Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben bi kaç kere jileti farklı yönlere doğru vurdum simdi sakal baska yöne doğru cıkmaya basladı nası düzeltirim ben bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 elveda de sakallarına. düzelmez o bende de var aynı sorun böyle ufakkene jileti kafama göre sallar öyle keserdim şimdi sakalları uzayınca sağ tarafta bi gül oluşuyo çok uzayıp onu kapatıyorum yada kesiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ahaha gül oluşuo sjksdhf ne güzel işte boşver wolverine gibi djhfdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 he he .. ters almayı dene sakallarını. ufak bi ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 düz cıkana kadar ağdayla alcan sakallarını acısına katlanacaksın artık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oha adama öl dedin resmen sdfkd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 hasadasda yaa :(:(:( çenedekiler düzeldi de boyun mu gerdan mı bi yer varya hani orası sağa doğru çıkıyo oldugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 iş hayatım olmıcak bi karış bırakırım sakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ben ince ayarını bildiğim için hiç kaçırmadım o çizgiyi. gül mül yok terstende düzden de aldım ama sen geç kalmıssın. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben köseyim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o da birşey mi hem köseyim hem de soyadım köse ='( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sakal bıraktım ama çükkılı dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ben de köseyim, her sabah traş derdi yok fena bişey deil aslında. Hem babyface olayından kazanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ne köseyim, ne de adam gibi sakalım çıkıyo.. faul kalınlığında sakal var, yanak kısımları tek tük.. otomatik şekillisi benimkiler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Erkek olsam köse olmak isterdim be. Negzel işte daha ne istiyosunuz,doğuştan Gilette erkeği gibi. Kız arkadaş edinin öpsün dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 erkek dediğin sakallı olur bacım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Afush said: Erkek olsam köse olmak isterdim be. Negzel işte daha ne istiyosunuz,doğuştan Gilette erkeği gibi. Kız arkadaş edinin öpsün dursun. Kızarkadaş edinmeden de öpüp duruyolar. Lise 1'de kaçıyodum kızlardan mıncıklanmaktan sıkıldığımdan. Güzel günlerdi be B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 nilep kaç,pati grubu dövmeye geliyo sadasdaasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bende diyorum bu adam niye böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ahahaha :D Jilet vursam çıkar belki de tembelim ben zaten jiletle falan da uğraşamam. Makineyle bıyıkları alıyorum iki dakkada tamam işte rahat. Yok köpük sür, jileti vur uzun uzun, işte yıka sonra aftershave sür falan uzun iş be kasılmaz :( Ayrıca sakalla adam olunsaydı Dumbledore gay olmazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 nileppezdel said: Afush said: Erkek olsam köse olmak isterdim be. Negzel işte daha ne istiyosunuz,doğuştan Gilette erkeği gibi. Kız arkadaş edinin öpsün dursun. Kızarkadaş edinmeden de öpüp duruyolar. Lise 1'de kaçıyodum kızlardan mıncıklanmaktan sıkıldığımdan. Güzel günlerdi be B)- ben hâlâ kaçıyorum sdfjsh ama köse değilim daha yeni çıkıyo gerçi dfgh saçlarımı kovalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben de hep gidip geliyodum sürekli bu nileppezdel erkek mi dişi mi diye.. hala da karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aga kaç tane suratına jilet vurmaktan bahseden dişi gördün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Pıff biri bigün sıktı öyle adım kaldı yaa :) Kişiseli az takip etsen bilirsin zaten erkek olduğumu ya. Aşkımı falan yazmıştım ben burda, sonra Yeto yüzünden rezil olmuştum ama onu da yazmıştım. Ne biliim. Nikte nil kısmı var diye adımı nil falan sanıyolar. Ledzeppelin'in tersidir nikim bunu da bilin hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 PrudenT said: aga kaç tane suratına jilet vurmaktan bahseden dişi gördün. Ahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar