kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 valla abi ps3 kiralayabileceğimiz bi yer var mı esas ankara da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 PS3 Lahmacun Rakı Okey Batak bişey eksik lan burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 wumın eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 dansöz eksik aga dansöz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bana da yollayin be 5-10 tane postayla, he, olma mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Nayir, Hepsini biz yicez :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 çıkarama inşallah =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 eneee 28 mayısta ankarada olacam büyük ihtimalle. ben de gelebilirim. :) gerçi bu ankara buluşmalarının çoğu fos oluyor ama umarım bu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yok yahu, benim gittiğim hiç bi buluşma fos olmaz arkadaşım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aquila said: bana da yollayin be 5-10 tane postayla, he, olma mi. sana yağmurlu havada su yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Lahmacun konulu threadler rekor kırıyor şu sıra forumda. Canımı çektirdiniz ya Esk'den atlayıp gelirdim of =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 abi semihle konuştum. lahmacun içini hazırlamak biraz kasar belki. yani 6-7 kişi oluruz. 3 er tane fılan yesek 20 lahmacun ıcı belkı tam tutturulmayabilir. ve kimse tadı iyi olmayan bir lahmacun ıstemez.yani içimizdeki lahmacun sevgisi bitmesin :) yeri geliyor aspavalara da küfür ediyoz bu nassı lahmacun diye. onun ıcın yapabileceklerimizin listesini cıkardık 1- balkonda mangal köfte falan filan 2- dışarda mangal (egzantirik versiyon) 3- 6 gibi buluşuruz bir yerde karar kılarız lahmacun + tv (kurtlar) yada önce lahmacun yer sonra bir yerde otururuz. 4- semihte mangal, lahmacun ,etc + sabaha kadar yeriz,içeriz,wii oynarız ( rakibim yok) 5- sizin öneriniz? kararlaştıralım birşeyler. ayrıca satışta olmasın mümkün mertebe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 4 ve 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kurtlar vadisinden nefret ediyorum ben. o günkü duruma göre, izlenecekse gelmem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Höy löy löy.. Kurtlar Vadisi izlerken bi batak 358 felan çeviririm ben isteyenlerle.. Tabii televizyonu gören bi yerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 abi ne kurtları ya, hasta mısınız ? gelmem ben kv falan izlenecekse. telefon ederim evime lahmacun gelir. yeter ula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 uLan. skdjhksjg. Ne bok yerseniz yiyin skjhjksdgh.. Cuma buluşalım ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 arkadaşım hiç mi dizi kültürü edinemedin. onca sene yurt dışında takılmışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 of şimdi pis pis kokarsınız siz skdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yanında maydonoz yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 gece gece canım lahmacun cekti simdi olsa surda 4-5 tane içini yeşillik doldurup doldurup yesem ohşasdaerhajxnghm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 aksjdhfkjhf... Dizi kültürüm var arkadaşım, Lost tatile girmiş, Pb yok, 24 yayinlanmadi daha, Heroes bitti... hede hödö. Napalım, bize de kavak yelleri ve kurtlar vadisi kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 KV için saat 8 gibi ayrılırım. şimdiden söyliim.. lahmacunu da çok severim. saat 6-8 arası çok boşum yani sanırım bende geliyorum.. tanışırz. kingpin de aynı okuldayız görüşemedik görüşürx.. :D:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 oOo.. Gel gel.. Güzel olur.. Kurtlar Vadisi izlemeyenler için, diğer tv'den Fashion Tv Açsak ? LoL ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar