Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Azmonun sims 2 projectine yakın bşi yapayım dedim ama bu sefer konsept farklı. Çakma Lost yapıyoruz. Hikaye yazmaya başladım bu konu üzerine az çok :P şimdi kayıtları alalım bakalım. Başvurular başlasın! 12 kişi alıcam sevgiler.. stat olayını kendiniz yazın yada burcunuzu söyleyin direk basayım ordan otomatik versin :P statlar azmonunkilerle aynı referans olarak orayı veriyorum .. RESİM EKLEYİN LAN! Oyun hakkında bilgii...
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Başvuru No : 1.. Sim : Baluu Resim : Az Sloppy ( benden bişi kaçmaz ) Ortanin ustu outgoing ( gezerim tozarım ) biraz lazy ( tembelimdir ) çok playful orta nice ( eh idare ederim işte.. ) skiller : - knowledge (bilgi, bilim ile alakali istekler) ( yok denecek kadar az ) - romance (beraber olabildiginiz kadar insanla beraber olmak) ( yüksek ) - family (Aile kurmak, coluk cocuga karismak) ( orta ) - fortune (paranin pulun kolesi olmak) ( orta ) - Popular (arkadaslar tarafindan sevilmek istenmek vs.) ( orta az arası ) - Pleasure (Rahat yasam) ( yüksek ) - nightlife ( yüksek ) Şablon olsun diye kastım. :D
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 dök lan.. olmaz öle sen bilion falan :/
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Başvuru no: 2 Az Sloppy çok outgoing biraz lazy çok playful orta nice skiller : - knowledge (bilgi, bilim ile alakali istekler) ( orta ) - romance (beraber olabildiginiz kadar insanla beraber olmak) ( orta olsun lan bu ) - family (Aile kurmak, coluk cocuga karismak) ( orta ) - fortune (paranin pulun kolesi olmak) ( orta ) - Popular (arkadaslar tarafindan sevilmek istenmek vs.) ( orta yüksek arası ) - Pleasure (Rahat yasam) ( yüksek ) - nightlife ( orta yüksek arası ) çok üşendim idare ediverin (:P)
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 başvuruyorum şuan; burç:akrep az Sloppy ( benden de bişi kaçmaz ) Ortanin ustu outgoing ( gezerim tozarım ) danger zone lazy ( tembelimdir ) bayaa bi playful nice skiller : - knowledge (bilgi, bilim ile alakali istekler) ( orta ile düşük arası. ) - romance (beraber olabildiginiz kadar insanla beraber olmak) ( orta tutalım bunu ki gaylik ortadan kalksın ) - family (Aile kurmak, coluk cocuga karismak) ( düşükXdüşük. ) - fortune (paranin pulun kolesi olmak) ( orta ) - Popular (arkadaslar tarafindan sevilmek istenmek vs.) ( ortanın birazcık üstü ) - Pleasure (Rahat yasam) ( yüksek ) - nightlife ( yüksek )
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 - kingpin very neat(sloppy - neat) shy ile outgoing ortası (shy - outgoing) active (lazy - active) Playful (serious - playful) grouchy nice arası :P(grouchy - nice) burç: yay adanın jack'ine oynuyorum o yüzden kısa saçlı bi fotomu koyim dedim dsafds.
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Baluu said: demet naomi olma yolunda :D o ölüyo lan. ben ölmek istemioM! skjdfg
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sim: Devoçi Resme gerek yok semih biliyosun zaten. - knowledge (bilgi, bilim ile alakali istekler) ( 8/10 ) - romance (beraber olabildiginiz kadar insanla beraber olmak) ( 3/10 ) - family (Aile kurmak, coluk cocuga karismak) ( 2/10 ) - fortune (paranin pulun kolesi olmak) ( 1/10 ) - Popular (arkadaslar tarafindan sevilmek istenmek vs.) ( 7/10 ) - Pleasure (Rahat yasam) ( 5/10 ) - nightlife ( 1/10 )
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 locke ben olacam. da saçlar poroblem
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 lex beni benjamin yap desmondda olur yada saçlarımı uzat sayid yap beni:D
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sesu az sloppy ortanin üstü outgoing orta lazy ortanın üstü playful orta nice skiller : - knowledge (bilgi, bilim ile alakali istekler) (orta) - romance (beraber olabildiginiz kadar insanla beraber olmak) (orta) - family (Aile kurmak, coluk cocuga karismak) (düşük) - fortune (paranin pulun kolesi olmak) (düşük) - Popular (arkadaslar tarafindan sevilmek istenmek vs.) (orta) - Pleasure (Rahat yasam) (yüksek) - nightlife (yüksek) burç : terazi
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 utku senden sayid olur len tipte esmer hafif dsadfs.
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 olm yine saçtan kaybediom. hey alam neyse sayid jarrah olim ben. şenın da var, oh.
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kendimi de eklicem kontrol grubu olarak 13. savaşçı...
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 lan lex senden mikhail de olur çok pis.
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hadi len. bone oynasa ya :) edik: karıştırdım lan
Öne çıkan mesajlar