Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finaller

Arma

Öne çıkan mesajlar

bütler topicinde akıcılıgı sağlamayı düşünüyorum
mikro istatistk falan sinavda güldm walla arkdamdaki çoçuk 2.kagıt istedi benimkini vercektim al kullan diye
hocaların sınav esnasında gelip soruları açıklamasıda nasıl bi .bnelik belli değil iyice kafam kartıştı yapamadım :/
ortalamam 2.0 altında olursa worktravel olayına katılamaman dogrumudur ona göre kredisi yüksek olan dersleri ciddi büte bırakcm şu an herşey için çok geç çünkü xD
Sosyal ağlarda paylaş

hayatımda ilk defa dif denk sorularını anladım , zor ders değilmiş velhasıl bu dif denk.. gözümde büyüttüğüme yanayım kaç senedir.
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:

ortalamam 2.0 altında olursa worktravel olayına katılamaman dogrumudur ona göre kredisi yüksek olan dersleri ciddi büte bırakcm şu an herşey için çok geç çünkü xD

evet yavrum aynen ole. zaten senin gibi humınzararlısı gitmesin otur oturdugun yerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Biraz önce okuldan geldim

Yemek yiyeceğim

1 saat uyuyacağım

Sonra tekrar okula gidip sabaha kadar ders çalışacağım.

Bu da final haftası konseptim:

Sosyal ağlarda paylaş

salı seçmeli çevre kimyası finaliyle sezonu açıyoruz hoca çıkmış soruları falan verdi onu takmıyorum ama çarşamba organik var baya çalıştım ama hala eksikler var çarşambaya kadar ne kadar tamamlayacam bakalım.
bu gece final öncesi son kez biramı yudumlayıp yatıcam ve finallerde içmeyecem...
tüm patilere başarılar finalleriniz ffsiz okulunuz yaz okulsuz bütsüz bitsin efenim (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

mat101 finalim rezalet geçti hahahahah
DC almıştım geçen sene, not yükseltiyim de ileride başımı ağrıtmasın diye tekrar almıştım, şimdi FF alıp kalıcam zuahahahahahah

seneye aynı salak dersi almak üzere mat101 defterimi 1 seneliğine tozlu raflar arasına geri yolluyorum oley!

şimdi yapılacaklar listesi:
istatistik mat271e den de kal, lineer cebir ve jeoloji çalış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...