Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aha ameleye gidiodu az kalsın ayvi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 obaaaa inşaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ahahahh. Ya bisexuel cıkarsa amele şmdi seni ararsa paso pru. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 SKeLeToN said: Ahahahh. Ya bisexuel cıkarsa amele şmdi seni ararsa paso pru. :D o zaman bana yönlendirir sorun kalmaz ASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 inşaatı başına yıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 numarayı veriyim herkes arasın karımı rahat bırak desin hadi başlıyoruz kim arıyor önce dasdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mortis said: SKeLeToN said: Ahahahh. Ya bisexuel cıkarsa amele şmdi seni ararsa paso pru. :D o zaman bana yönlendirir sorun kalmaz ASDASD bi seksüelmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ivy said: numarayı veriyim herkes arasın karımı rahat bırak desin hadi başlıyoruz kim arıyor önce dasdsd ben ben benbennn bebennnnnnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 herkes sırayla arasın o benim annem, ablam, teyzemin görümcesi vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Llama said: Mortis said: SKeLeToN said: Ahahahh. Ya bisexuel cıkarsa amele şmdi seni ararsa paso pru. :D o zaman bana yönlendirir sorun kalmaz ASDASD bi seksüelmisin yok alıntı yaptıın mesajımın bi altındakine yolluorm seni. mortis ilgilen hacu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Zebilith said: herkes sırayla arasın o benim annem, ablam, teyzemin görümcesi vb. AHAHAH EVET EVET ama gizliden arayamazsınız söyliyim sdgfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben "görümce mi?" derim adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 anhaufhsıfgaudfhuah meğersem o benim ablammış de itiraz ederse de yek yaa dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 O adam benim amcam rahatsız etmeyin lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 okkalı bi küfür yiyebilirsiniz aman diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 biriniz karım die arayın diğeriniz sevgilim diye biride nişanlım diye sonra adam gizemin peşini hiç bırakmasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 oper said: okkalı bi küfür yiyebilirsiniz aman diyim.. yesek nolcak ya. on kişi sırayla arar hayatının küfürünü ederiz sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ya adamı arıyacagınıza beni arayında aveadan 20dk ya 20 kontur kazanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebilith Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 20dk da hayatının küfrünü yersin bizden fdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 küfür dediğin ne ki sadece yese basarım sizde konuşun durun ne yaparsanız yapan telde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 O zamanda 20 dk olmaz. biz sana küfür ederken eğlenmemiz lazım. Ona göre bi strateji kur. asdcsacxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ahaahahah evet numarayı verin sesimi kadın programlarındaki teyzeler gibi çıkartıp sağıık görümcemi raat bırah diyeceem ses kaydı da yapıcam okey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 forumdan vermeyin. yassah bildiğim kadarıyla, çünkü ben de zamanında böyle bişe yapacaktım sildiler numarayı.. pm plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hayır hayır şöle yapın şöle numarayı yazın rakamları toplayalım bakalım kaç çıkacak EH EH EHEH EHE EHe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ahahaahaha gizem en azından benim gibi arayıp eşşeklik yapmıo sjhkdfggsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar