Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nobel Alir.

Prawler

Öne çıkan mesajlar

YILMAZ ÖZDİL - 25 Mayis 2008
Nobel alır...

Doğada bulunmayan ve ışığın ters yönde kırılmasını sağlayan "meta malzeme"yi üreterek, cep telefonu, bilgisayar çipleri ve mikroskopların etkinliğinin artırılmasına katkı sağladığı için, Londra’daki Kraliyet Bilim Topluluğu’nda düzenlenen törenle Descartes Ödülü’nü alan tek Türk, saygın Fizik Profesörü Ekmel Özbay’ın danışmanlığında, TÜBİTAK tarafından desteklenen Nanoteknoloji Araştırma Merkezi’nde, Avrupa Birliği Çerçeve Programı kapsamında çalışmalarını sürdüren Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü doktora öğrencisi Bayram Tütün’ün, organik kimya ve sentetik polimerler kullanarak ürettiği organik lazer teknolojisiyle, yara iyileştirme, böbrek taşı tedavisi, göz ve diş hekimliği teşhislerindeki yüksek çözünürlüklü projeksiyon ve hologram ekranlarına sahip görüntüleme cihazlarını, milyonlarca renk, yüksek kalite ve çok daha ucuza elde edilebilir hale getirip, dünya yeni nesil optoelektronik teknolojisinde çığır açtığı gün... Sağlık Bakanı, "keneye karşı pantolon paçalarını çorabın içine sokun, ishal olanlar da, ellerini sabunlasın" dedi.

*

Daha fazla devam edemeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

Praw mı düzeltti bilmiyorum da, hakkaten öyle 2 kelimede bir 3 satır atlayıp her kelimenin sonuna ...ları savurmadıysa ben de takdir ettim kendisini.
Yazı güzel de, böyle daha bir güzel yani ehe.
Osman Durmuş'un Oscar alması lazım direk ayrıca. Mevcut açıklamayı yapan sağlık bakanımız Wizards of the Coast'a danışman olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

iki haber metninden c/p'yi müthiş bir sözcükle birleştirdikten sonra, "eheh bugünü de kotardık " diyerek bitirmiş. geçenlerde de excel'de bi yazı yazmıştı.

1959, AB’ye başvurduk.

1960

1961

1962

1963

1964

1965

1966

1967, Ali Babacan doğdu.

1968

1969

1970

1971

1972

1973

1974

1975

1976

1977

1978

1979

1980

1981

1982

1983

1984

1985

1986

1987

1988

1989

1990

1991

1992

1993

1994

1995

1996

1997

1998

1999

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008, Barroso ile Rehn geldi, "AKP’yi kapatırsanız, AB’ye almayız haa!" dedi.

bu yazısının başlığı da "aman ha" bu arada, onu da belirteyim de yılmaz özdil'in yazısında kullandığı karakter sayısı 7 daha artsın.

bu ne lan! eskiden muhalif adam bulamadığım için okurdum öylesine, artık resmen dalga geçiyor okuyucusuyla. muhalefetini yiyim. abi ayar ayar diyosunuz da, gerçekten ciddiye alan var mı artık özdil'i? vay bakana laf koymuş şimdi de. yok efendim anlayana sazmış bu aslında da, biz anlamayanlara davul zurna lazımmış. hayır gerçekten anlamıyorsam, böyle muhalefet olur mu lan sadece belli bi tayfanın anladığı? tamamen anladığıma da eminim ha. yılmaz özdil muhalefeti bitmiştir diyorum, katılanlar elime mum diksin. bi de drama olmasın pls ben cidden vasıfsız bi insanım.
Sosyal ağlarda paylaş

o buluşu yapan profosöre ayağım üşüyor ne yapayım diye sorsan
çorap giy der

kene tehlikesi durumunda piknik yapmaya gitmiş aileye sunulabilecek en pratik çözüm de yazıda bahsi geçendir
nano suit diktik size, piknik girişinde alabilirsiniz gibi bir cevap mı gelmesi lazımdı.

başkalarına veya kendine hastalık bulaştırmak istemiyorsan da elini, yüzünü temiz tutacaksın
bende daha fazla yazamıycam, basit şeyler bunlar
Sosyal ağlarda paylaş

bahsettigimiz oneri mahallenin kocakarisindan veya herbokubilen adamindan gelse idi senin gibi bir tepki verebilirdik

ama sozkonusu aciklamayi 80 milyonluk bir ulkenin saglik bakanligi yapinca durum degisiyor

ayni mantikla kuresel spekulatorler yuzunden artan pirinc fiyatlariyla ilgili tedbir almak yerine "vatandas pilav yeirne makarna yesin" diyebilir devlet

pardon bunuda yaptilar
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:
o buluşu yapan profosöre ayağım üşüyor ne yapayım diye sorsan
çorap giy der

kene tehlikesi durumunda piknik yapmaya gitmiş aileye sunulabilecek en pratik çözüm de yazıda bahsi geçendir
nano suit diktik size, piknik girişinde alabilirsiniz gibi bir cevap mı gelmesi lazımdı.

başkalarına veya kendine hastalık bulaştırmak istemiyorsan da elini, yüzünü temiz tutacaksın
bende daha fazla yazamıycam, basit şeyler bunlar

Bu önerileri yapan adam en başta bu kenenin ve ishalin vatandaşın başına musallat olmaması için çalışma yapması gereken bakanlığın en üst mevkisindeki kişi olunca olaya senin gibi ampul içinden bakamıyoruz maalesef.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...