Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 2 haftadır sağda solda, "Nar Suyu Denediniz mi?" şeklinde ilanlara dayanamayıp bir litre kadar aldım. ilk yudumu çekmem ile geri püskürtmem bir oldu denebilir. bu nasıl bir kokudur, taddır. tamam yararlı falan da, nasıl içilir. bunu direkt şırıngayla falan vermek lazım :(:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 abi çok iğrenç o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sorma dilimi vernelliyesim var o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 babam almış geçen doğal moğal iyidir güzeldir diye de yok be sirke gibi beğğk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 votka ile için güzel oluyor diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sen yiyosa git şalgam kokla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 abi böle abuk subuk şeyleri nası içiyolar anlamıyorum ya. al bunu vur şalgama araya bi de bozayı kat hepsi iğrenç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 şalgam süperdir boza daha süperdir bence ayrıca boza votkalı daha bi güzel oluyo deneyin derim :D şalgam da rakıyla iyi gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 şalgam+rakı yyönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adamınbiri said: sen yiyosa git şalgam kokla. şalgama laf yok !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 boza da güzeldir. şunun güzelliğine baksana :):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ya bırak, kıvamı ayrı bi iğrenç tadı ayrı bi iğrenç :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oper said: şalgam+rakı yyönetir. tabi şalgamı rakıyı içtikten sonra su niyetine içersen güzel bizim gibi rakı şalgam karıştırırsan olmuyor belli bi süreden sonra içemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ohooo mr_hand. boza sevmezsin, şıra sevmezsin. coca cola fanboi falan mısın fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Xo said: adamınbiri said: sen yiyosa git şalgam kokla. şalgama laf yok !1 nasıl yok! adanadan şalgam gelmişti bize babam bi bardak versene dedi kapağını açtım tuvalete koştum kustum nasıl iğrenç bi kokudur o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adanalıların şalgam hakkında bir deyişleri vardır bilir misin adamım ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 nar suyunu çok severim de pahalı biraz, aynı şekilde üzüm suyu da öyle. şalgam candır zaten o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Llama said: oper said: şalgam+rakı yyönetir. tabi şalgamı rakıyı içtikten sonra su niyetine içersen güzel bizim gibi rakı şalgam karıştırırsan olmuyor belli bi süreden sonra içemiyorsun herhalde su yerine şalgamı içiyorum. hem de acılı.. kokusunda da bişe yok. kusmayı nasıl beceriyorsunuz anlamadım. peynirçocukları heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben severim yahu, nar suyu güzeldir, tamam biraz tadı portakal suyu,, kola gibi değildir ama, faydalıdır, güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 şalgam yönetir. ama nar suyu da iyidir. boza ben de sevmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Baya kötü bu. Geçen uykusuz bir şekilde dışarı çıkmak üzereyken azcık canlandırsın beni diye vitamin alma çabasında içeyim dedim de, ı-ıh. Normal nar yemek lazım bunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ege nar suyu olduğunu düşünme başka bişeymiş gibi düşün. bi de portakal suyuyla karıştırarak dene. o zaman cidden güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 nar suyu bombadır ya. yani içimi efsanedir. yapmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 di mi malik? ben de seviyorum baya. ama dibi kötü oluyor. onun dışında süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 nar suyu çok içerdim ben eskiden, ama fazla içmişim heralde ki baymaya başladı bi süre sonra. en son üzüm suyuyla karıştırıp içiyordum, o da sıktı eheh :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar