Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Azmonun sims 2 projectine yakın bşi yapayım dedim ama bu sefer konsept farklı. Çakma Lost yapıyoruz. Hikaye yazmaya başladım bu konu üzerine az çok :P şimdi kayıtları alalım bakalım. Başvurular başlasın! 12 kişi alıcam sevgiler.. stat olayını kendiniz yazın yada burcunuzu söyleyin direk basayım ordan otomatik versin :P statlar azmonunkilerle aynı referans olarak orayı veriyorum .. RESİM EKLEYİN LAN! Oyun hakkında bilgii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Başvuru No : 1.. Sim : Baluu Resim : Az Sloppy ( benden bişi kaçmaz ) Ortanin ustu outgoing ( gezerim tozarım ) biraz lazy ( tembelimdir ) çok playful orta nice ( eh idare ederim işte.. ) skiller : - knowledge (bilgi, bilim ile alakali istekler) ( yok denecek kadar az ) - romance (beraber olabildiginiz kadar insanla beraber olmak) ( yüksek ) - family (Aile kurmak, coluk cocuga karismak) ( orta ) - fortune (paranin pulun kolesi olmak) ( orta ) - Popular (arkadaslar tarafindan sevilmek istenmek vs.) ( orta az arası ) - Pleasure (Rahat yasam) ( yüksek ) - nightlife ( yüksek ) Şablon olsun diye kastım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 dök lan.. olmaz öle sen bilion falan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Burç verdim işte. Al ordan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Başvuru no: 2 Az Sloppy çok outgoing biraz lazy çok playful orta nice skiller : - knowledge (bilgi, bilim ile alakali istekler) ( orta ) - romance (beraber olabildiginiz kadar insanla beraber olmak) ( orta olsun lan bu ) - family (Aile kurmak, coluk cocuga karismak) ( orta ) - fortune (paranin pulun kolesi olmak) ( orta ) - Popular (arkadaslar tarafindan sevilmek istenmek vs.) ( orta yüksek arası ) - Pleasure (Rahat yasam) ( yüksek ) - nightlife ( orta yüksek arası ) çok üşendim idare ediverin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 başvuruyorum şuan; burç:akrep az Sloppy ( benden de bişi kaçmaz ) Ortanin ustu outgoing ( gezerim tozarım ) danger zone lazy ( tembelimdir ) bayaa bi playful nice skiller : - knowledge (bilgi, bilim ile alakali istekler) ( orta ile düşük arası. ) - romance (beraber olabildiginiz kadar insanla beraber olmak) ( orta tutalım bunu ki gaylik ortadan kalksın ) - family (Aile kurmak, coluk cocuga karismak) ( düşükXdüşük. ) - fortune (paranin pulun kolesi olmak) ( orta ) - Popular (arkadaslar tarafindan sevilmek istenmek vs.) ( ortanın birazcık üstü ) - Pleasure (Rahat yasam) ( yüksek ) - nightlife ( yüksek ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 - kingpin very neat(sloppy - neat) shy ile outgoing ortası (shy - outgoing) active (lazy - active) Playful (serious - playful) grouchy nice arası :P(grouchy - nice) burç: yay adanın jack'ine oynuyorum o yüzden kısa saçlı bi fotomu koyim dedim dsafds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 demet naomi olma yolunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Baluu said: demet naomi olma yolunda :D o ölüyo lan. ben ölmek istemioM! skjdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 spoiler veren ölsün demiştik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sim: Devoçi Resme gerek yok semih biliyosun zaten. - knowledge (bilgi, bilim ile alakali istekler) ( 8/10 ) - romance (beraber olabildiginiz kadar insanla beraber olmak) ( 3/10 ) - family (Aile kurmak, coluk cocuga karismak) ( 2/10 ) - fortune (paranin pulun kolesi olmak) ( 1/10 ) - Popular (arkadaslar tarafindan sevilmek istenmek vs.) ( 7/10 ) - Pleasure (Rahat yasam) ( 5/10 ) - nightlife ( 1/10 ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 locke olmak istiyorum yani evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 locke ben olacam. da saçlar poroblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 lex beni benjamin yap desmondda olur yada saçlarımı uzat sayid yap beni:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sesu az sloppy ortanin üstü outgoing orta lazy ortanın üstü playful orta nice skiller : - knowledge (bilgi, bilim ile alakali istekler) (orta) - romance (beraber olabildiginiz kadar insanla beraber olmak) (orta) - family (Aile kurmak, coluk cocuga karismak) (düşük) - fortune (paranin pulun kolesi olmak) (düşük) - Popular (arkadaslar tarafindan sevilmek istenmek vs.) (orta) - Pleasure (Rahat yasam) (yüksek) - nightlife (yüksek) burç : terazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 utku senden sayid olur len tipte esmer hafif dsadfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 olm yine saçtan kaybediom. hey alam neyse sayid jarrah olim ben. şenın da var, oh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kendimi de eklicem kontrol grubu olarak 13. savaşçı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 lan lex senden mikhail de olur çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hadi len. bone oynasa ya :) edik: karıştırdım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yeterlidir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bilader senden cacık olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 dev senden ada olur belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar