heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aranızda psikoloğa gitmiş ve bana tavsiye edebilecek birisi varmı anadolu yakası olursa ii olur /pm lerinizi bekliorum not: ücret te yüksek olmasın... not 2 : durum gerçekten kötü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Son 3 senesini psikiyatri ve psikologda geçirmiş biri olarak psikiyatri için bağdat caddesi memory center , psikolog için üsküdar dönüşüm konağı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 kendi kendinin psikolojik destege ihtiyacın olup olmadıgı psikologa gitmeden anlayamazsın en iyisi bi git gorun ama etiket yapıstırma kendine hemen soyleyim boyleyim diye,bakarsın git arkadaslarınla takıl ic bi gece bi seyin kalmaz der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Psikiyatra yönlendirirse Bengi Semerci'ye falan git. Ben bayadır ona gidiyorum, tuzlu biraz saati 180 dolar mı ne, ama çok kral ilaç yazıyo karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Hayatımda hiç psikologa gitmedim acaba bu psikolojik bi sorun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 saati 180 $ ye en kral rusu bulurs...ehem keh keh ne diyoduk iyidir psikolog evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 arkadaşlar tavsiyeleriniz için tşk ederim ama biraz daha ciddi olsak durum gerçekten kötü .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 180 dolara ilaclari kacak, sahte recete ot bok ayarlariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 gsl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 durumunun iyi veya kötü olduğunu kendin söyleyebiliyorsun psikolog ne gerek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 CthuLhu said: gsl? buraya en az 5 kere geldim ve zor tuttum yazmamak için saol saol saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 asl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Ben daha çok galatasaray lisesi, bir psikolog önerisi. Ve okulda geçen bir takım olaylar diye hayal etmiştim. Vay be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 gata yı düşünüyorum ama umarım iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar