Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin en iyi starcraft oyuncusu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Thraine_Numeheru said:
kolpacı ??
sen belki LaFrost u diyosundur hep karıştırırlardı.

o kolpacı da her yerde "selam ben frost" diye takılırdı ondan oldu karışıklık. pardon.
Mesaj tarihi:
MadOrca said:
Canadalı bi herif vardı, fotoğraf çektirmişti zamanın en iyi toss oyuncusuydu oha adamın nickini unuttum iyi mi =]
ama huun hiç bir zaman öğrenemedi o ayrı bir konu, hala transfer paramı vermiş değil kendisi, zamanında az yalvarmamıştı abi nolur bizim clana gel diye =p

O herif PlayGrrr olmasın hani AMD sponsoru olan?
Mesaj tarihi:
xDs~Grrr

adam korelilere sc oynamayı öğretti sonra kendini pokere verdi, elky adamın izinden gitti 2 milyon dolar kazandı pokerden. iyi yaşadı ama zamanında, tv şovlarına çıkan kore güzellik yarışmasında bilmem kaçıncı olan bi hatunla takıldı falan bir ara. heris abazanın önde gideni ama hehe
Mesaj tarihi:
Ulan ulan ben hepinizi hatırlıyorum ama sizler beni kesin hatırlamıyosunuz hehe =)

Noob olmanın insana kazandırdıkları ve kaybettirdikleri :P

O deil de bi zamanla COO vardı hatırlayan kalmadı onu deil mi...
Mesaj tarihi:
Gimli said:
Esas Rus bi herif vardı. Tüm güney korelileri yenip şampiyon olmuştu. Nikini hatırlayamadım simdi terrancıydı

Androide , adam ekoldü ya TvT'de...Ama wcg de final oynamıştı,Koreliler dışında WCG'yi alan yok SC'de...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Oyman da gitmişti yanlis hatirlamiyorsam, Canadalı bi herif vardı, fotoğraf çektirmişti zamanın en iyi toss oyuncusuydu oha adamın nickini unuttum iyi mi =]

Grrrr.... efsanevi toss..

En iyi Sugosu ,harris ,duke,storm, Yehova var bide : P
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Dayi cidden harris fiss ya bugune kadar okadar oyna oyna bi wcg ye bile gideme sonra ben söle iyiyim böle iyiyim haha wcg ye gidemeyen iyi olamaz dayi iyiysen gidersin wcg ye bak sugosu kasti gitti oyman bokunu cıkardi sacma sapan bi oyundan gitti ama gitti neyse bu arada huuun sende cok fıstın sc de ya sc 2 cıksada bi tokatlasam hepinizi haha
Mesaj tarihi:
Level dergisine mektup yazmıştım Wanted , battle'da 1v1 atalım yiyorsa diye daha yaş 14 falan.
Kaşınmışım , iyi oynardı tutoriallar yazardı Level'a fakat adı geçmez TR'nin en iyileri arasında ilginç halbuki en eski gosulardan (Tr adına ).
Barış iyidir ama Beeswax,geçen sene oynadım en son Sc adam canlıydı , live-matchler falan atıyordu Çek'lerle tv'de yayınlanan.
Mesaj tarihi:
BLACK_SUN said:
Dayi cidden harris fiss ya bugune kadar okadar oyna oyna bi wcg ye bile gideme sonra ben söle iyiyim böle iyiyim haha wcg ye gidemeyen iyi olamaz dayi iyiysen gidersin wcg ye bak sugosu kasti gitti oyman bokunu cıkardi sacma sapan bi oyundan gitti ama gitti neyse bu arada huuun sende cok fıstın sc de ya sc 2 cıksada bi tokatlasam hepinizi haha

O bile dediğin olaya zaten WCG tarihi boyunca totalde 2 adam yolladık, birinde Onat'ın(SuGosu) cidden en aşmış zamanlarıydı, bir tanesi ise bala fıstığa giden bir elemandı.
  • Yeni Oluştur...