Zetes Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mutevazi?... arapca aristokrat?...yunanca hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Anerchy said: eregorn said: adanaliyiq allahin adamiyiq karpuzu kabuuynan yerik, gerisini getirebilcek warmı yorgansız yatar avratsız yatmayıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 roket adamın imzasını saygıyla anıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 roket adam said: Anerchy said: eregorn said: adanaliyiq allahin adamiyiq karpuzu kabuuynan yerik, gerisini getirebilcek warmı yorgansız yatar avratsız yatmayıh bici yeriq salgam iceriq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Forumlarda görmek istemediğimiz hareketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bu kım bılmıyorum ama sureklı aynı seyı yapıyor once acc. alıyor 5-10 dogru duzgun mesaj atıyor sonra bırden bole abuk sabuk topıc acıp banlatıyor kendını neden yapıyor anlamıs deılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 mütevazi_aristokrat said: Evet nereye baksam , ingilizce terimler,ingilizce espiriler,ingilizce imzalar,ingilizce diyaloglar ya sizin dilinizin nesi eksik nedir bu ingilizce sevdasI , YA tam ingilizce konuşun yada türkçe böyle yarı ingilizce yarı türkçe çakma br lisan jargon gelişmiş internet aleminde.Hadi bakim bida olmasın +1000000000000000000000000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 tits ingilizce ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aha titz critledi ahuau owned! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cuce said: tits ingilizce ama heee yaaaa türkçesi ne olmalıydı nickimin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 vışmemesay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 biri meme mi dedi? KOŞUN MEME VAAAAAAAAAAARRRRRRR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 SAY ne lan haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cuce said: vışmemesay daha yaratıcı bi nic bulmanı beklerdim ı ıh çok basit oldu buu X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Я не вижу пункт на использовать английскую язык на форумах полностью время. Русский отлично слишком. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Cuce said: vışmemesay y fazladan gelmiş olara vişmemesa olacak :) kralsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 askerde diyolarya SOL DAN SAY buda öle VIS MEME SAY bir ki us dor bes alt yedı sekz dokz 10 diye sayıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 işiniz gücünüz nickimle uuraşmak demi :( pis cücee :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bi anda soğudum topikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ya biri şunu banlasın artık lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 abi banlıcan 2 gün sona başka erotik bi nickle gelip fakelik yapcak böle engelenmez bunlar !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bugün veşTITSa diye nick alan yarın allah muhafaza ayy terbiyem müsaade etmiyo o TITS yerine gelicek daha vahim anlamlı kelimeye ban bana yazarsam hemen gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 neyse arkadaşlar kapatın artık şu tits konusunu gercekten kabak tadı verdi adamın biri beni banlatmak istiyor en iyisi şu tits esprisini bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 nickinin anlamı nedir merak edioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bunu yeni gelenler topicinde açıklamıştım bir kez daha açıkliym veştitsa bulgarca "cadı" demek ayrıca nicki alırken ben tit kelimesinin anlamını hiç bilmiyordum, sayenizde ögrendim yoksa kasıtlı yapmadım hiç bişeyi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar