BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Ben bırakmadan önce BeeswaX güzel kasıyordu.Bir ara zirvedeydi,onat'tan da Duke'ten de iyiydi bana göre. Ama Haris ve Almanya'dan olsada Türk olarak iLLe bana göre en iyilerdir.
huun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Thraine_Numeheru said: kolpacı ?? sen belki LaFrost u diyosundur hep karıştırırlardı. o kolpacı da her yerde "selam ben frost" diye takılırdı ondan oldu karışıklık. pardon.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 huun said: squ ayıpcıl hareketler bunlar, herisle pozisyonlarını biliyorum. huun the all seeing eye lol olaya gel
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 MadOrca said: Canadalı bi herif vardı, fotoğraf çektirmişti zamanın en iyi toss oyuncusuydu oha adamın nickini unuttum iyi mi =] ama huun hiç bir zaman öğrenemedi o ayrı bir konu, hala transfer paramı vermiş değil kendisi, zamanında az yalvarmamıştı abi nolur bizim clana gel diye =p O herif PlayGrrr olmasın hani AMD sponsoru olan?
huun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 xDs~Grrr adam korelilere sc oynamayı öğretti sonra kendini pokere verdi, elky adamın izinden gitti 2 milyon dolar kazandı pokerden. iyi yaşadı ama zamanında, tv şovlarına çıkan kore güzellik yarışmasında bilmem kaçıncı olan bi hatunla takıldı falan bir ara. heris abazanın önde gideni ama hehe
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 elky de tam bir gay'di ha, serseri yoh wan lim ile el sikisma serefine eristi, hayatinin en onemli anidir. wcg2000de sanirim final oynamislardi.
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Esas Rus bi herif vardı. Tüm güney korelileri yenip şampiyon olmuştu. Nikini hatırlayamadım simdi terrancıydı
Venator Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Ulan ulan ben hepinizi hatırlıyorum ama sizler beni kesin hatırlamıyosunuz hehe =) Noob olmanın insana kazandırdıkları ve kaybettirdikleri :P O deil de bi zamanla COO vardı hatırlayan kalmadı onu deil mi...
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Gimli said: Esas Rus bi herif vardı. Tüm güney korelileri yenip şampiyon olmuştu. Nikini hatırlayamadım simdi terrancıydı Androide , adam ekoldü ya TvT'de...Ama wcg de final oynamıştı,Koreliler dışında WCG'yi alan yok SC'de...
Voys Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 benle maç yapamyıpta en ıyıyım dıyenler sağa geçsin
ggterran Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 said: Oyman da gitmişti yanlis hatirlamiyorsam, Canadalı bi herif vardı, fotoğraf çektirmişti zamanın en iyi toss oyuncusuydu oha adamın nickini unuttum iyi mi =] Grrrr.... efsanevi toss.. En iyi Sugosu ,harris ,duke,storm, Yehova var bide : P
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Dayi cidden harris fiss ya bugune kadar okadar oyna oyna bi wcg ye bile gideme sonra ben söle iyiyim böle iyiyim haha wcg ye gidemeyen iyi olamaz dayi iyiysen gidersin wcg ye bak sugosu kasti gitti oyman bokunu cıkardi sacma sapan bi oyundan gitti ama gitti neyse bu arada huuun sende cok fıstın sc de ya sc 2 cıksada bi tokatlasam hepinizi haha
Sto4m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ahah bu topic ne ya harris bu kadar önemli bi adam mı adına topic açıyosunuz?
Sto4m Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 iyi olmuş ama bütün sc ciler akmış birden topiğe, ALO MADORCA, hala bakıyosan buralara naber lan nerelerdesin hah storm ben
BLACK_SUN Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 madorca cok kolpa adamya adam sariyerde oturuyomus 10 yıldır buluşcaz bukadarda kolpalik olmaski be kardesim :)
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Herkes gecmisi anmis, Sanane ilk acildiginda StarboY vardi hatirlayan var mi? Evet evet mal bir nicktir. Wanted, Phantom, Magnus zamanlari. 10 sene once.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Level dergisine mektup yazmıştım Wanted , battle'da 1v1 atalım yiyorsa diye daha yaş 14 falan. Kaşınmışım , iyi oynardı tutoriallar yazardı Level'a fakat adı geçmez TR'nin en iyileri arasında ilginç halbuki en eski gosulardan (Tr adına ). Barış iyidir ama Beeswax,geçen sene oynadım en son Sc adam canlıydı , live-matchler falan atıyordu Çek'lerle tv'de yayınlanan.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 BLACK_SUN said: Dayi cidden harris fiss ya bugune kadar okadar oyna oyna bi wcg ye bile gideme sonra ben söle iyiyim böle iyiyim haha wcg ye gidemeyen iyi olamaz dayi iyiysen gidersin wcg ye bak sugosu kasti gitti oyman bokunu cıkardi sacma sapan bi oyundan gitti ama gitti neyse bu arada huuun sende cok fıstın sc de ya sc 2 cıksada bi tokatlasam hepinizi haha O bile dediğin olaya zaten WCG tarihi boyunca totalde 2 adam yolladık, birinde Onat'ın(SuGosu) cidden en aşmış zamanlarıydı, bir tanesi ise bala fıstığa giden bir elemandı.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 oyman, age of mythologyden giden cocuktu dimi? değilse o kimdi?
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 arkadaşları o yüzde oyuncusu demiş karışıklık olmasın diye. sen türkiyenın en iyi starcraftcısısın, oyuncu kısmına girmedin hiç
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Ben de en iyi izleyiciyim. Çok iyi izlerim.
Öne çıkan mesajlar