Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Betaya girdim?!?!?!?!!?!?!?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya grafikler kötü fln diyorsunuz da, aoc aldım oynayamıyorum lowda bile kasıyor. MMO rahat oynanması açısından bu tarz grafikler bence gayet yeterli
grafik isteyen aoc oynasın, hem oyun da güzel (:
Mesaj tarihi:
bende wowsal grafikler saks diyenlerdenim :I. ne kadar grafiklerini begenmesemde wowdan ogrendigimiz gibi mmo =/= grafik. gonul isterdi aoc, lotro grafiklerine sahip olsun, WAR a layik soyle can cika cika, parcalaya parcalaya oynasaydik ama marketing insanin basina bela. gittiler war gibi bi oyunu bebeler icin cikardilar hic hos olmadi :s
Mesaj tarihi:
zaten genel olarak grafiklerden bahsetmek icin cok erken, oyunun tam olarak gelistirilmis grafikleri daha hicbir yer gorunmedi, sir gibi sakliyolar. bencede kesinlikle icerik > grafik.

oyunun 18+ cikmamasi cok kotu oldu bence, ne diyolar onun adina unuttum simdi, aocdaki gibi boyle kanli kanli fatalityler bence tam WAR isiydi, 40k daki fatalityleri hala hatirliyorum inanilmazdi.
Mesaj tarihi:
wow'un aynısı işte abicim . Yıllar önce çıkan wow'un grafiklerini kullanmışlar. Tek farkı heroların görüntüsü (Green Skin hariç) .Hariç diyorum çünkü benzediğinden değil cocuksu görüntüsünden dolayı.
İlginçtir en çekiciside o geliyor insana. wow'dan alıskanlıkmıdır bilmem . Bu grafiklere böyle çizimler hoş gelmiyor insanın gözüne
Mesaj tarihi:
Mekanlarin hakkini vermek lazim, bu kadar yildan sonra bi mmorpgde gordugum sey beni urpertti :s yolda yururken kenarda duran bi isaret vardi, kutuk gibi bi sey. Ustune 4 tane cuce cesedi koyup, baglamislar, sagdan soldan elleri kollari sarkmis. Icim urperdi bi anda. Ayrica Inevitable City midir nedir alisila geldik sehir imajindan cok uzak, bildiginiz sehirde bi yerden bi yere giderken yusuf yusuf atiyodum, her an sagdan soldan bi seyler firlayabiliyo ozellikle sehri bilmiyosaniz :p. tam bir chaos sehri olmus kisaca, chaosu hissediyosunuz ordayken. Tabii grafikle pek alakali degil bunla ama neyse.. icimden geldi lol
Mesaj tarihi:
Luriel said:
ya nerde çocuksu görüntü aç bak dark elfleri çocuksu mu mekanlar karakterler görmemişsiniz sallıyonuz.

ben bir tek greenskin cocuksu görünüyor demişim. İyi oku evladım. Okumayı öğren,sinirlenme ve sonra cevap yaz.
Ok?
Mesaj tarihi:
Masticore said:
wow'un aynısı işte abicim

E yeter ama artık, konuşunca da fanboy diyorsunuz. Git 20 yıl önceki karakter maketlerine bak, sonra gel konuş, oyunun çizimleri neye benziyormuş. Dur siz üşenirsiniz şimdi, ben göstereyim:

Bak bu maket:

Bu da war dan:

Bu da wow:

Warhammer Çıkış tarihi, ortaçağ fantesizi şeklinde yıl: 82 esinlendiği dünya tabiki Orta Dünya a.k.a Tolkien

Wow çıkış tarihi: 2004 sanırım, esinlendiği dünya yine aynı, artı WARHAMMER.

War: Çıkış tarihi 2008 sonu diyelim, kaynağı kendisi, ortada benzeme falan yok. Benzeyen varsa tersi durum söz konusu. Cins cins konuşmayın artık.
Mesaj tarihi:
Ben ne demişim
said:
(Green Skin hariç) .Hariç diyorum çünkü benzediğinden değil cocuksu görüntüsünden dolayı.

ben benziyorlarmi dedim ? Bi gez gel sen ya

Banane kardeşim wow çalmış warhammer çalmış benim umrumda değil kimin kimden ne çaldığı maketten banane.Ben birtek çocuksu görüntüsü var dedim oda hoşuma gitti dedim bu kadar.
Mesaj tarihi:
Yok yanlış anlama, bu doğrultudaki mesajların sonuncusu seninde o yüzden onu yanıtlamış gibi oldum.

