_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Matematik formeldir yani biçimseldir,evrenseldir.Doğa bilimi değildir fizik gibi abi gemi nasıl batmıyor diyemezsin.Birden sonra iki gelmesi önermesinin olgusallığı mantıksal olarak aştığı bilinir.Çünkü koşula bağlı bir formüle göre oluşturulmuştur.Lise son felsefesinde bile verilir bu konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 1 in 0 dan buyuk oldugunu hic bir sekilde kanıtlanamaz bu bir kabuldur ama 2 = 1 +1 oldugu icin 1<2 ye ulasılır ve butun diger sayıların da bır oncekınden kucuk olduguna bu yontemle ulasilabilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bu soruyu herşeye uygulayabilirsin "patates" diyince aklına niye şapka gelmiyosa "iki" diyincede "birden sonra gelen sayı" aklına geliyo ki biz buna "konuşma" diyoruz. bu şekilde oluşuyo. ağızdan çıkan seslere bazı anlamlar yükleniyor ve bunlar evrensel hale getirilip insanlar arasında anlaşma sağlanıyor. tıpkı senin bu yazıyı okuyupta anlaman gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sg-1 said: Viktor said: sg-1 said: Viktor said: yaradana sorucan Saygısızlık ettin, site kapatılsın!!! savciliga gidiyiorum yarin !!!!!1111 Millet iradesine karşı gelmek ha!!! Bu millet isterse diniyle dalga geçeni şeyinden hurma ağacına asar be!!! Pis elitist seni!!BİR!1!kabak tadı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Balonuyla gelen birinin "kabak tadı" yazması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Balonsuz bir sekilde ben yazayim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 1den sonra 3 gelseydi 2 neyden sonra gelcekti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Romario said: @Ardeth: Felsefe "öylece" soru sormak için değil cevap vermeye değecek sorular sormak içindir E herhalde, ağzı olan soru sorar zaten felsefenin bir farkı olmalı. Bilimi destekleyebileceği nokta da budur felsefenin, yani çıkış noktasında doğru soruları sorması için bir bilim insanının bu yöndeki kabiliyetini keskinleştirir. Yoksa bilim felsefesi gibi bilime yön vermeye çalışan felsefeler boş işler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Saeros said: birden sonra iki gelir sayıyı ilk bulan bagilliler gökyüzünde gördükleri güneşe yıldızlara bir isim vermek istemiş, veremeyince madem isim veremiyoruz bari sayalım demişlerdir. bunun üzerine ilk sayılar ortaya çıkmıştır. ilk sayılar bir iki üç gibi değildir tabi olur mu öyle hahay. zirgi, burna, firkös, karcök gibi sayılar mezapatoryada yapılan kazılarda bulunmuş, sonra "ben buldum allah arttırsın, firkös'ü bulan kaldırsın" denilerek üstleri örtülmüştür. peki nasıl çıkmıştır bu abidik sayılar? işte, sayma ihtiyacı varmış, falan böyle. bakmışlar gökyüzüne bu bişey takımyıldızı olsun demişler şu da başka bişey sonra çaresizlik içinde cehaletin karanlığına yüzüstü kapaklanırken son anda kollarıyla düşüşlerini yumuşatmışlar (dirsekleri yara olmuş öyle düşünce, sonra da bepantheni bulmuşlar ya işte) ve demişler ki madem isim veremiyoruz bari sayalım. sonra başlamışlar saymaya, zirgi, burna, firkös.. sonra bakmışlar ki, tanrılar aşkına sürüyle parlak noktacık var gökyüzünde, hangi birinizi sayıcaz ulan demişler, kızmışlar yani bi asabiyet bi hır gür böyle sonra türkler gelmiş o ne lan 1'den sonra 2 gelir ne hırbosunuz demişler hepsini kesmişler bitmiş en süper biziz BİZE BİRİNCİLİK TELİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Saeros said: birden sonra iki gelir sayıyı ilk bulan bagilliler gökyüzünde gördükleri güneşe yıldızlara bir isim vermek istemiş, veremeyince madem isim veremiyoruz bari sayalım demişlerdir. bunun üzerine ilk sayılar ortaya çıkmıştır. ilk sayılar bir iki üç gibi değildir tabi olur mu öyle hahay. zirgi, burna, firkös, karcök gibi sayılar mezapatoryada yapılan kazılarda bulunmuş, sonra "ben buldum allah arttırsın, firkös'ü bulan kaldırsın" denilerek üstleri örtülmüştür. peki nasıl çıkmıştır bu abidik sayılar? işte, sayma ihtiyacı varmış, falan böyle. bakmışlar gökyüzüne bu bişey takımyıldızı olsun demişler şu da başka bişey sonra çaresizlik içinde cehaletin karanlığına yüzüstü kapaklanırken son anda kollarıyla düşüşlerini yumuşatmışlar (dirsekleri yara olmuş öyle düşünce, sonra da bepantheni bulmuşlar ya işte) ve demişler ki madem isim veremiyoruz bari sayalım. sonra başlamışlar saymaya, zirgi, burna, firkös.. sonra bakmışlar ki, tanrılar aşkına sürüyle parlak noktacık var gökyüzünde, hangi birinizi sayıcaz ulan demişler, kızmışlar yani bi asabiyet bi hır gür böyle sonra türkler gelmiş o ne lan 1'den sonra 2 gelir ne hırbosunuz demişler hepsini kesmişler bitmiş en süper biziz katılmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben de katılmıyorum. ayrıca gülmedim de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yahu niye tartışıtoruz, hadi değişsin desek uyum sağlayabilir miyiz, hala lira değil milyon diyoruz biz ona alışamadık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adamınbiri said: 1den sonra 3 gelseydi 2 neyden sonra gelcekti? 3'ten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 e ozaman 1 3 2 olur ki ozaman hiç olmaz ben alıştım 1-2-3'e kafa mı karıştırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 1'i kendiyle topladığımızıda 2 oluyor. Ve 2 , 1 den hemen sonraki sayı. Peki ya 2 yi kendiyle topladığımızda neden hemen sonrasında ki sayı olmuyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 doğa kanunu gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 doğada 1 yok ki. Onun dışında, bu işleri tevekküle bırakmak lazım. allah büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kaç santim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sechil said: doğa kanunu gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Cevap verilmiş soruya. ginaly said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o...cocuklarında da var bu geyik gülmekten ölmüştüm:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bana ağladık demiştin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 2 den sonra 3 gelsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Spidee said: Cevap verilmiş soruya. ginaly said: nokda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar