Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Gördüğüm en sacma yarışma , yanında da tatlı olarak ben evleniyorum mu ekleyin İlk ve son olarak dün akşam mı ne seyrettim Aziz Nesin haklı idi galiba, özellikle bu iki yarışmayı görünce.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 bayhan rulz meaughua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Allah'a $ükür daha oy vermek gibi bir hata yapmadim ama içlerinde en krali Bayhan :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Tanımadığım bir adam/kadın pop-star!!! olucak diye neden para vereyim ki mesaj atıp.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Ya o değil de, hakikaten hayranları falan varmış bunların be? Dün salak bir magazin programına denk geldim, voleli bişii işte, "popstar yarışmaacıları bilmemnereyi birbirine kattı / izdiham" falan altyazısı görünce merak edip baktım; ciddi şekilde tezahürat yapan, armut gibi birbirini ezen falan insanlar var yaf. Yuh yani, ben bi süredir uzaklaşmışım Türkiye'den sanki, ne bileyim ben öyle yarışıyorlar takılıyorlar diye bakıyordum, kırk yılda birde bir iki tanesini dinleyip ohoo daha çok yolları var diye kanal değiştiriyordum. Hani "hayranları" dediğimiz olayı "bu daha iyi sanki" diye mesaj atan canı sıkılan insanlar olarak düşünmüştüm, bayağı fanatikleri varmış. Oha diyeceğim. Hani biraz cevher var tabii hepsinde de, albümleri çıksa alır mısınız herhangi birini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 almam![signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 voleli bişi ehu televole eet ya kadın cıkmış yukarı bayhan için atlicam falan diodu..millet bayhana dokunmak için aglıo bagrıo bayılıo falan yazık yaw[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Televole mi bilmiyorum, birkaç tane yok muydu voleli? Televole ilkiydi de sonra kopyaları falan çıktı ya, ondan dedim voleli bişii diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Bakalım Bu Cuma kimin performansı daha iyi olacak işalallah bayhan güzel bişey söler diyom sölemesse gidebilir bence[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: rexx, 17 January 2004 21:36 tarihinde demiş ki: Bayhan Türkiyeyi İki Ye Böldü Yeni Bi Kriz Bu Allahım Hemen Dolar almalıyım Dolar Fırlıyacak:-P lol :)[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bugun Görecez Arkadaşlar Performanslarını Yarında Kım Gıder Allah BIlır Firdevs Gıdecek gıbı[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Umarım hepsi giderde kurtuluruz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 izlemeyin şu salaklığı yaa...hijbirinde ses denen bişi yokk...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Yaw Bayhana yazıkk yaaa annesı ölmüş o bir acıların çoçuğu ama öle değilmi öle değilmi[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Eet ya. :([signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Tamam anladık Popstarıda bunlarda abartmaya başladı show tv de tutmuş Kim yıldız olmak ister ulen iyice tadını kaçırıyorlar sıkılmaya başladım.[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Ulen Yapılırmı bea ulen sımdı bayhana Oyun havası soletecekler ulenn bea olm delı olacam bakalım nasıl solucek :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 iyi ya fene solemedi yine çokk korkttumm :-P[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bu ne geyiktir yav hıh[signature][hline][b]Show No Merci[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: rexx, 23 January 2004 14:46 tarihinde demiş ki: Tamam anladık Popstarıda bunlarda abartmaya başladı show tv de tutmuş Kim yıldız olmak ister ulen iyice tadını kaçırıyorlar sıkılmaya başladım. Yakında artik Biri bizi star yapmak istiyor çıkarsa şaşırmayin :)[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: Nukem_Verite, 23 January 2004 22:31 tarihinde demiş ki: Evren Allah a$kına eminmisin ? ben onu ilk 1000'e bile almam![signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bakalım kım gıdecek[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ohh be kurtulduk şu adamdan[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 olamaz bayhan gitti[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 oh be oh be oh nefret ediodum ondan ii ki gitti[signature][hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar