veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tamam ikinize de 1000 er kontör alıcam yollucam kafga etmein :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 adamınbiri said: ben yüklerim ama her yöne 100 bedava mesaj benim olcak:D ıyyyy :S sen kesin vodafone kullanıosundur :S avea da 5000 sms dururken 100 sms komik geldi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kontor'u ben yükliyim diyorum? avea kontor'ü vodefon'a nasıl yükliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bak bak çirkin olan vaştitsa çaktırmadan adamınbirinin telefonunu deşifre etmeye çalışıyor kaç olm kaç bu kızın sende gözü var numaranı istiyor anlasana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 adamınbiri said: kontor'u ben yükliyim diyorum? avea kontor'ü vodefon'a nasıl yükliyim? 100 sms ne alaka peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 son 13 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ulan tits bu topikide mi ele geçirdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mütevazi_aristokrat said: ulan tits bu topikide mi ele geçirdin asdasdasdasd ne yazıkki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Okurla hasbıhal Geçen gün Antalya’dan bir meil aldum. Suat Arıkan kardeşumuz “Efendum deyi, siz şu bilduğumuz Trier’li Karl Marx’un nesi olayisunuz?” -Uşağum bizum sülale Fantom (Kizilmaske) gibidur. Kapitalizum’un bir sistem olarak gelişup emperyalizum aşamasina ulaştuğindan beri, Marksluk bizde babadan oğula, dededen toruna aktarilur. Hep aynı Marks’i yaşayi zannettuğunuz içun kapitalizm ormaninda 1000 Marks gücündeyiz. Rize’den Burhan Erdem sorayi, “Laz Marks abi, Karadenuz uşaği Amerikan uşaği olur mi?” -Karadenuz uşaği kimsenun uşaği olamaz. İstanbul’dan Abbas Barlas, “Laz Marks bey kabul edin, her şeyi piyasalar belirliyor. Ütopyanız hayata geçmedi / geçemedi.” -Uşağum, bu denize düşen bir insani ilk elde kurtaramayinca vazgeçmek cibi bir şey olur. Siz boğulsun diye ayağini çimento tenekesine sokayisunuz, biz kurtarmaktan bahsedeyiruz. Sizun dinunuz imanunuz piyasa, bizumki insan. Hergün milyarlarca insani piyasa totemine bağlayup etrafinda lu lu lu lu diye bağirarak döneyisunuz. Osurayim finans oligarşinuze. Oturduğunuz cam kubbelerden inleyen insanlarun sesini duyamayisunuz belçi. Sağir Sultan yaz, 1923’e gönder. Dünya halklarinun sesi polifonik olarak cebune gelsun. İnsanluk bu deli cömleğini çikarup atacak. Yeni cömlek kireasyonlarina gerek yok. Kendine yakişan giyeceği bulacaktur... Dünyanun bütün ütopyalari, birleşun!.. (1968 / Sürmene) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 yukardaki edebiyat harikası bu saatte okunamaz sanırım. prangalar gelio topaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 roket adam said: Anerchy said: eregorn said: adanaliyiq allahin adamiyiq karpuzu kabuuynan yerik, gerisini getirebilcek warmı yorgansız yatar avratsız yatmayıh Black metal dinler, Müslüm babadan şaşmayıh. kendercik'e selam gönderiyorum burdan. Ayrıca attention whore'ların birbirini çektiğine dair bir hipotez de geliştirdim bu topikte. Hipotez nece bilmiyorum ama umrumda da değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 sirdan yerik. salgam icerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 ombakkombak said: Я не вижу пункт на использовать английскую язык на форумах полностью время. Русский отлично слишком. bende senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 BRITANYANIN KOPEGIYIM O NEDENLE INGLIZCE KONUSUYORUM YASASIN USTUNDE GUNES BATMAYAN IMPARATORLUK!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 hail to heavy metal yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 mütevazi_aristokrat said: fuck you doktor bune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesele internet ortamında değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 mütevazi_aristokrat said: Evet nereye baksam , ingilizce terimler,ingilizce espiriler,ingilizce imzalar,ingilizce diyaloglar ya sizin dilinizin nesi eksik nedir bu ingilizce sevdasI , YA tam ingilizce konuşun yada türkçe böyle yarı ingilizce yarı türkçe çakma br lisan jargon gelişmiş internet aleminde.Hadi bakim bida olmasın ulan donunun markası bile victoria's secret sen neyden bahsediyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 eregorn said: roket adam said: Anerchy said: eregorn said: adanaliyiq allahin adamiyiq karpuzu kabuuynan yerik, gerisini getirebilcek warmı yorgansız yatar avratsız yatmayıh bici yeriq salgam iceriq lafı atlar icraata geçerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 amerika yokken ingiltere ingilizce konuşuyordu. ingiltere yokken gerçek ingilizceyi irlanda konuşuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Asteroth said: said: aristocrat Main Entry: aris·to·crat Listen to the pronunciation of aristocrat Pronunciation: ə-ˈris-tə-ˌkrat, a-; ˈa-rə-stə- Function: noun Date: 1789 yanlız fena koymuş ha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 BiTcH_oFBaT said: amerika yokken ingiltere ingilizce konuşuyordu. ingiltere yokken gerçek ingilizceyi irlanda konuşuyordu. latinceden gelme deil mi alayı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 PassivE_KesH said: Asteroth said: said: aristocrat Main Entry: aris·to·crat Listen to the pronunciation of aristocrat Pronunciation: ə-ˈris-tə-ˌkrat, a-; ˈa-rə-stə- Function: noun Date: 1789 yanlız fena koymuş ha :DBen Türk dil kurumu sözlüğüne bakarım gardaş . Göktürkçe konuşucak halimizde yok sds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bravo azcık hit oldun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar