Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finaller

Arma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yarın TEXTILE FINISHIN
perşembe TECHNICAL TEXTILES
cuma NONWOVEN TEXTILES

haftaya pazartesi COLOR ANALYSIS
salı QUALITY CONTROL IN CLOTHING
çarşamba CONSUMER INFORMATION
perşembe TEXTILE PRINTING TECHNOLOGY
Mesaj tarihi:
Arma said:
Okul bitti. Oley lan. Çok mutluyum.

Demiştim ama matematik formasyonu alarak tekrar öğrenci oldum. 1. dönem bitti. Finaller açıklanmadı. Geçerim diye tahmin ediyorum.
Hatta p.tesi 2. dönem başlıyor :[
Mesaj tarihi:
-Neiloth- said:
nutella yerim said:
bugun malzeme lab iyi gecti sayılır ama sonuclar acıklanmadan icim rahat etmeyecek

e haftaya başlamıyomu esogü müh-mim fakültesi?

evet haklısın ama lab final sınavı 1 hafta once oluyor
Mesaj tarihi:
benim 23 ocakta başlıyo, 4 dersten kalırsam ümtilerim tek ders sınavına kalıyo, 5 dersten kalırsam bi dönem uzuyo okulum.
Mesaj tarihi:
bütler topicinde akıcılıgı sağlamayı düşünüyorum
mikro istatistk falan sinavda güldm walla arkdamdaki çoçuk 2.kagıt istedi benimkini vercektim al kullan diye
hocaların sınav esnasında gelip soruları açıklamasıda nasıl bi .bnelik belli değil iyice kafam kartıştı yapamadım :/
ortalamam 2.0 altında olursa worktravel olayına katılamaman dogrumudur ona göre kredisi yüksek olan dersleri ciddi büte bırakcm şu an herşey için çok geç çünkü xD
Mesaj tarihi:
finallerim araligin ortasinda bitti, hepsinden de A aldim, mutluyum :D
Mesaj tarihi:
hayatımda ilk defa dif denk sorularını anladım , zor ders değilmiş velhasıl bu dif denk.. gözümde büyüttüğüme yanayım kaç senedir.
Mesaj tarihi:
tellos said:

ortalamam 2.0 altında olursa worktravel olayına katılamaman dogrumudur ona göre kredisi yüksek olan dersleri ciddi büte bırakcm şu an herşey için çok geç çünkü xD

evet yavrum aynen ole. zaten senin gibi humınzararlısı gitmesin otur oturdugun yerde.
Mesaj tarihi:

Biraz önce okuldan geldim

Yemek yiyeceğim

1 saat uyuyacağım

Sonra tekrar okula gidip sabaha kadar ders çalışacağım.

Bu da final haftası konseptim:

Mesaj tarihi:
Pazartesi Scheme, Salı Fizik, Çarşamba Mat
Yarın Scheme çalışıp, pazartesi finalden çıkıp fiziğe, salı da fizikten çıkıp matematiğe çalışmayı planlıyorum. Hadi hayırlısı :(
Mesaj tarihi:
salı seçmeli çevre kimyası finaliyle sezonu açıyoruz hoca çıkmış soruları falan verdi onu takmıyorum ama çarşamba organik var baya çalıştım ama hala eksikler var çarşambaya kadar ne kadar tamamlayacam bakalım.
bu gece final öncesi son kez biramı yudumlayıp yatıcam ve finallerde içmeyecem...
tüm patilere başarılar finalleriniz ffsiz okulunuz yaz okulsuz bütsüz bitsin efenim (:P)
Mesaj tarihi:
mat101 finalim rezalet geçti hahahahah
DC almıştım geçen sene, not yükseltiyim de ileride başımı ağrıtmasın diye tekrar almıştım, şimdi FF alıp kalıcam zuahahahahahah

seneye aynı salak dersi almak üzere mat101 defterimi 1 seneliğine tozlu raflar arasına geri yolluyorum oley!

şimdi yapılacaklar listesi:
istatistik mat271e den de kal, lineer cebir ve jeoloji çalış
  • Yeni Oluştur...