O çocuksuluk olayında doğru kelime bence çocuksu olması değil. En baştan beri bu karakterler böyle, dolayısıyla farklı bir yaklaşım aşırı tepki çekerdi. Doğru kelime belki yamuk yumuk :P, ya da komik olabilir.
Mesaj tarihi:
hayır madem çocuksu olan sadece orc wow a benzeyen greafik kısmı ne ? kendi dediginle çelişiyorsun. wowun tamamı çocuksu nerdeyse bi dark portal çocuksu gorunmuyor bide bosslar.
Mesaj tarihi:
aquila said:
bildigin warhammer figurlerinin aynisi degil mi grafikler? neyini degisitiriceklerdi ki bunun?

ölelerde o kadar başarılı değiller. yanı modeller kadar. gördüüm sslerde modeller kadar karakterli karakterler göremedim ben
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

E yeter ama artık, konuşunca da fanboy diyorsunuz. Git 20 yıl önceki karakter maketlerine bak, sonra gel konuş, oyunun çizimleri neye benziyormuş. Dur siz üşenirsiniz şimdi, ben göstereyim:

Bak bu maket:

birincisi bu maket değil 3d model.

ikincisi 20 yıl öncesiyle son release'in orc modelelrine baksan ne kadar fakrlı olduklarını görürsün, 20 dğeil 10 yıl önceisne baksanda yeter. 10 yıl öcenki orc modelleri etrafta zıp zıp zıplıyan yeşil edrili zıpırdaklar modundadır.

şu anda bi longbeard modeliyle kapışacak bir grimgor ironhide moeliyle kapışacak bir archanon modelile kapışacak, karakter/grafik yok oyunda.

bunuda grafik kalitesi olarak sölemiyorum polygon sayısı falan değil derdim, polygon sayısının ne kadar önemsiz olduğunu gördük wow'da adamlar döktürdü. Warhammerda ise daha önümüze koydukları görüntüler tasarımlar warhammer dünyasının zengin ve karakteristik havasını yansıtamıyo şu haliyle. Umarım yansıtır.
Mesaj tarihi:
Sakin olun biraz. Abuk subuk karşılaştırmalara, o bunu döverlere göstericek tahammülüm kalmadı, üstüne bir de abuk subuk atışıyorsunuz git bi gez gel falan diye.
Mesaj tarihi:
Abi en güzel ork tolkeinin orkları.Yara lı bereli iğrenç insanın iştahını kapatan heh.Lotr mmo deki orclar nasıl bilmiyorumda bir oyunda onu yapmak...

Aoc un grafik motoru falan olsaydı war da o zaman gerçekten ürkütücü bir ork şeklinle karşılaşabilirdik.Açıkçası warhammerın grafikleri poligonları bilmemneleri kapalı falan olabilir beta dan dolayı eyvallahta.Full açıkta olsu bu modeller pek beyenimi kazanamadı.Elfler falan fena değilde beyenmedim orkları.He bu oynamamı DİREK etkilermi etkiklemez ancak ben açıkcası grafik olarakta biraz farklılık istiyorum.Burda konuşan çok benzediğini söleyen insanları okudukça yabancı fun forumlarını falan açıp bakıyorum ve bunu doğrulayan şeyler okuyorum.Aksini söleyen de var ama %70 lik kısım "wow u çok anımsatıyor dünya bundan dolayı oyun içeriği ne kadar değişik olursa olsun benzerlikten dolayı oyunda boğuluyorum" tarzı yaklaşımlarını dile getirmişler.Geri kalan yerli yabancı forumlarda %30 luk kısımda "alakasız" diyor ve war evreninin sıkı takipçileri (fun man boy demek istemiyorum).

Uzun lafın kısası çıkınca herkez ne bok olduğunu anlayacak ancak şu varki.Ben ferrari motorlu şahine binmek istemem bi yerden sonra o motorun sesi tadı hızı kesmez beni ve görüntü bazında farklılık ta isterim çünki ilk hevesim değildir artık o,ben zaten daha evvelde güzel bir arabaya binmişimir(wow o güzel araba oluyor) Demek istediğim şu ; Uo dan sonra oynadığım ilk mmoprgh wow du ve bi haz aldım benim gibi başlayan herkez o hazzı aldı ve bu wow olmasa swg de olsa ben gene "ilk yaşanmışlık görmüşlük" hazzını alıcaktım bunun wowla yapımla falan alakası yoktu orda ilk kez mmorpgh u tattık tam anlamıyla.Şimdi war zaten bizlerin bu tatmin olmuş ruhuna görsel anlamda nispeten yer yer benzer bi ürün çıkarak içerik olarak ap ayrı olsada ,bu hazzı tatmini yaşadığımız için bence oyun bizi bi süre sonra boğucak...

Benim konumumdaki veya düşüncelerime yakın olan insanlara tavsiyem aoc a başlasınlar warhammerı takip etsinler.Warhammer çıkınca (aynı benım yapacagım gibi) alıp denesinler tahlil etsinler ve seçim yapsınlar.Aksi sizi yıpratır değmez oyun nihayetinde...
  • Yeni Oluştur...