mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Kendimi pizza yemekten alıkoyamıyorum çok kilo aldım lütfen yardım edin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 garbage plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 pizzayı bana yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 az ye, öz ye, çok çiğne, yavaş ye, kilo ver. diyetisyen olucam :P dipnot: böyle zayıfladım, mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oha bende söylüyodum tam tesadüfe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 meatzza mı ne sölicem 2 kişilik işte para olsa 4 kişilik sölicem doyurmuyo yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 mütevazi_aristokrat said: Kendimi pizza yemekten alıkoyamıyorum çok kilo aldım lütfen yardım edin ! -.- egonu durdurmayı bilmelisin dostum. o sana değil sen ona hükmet (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ordu göreve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 pişamnın alın yazım bir ofkeye mahkum ettim herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 EVET 25. DAKİKADAYIZ!! 5DK SONRA BEDAVA PİZZA!! geç gelince arayıp istememiz gerekiyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 SeaGle said: az ye, öz ye, çok çiğne, yavaş ye, kilo ver. diyetisyen olucam :P dipnot: böyle zayıfladım, mutluyum cıx o zaman daha iyi sindirim gerçekleşir hocam sen bütün bütün bütün yut okey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 daha iyi sindirim kilo alma değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 geçen cmt beleş pizzaları yedik oooh. valla yine istedim canım var ya :D bi de duplex sölemiştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 italya da bizdeki kadar pizzacı yoktur nasıl olduk böyle off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Münferittir Apache :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 30dk yı geçen pizzalar beleş oluo muhabbetınde sanırım getirenin maaşından kesıolar parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 30 dk yı geçerse pizzanın gelişi sana bi kupon hazırlıyolar bidahaki sipareşinde istediğin pizza bedava. ben en büyük boy 6 malzemeli pizza almıştım 3 milyon vermiştim(kola ve kenar sosu istemiştim çünkü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Voys said: 30dk yı geçen pizzalar beleş oluo muhabbetınde sanırım getirenin maaşından kesıolar parasını yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla ya, trafik olsa şimdi düşün yazık be, almayın lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Peter said: Voys said: 30dk yı geçen pizzalar beleş oluo muhabbetınde sanırım getirenin maaşından kesıolar parasını yazık lan % bilmemkaçını kesiolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yine yazık lan :( böyle reklam yapıolar yok beleş veriyoz falan. adam ya trafiğe takıldıysa napıcak yani :(:( yazık valla :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Beni ilgilendirmez, helikopterle getirseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kendini o adamın yerine koy hacı :( trafiğe takıldın ve pizzayı zamanında götüremedin, maaşından kestiler. eksik maaş yüzünden para sıkıntın oluştu, kız arkadaşını elinden tutup, rahat rahat gezemedin. sadece kendini onun yerine koy hacı, ona hak vereceksin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sevgi Kelebeği Xo, bugunlerde pek bi duygusalsın meme yetmezliğinden ölecek arkadaşlar karı bulun şuna pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar