Fly Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 gidip görün evet. sınav kağıdının alanından daha dar bir alana sahip sandalye+masada oturabilirsiniz her an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 411008002 yazıyor ama hangi okul olduğunu nasıl anlayacağım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 cthulhu'nun taktik sayesinde buldum bende özel dost lisesi wut edit:o değil de bu okul nedir nerededir bir bilen var mı? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 okupati ne ya? paticik in yan kuruluşu mu ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 şimdi kapıya geldi. üstünde kocaman "CEP TELEFONUYLA GELENİ SİE EDİYOZ" yazıyor. geçen senelerde yazıyor muydu hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Olm gelmedi hala ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 en sonunda geldi benimki. akdeniz koleji diyor, sevindim, sıraları falan sıkıntı yaratmaz büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ferrero said: şimdi kapıya geldi. üstünde kocaman "CEP TELEFONUYLA GELENİ SİE EDİYOZ" yazıyor. geçen senelerde yazıyor muydu hiç hatırlamıyorum. yazıyodu yazıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bu yıl ilk defa uygulanıyormuşcep telefonuyla geleni almamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 valla, sınav kağıdında cep telefonu, hesap makinası bilmemne ile gelenler öğrenciler sınava alınmayacaktır yazdığını hatırlıyorum. Netekim, kapıdan içeri alınmamıştı cep telefonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ben cep telefonuyla girmiştim, kapalıydı. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 MuDo said: Bu yıl ilk defa uygulanıyormuşcep telefonuyla geleni almamak..2006da başladı.. bana hala gelmedi kağıt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bana da gelmedi hayırlısı... paranoya yapıyorum ya komşunun teki sırf sınava girmiyim diye aldıysa diye :). posta kutusuna atıp gidiyorlarmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flaneur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kağıt geldi sultanbeylide hamit sütmen ilkokulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ben zincirlikuyu da oturuyorum, geçen sene kadıköy yazmıştım 1. tercih. Tuzla, İçmeler'de girdim sınava. Olur öyle vakalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 tuzla içmeler bilmemne imam hatip lisesi.iman gücüyle bu işi halletcez bu sene :D allahtan lise çıktı geçen sene ilkokul 1. sınıfta girmiştim 95 kilo 1.83 boyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ahah imam hatip. bak öyle deme abim 2 kez imam hatipte girdi kuzenimde 1 kere. ikisi de kazandı sddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Gelmio lanet kağıt :D Şöyle Koçta girsem ooh 15 dakikalık mesafe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 urmesque said: ahah imam hatip. bak öyle deme abim 2 kez imam hatipte girdi kuzenimde 1 kere. ikisi de kazandı sddfg Abin 2 kez girmiş öyle kazanmış ama imam hatipte. Sayılmaz bu, kuzenin belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Lol mesajı attıktan sonra. Ayazağada bir meslek lisesinde giricem pfst. Maslak trafiği.. Dandik sıralar pef :/. Daha iyi bir yer gelseydi keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ohş okuduğum fakülte binasında giricem sınava süper oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bana hala gelmedi ya... son denemede 280 say-2 yaptım bide sinirime dokunuo gelmemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Benimki geldi 1 saat önce falan. Meslek lisesinde giriyomuşum Maltepede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 heyecanla indim aşaıya yine yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Pyro said: urmesque said: ahah imam hatip. bak öyle deme abim 2 kez imam hatipte girdi kuzenimde 1 kere. ikisi de kazandı sddfg Abin 2 kez girmiş öyle kazanmış ama imam hatipte. Sayılmaz bu, kuzenin belki. lol. abim 2sinde de kazandı gitti okudu geldi. shjkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar