Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 YILMAZ ÖZDİL - 25 Mayis 2008 Nobel alır... Doğada bulunmayan ve ışığın ters yönde kırılmasını sağlayan "meta malzeme"yi üreterek, cep telefonu, bilgisayar çipleri ve mikroskopların etkinliğinin artırılmasına katkı sağladığı için, Londra’daki Kraliyet Bilim Topluluğu’nda düzenlenen törenle Descartes Ödülü’nü alan tek Türk, saygın Fizik Profesörü Ekmel Özbay’ın danışmanlığında, TÜBİTAK tarafından desteklenen Nanoteknoloji Araştırma Merkezi’nde, Avrupa Birliği Çerçeve Programı kapsamında çalışmalarını sürdüren Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü doktora öğrencisi Bayram Tütün’ün, organik kimya ve sentetik polimerler kullanarak ürettiği organik lazer teknolojisiyle, yara iyileştirme, böbrek taşı tedavisi, göz ve diş hekimliği teşhislerindeki yüksek çözünürlüklü projeksiyon ve hologram ekranlarına sahip görüntüleme cihazlarını, milyonlarca renk, yüksek kalite ve çok daha ucuza elde edilebilir hale getirip, dünya yeni nesil optoelektronik teknolojisinde çığır açtığı gün... Sağlık Bakanı, "keneye karşı pantolon paçalarını çorabın içine sokun, ishal olanlar da, ellerini sabunlasın" dedi. * Daha fazla devam edemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 sağlam ayar vermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Finalde koptum, ama aslında hiç komik değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 MEKTUBU BOOOOOOLE ACARSANIZ SARBON BULASIR! MEKTUBU ADAM GIBI ACIN SARBON BULASMASIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Osman Durmuş muydu o adamın adı neydi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ben seviyom ülkemi böle ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Çok sağlam ayar gelmiş. Yanlız o cümleyi yüksek sesle 1 kez bile takılmadan ve dil sürçmeden baştan sona okuyabilecek bi insan var mı merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bencede kesın nobel alır cok buyuk bır bulus pantolonu corabın ıcıne sokmak ve ellerı yıkamak hatta 1000 yılın bulusu bu osman durmusda ayrı bı tıp 99 depremınde usa yardım gemılerını almadı korfeze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 en azından idealist bir adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tokat gibi yazıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Praw mı düzeltti bilmiyorum da, hakkaten öyle 2 kelimede bir 3 satır atlayıp her kelimenin sonuna ...ları savurmadıysa ben de takdir ettim kendisini. Yazı güzel de, böyle daha bir güzel yani ehe. Osman Durmuş'un Oscar alması lazım direk ayrıca. Mevcut açıklamayı yapan sağlık bakanımız Wizards of the Coast'a danışman olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 başlığı görünce aklıma güzide bir oyun olan kız alır geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 iki haber metninden c/p'yi müthiş bir sözcükle birleştirdikten sonra, "eheh bugünü de kotardık " diyerek bitirmiş. geçenlerde de excel'de bi yazı yazmıştı. 1959, AB’ye başvurduk. 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967, Ali Babacan doğdu. 1968 1969 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008, Barroso ile Rehn geldi, "AKP’yi kapatırsanız, AB’ye almayız haa!" dedi. bu yazısının başlığı da "aman ha" bu arada, onu da belirteyim de yılmaz özdil'in yazısında kullandığı karakter sayısı 7 daha artsın. bu ne lan! eskiden muhalif adam bulamadığım için okurdum öylesine, artık resmen dalga geçiyor okuyucusuyla. muhalefetini yiyim. abi ayar ayar diyosunuz da, gerçekten ciddiye alan var mı artık özdil'i? vay bakana laf koymuş şimdi de. yok efendim anlayana sazmış bu aslında da, biz anlamayanlara davul zurna lazımmış. hayır gerçekten anlamıyorsam, böyle muhalefet olur mu lan sadece belli bi tayfanın anladığı? tamamen anladığıma da eminim ha. yılmaz özdil muhalefeti bitmiştir diyorum, katılanlar elime mum diksin. bi de drama olmasın pls ben cidden vasıfsız bi insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Eternalus güzel söylemiş, eskiden takip ederdim falan da, bariz saçmalıyor bence artık, bu yazısını da o yüzden ciddiye almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Viktor said: MEKTUBU BOOOOOOLE ACARSANIZ SARBON BULASIR! MEKTUBU ADAM GIBI ACIN SARBON BULASMASIN! LOL BUNUN videosunu istiyorum abi. böyle birşey söyledimi harbiden. parmağınıda kafasına götürdümü öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bence hala çok iyi. Bişeyleri anlatmak için paragraf yazmaya gerek yok. Yılmaz Özdil de bunu güzel başarıyo bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Bir yazının uzunluğuyla kısalığıyla değerini ölçüyorsanız bravo size.. Gidin Barlas okuyun o zaman, wall of text ama beş para etmez yazılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 osman durmus bir efanedir butun akp li abuk subuk tipler birlesse saglik bakanliginda onun yerini durduramazlar dsafsdfds "DELIDANA INEK HASTALIGIDIR! TURK E DELIDANA BULASAMAZ! " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Lahmacun yeriz geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 o buluşu yapan profosöre ayağım üşüyor ne yapayım diye sorsan çorap giy der kene tehlikesi durumunda piknik yapmaya gitmiş aileye sunulabilecek en pratik çözüm de yazıda bahsi geçendir nano suit diktik size, piknik girişinde alabilirsiniz gibi bir cevap mı gelmesi lazımdı. başkalarına veya kendine hastalık bulaştırmak istemiyorsan da elini, yüzünü temiz tutacaksın bende daha fazla yazamıycam, basit şeyler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bahsettigimiz oneri mahallenin kocakarisindan veya herbokubilen adamindan gelse idi senin gibi bir tepki verebilirdik ama sozkonusu aciklamayi 80 milyonluk bir ulkenin saglik bakanligi yapinca durum degisiyor ayni mantikla kuresel spekulatorler yuzunden artan pirinc fiyatlariyla ilgili tedbir almak yerine "vatandas pilav yeirne makarna yesin" diyebilir devlet pardon bunuda yaptilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 forgiver said: o buluşu yapan profosöre ayağım üşüyor ne yapayım diye sorsan çorap giy der kene tehlikesi durumunda piknik yapmaya gitmiş aileye sunulabilecek en pratik çözüm de yazıda bahsi geçendir nano suit diktik size, piknik girişinde alabilirsiniz gibi bir cevap mı gelmesi lazımdı. başkalarına veya kendine hastalık bulaştırmak istemiyorsan da elini, yüzünü temiz tutacaksın bende daha fazla yazamıycam, basit şeyler bunlar Bu önerileri yapan adam en başta bu kenenin ve ishalin vatandaşın başına musallat olmaması için çalışma yapması gereken bakanlığın en üst mevkisindeki kişi olunca olaya senin gibi ampul içinden bakamıyoruz maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Berberimin bi teorisi war. Dio ki bu keneler ithal. Amerika atmis ulkemize. Eskiden bole olduren kene yokmus. Komploymus bunnar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Zuhahah berber teorileri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 belediye ba$kani sudan iciyor boyuna bi$ey olmuyor. kötülere bi$ey olmaz tezi git gide gucleniyor gozumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar