DoruK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 oh yarın 7buçukta kalkıp finale gidicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 ben de aynı dersten 22 20 25 32 alarak bir istikrar abidesi oldum ve tabii ki kaldım raider said: Lineer cebirde ilk sınavından sınıfın en düşük notu olarak 2 alan ben , bu sınavda da en yüksek notu alan yine ben. çalışınca oluyormuş demekki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 eskiden olacak o kadar 'da "HABERLER!!, HABERLER!!, HABERLER!!, HABERLEEEEEER!!" tarzı bi dış-ses vardı.. sabahları uyandığımda aynı ses bana şöyle geliyor : "FİNALLER!!, FİNALLER!!, FİNALLER!!, FİNALLEEEEER!!" .. Bitsin artık bu çileee dırırırı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Pazartesiye sandigim odev teslime cumayaymis. Cuma gunku finale calisamadim odev yuzunden. Super patladim. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 oyoy. son 2. birine bu sabah çalıştım. birinden şimdi ders bilmeye başladım. yeter artık çıldırmadan ben kapansın şu final defteri. ders bilmekten sıkıldım hayret bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 bu sınavdan kalıcaksıııınnn1111!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Bu nasıl stresstir allahım teker teker açıklanıyor hepsi.6 dersin 3 tanesi belli şimdi. Hepsini barajın 1 2 puan üstüyle geçmişim. Diğerleride farklı olmaz geçecek olursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JungleRRx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 CthuLhu said: seneye tekrar ikinci sınıf olucam öss olmazsa ehaha benim gibi olan biri varmış :P ben ilk sınıfım daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 BİTTİ ÇOK ŞÜKÜR AZ ÖNCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 2 FF, 1 DD, 1 DC. gg adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 oha epic fail olmuşsun asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
R@mses Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 lan benim 3 ff gelcek gibi ben ne yapam :( gg oldum anaya babaya nasıl sölicem onu düşünüyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Modelden Resim2 90 Başarılı İngilizce2 90 Başarılı Temel Sanat Eğitimi2 79 Başarılı Tipografi2 78 Başarılı Genel Sanat Tarihi2 77 Başarılı Bilgisayara Giriş2 74 Başarılı Fotoğrafi2 94 Başarılı Türk Dili2 95 Başarılı Dijital Ortamda Temel Sanat Eğitimi2 88 Başarılı Uygarlık Tarihi 53 Başarısız Uygarlık tarihi isimli gereksiz dersin deli hocası 45 verip bırakmış beni sağolsun. Çıldırmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Şimdilik açıklanan bunlar: PHYS312.01 QUANTUM PHYSICS II BA PHYS494.01 SPECIAL TOPIC: APPLIED FOURIER ANALYSIS AA PA 245.02 ART OF ANIMATION PASS BIO 306.01 PRACTICAL APPLICATIONS IN BIOCHEM.TECH. CB BIO 342.01 PHYSIOLOGY I BA Bunlar da yakında açıklanacak onları da editler koyarım sonra (nasıl olsa benim 1 saat içersinde editleme gibi bir sorunum yok sdf) BIO 332.01 TECHNIQUES IN BIOLOGICAL RESEARCH AA CHE 598.01 SPECIAL TOPIC: COMPUTATIONAL BIOLOGY AA HTR 312.19 HISTORY OF THE TURKISH REPUBLIC II BB Yanlız hocalar da öğrenci gibi çok komik ya, işlerini son bi kaç güne bırakıyorlar. Yarın notları açıklamak için son gün nerdeyse hepsi son bir iki gün içinde açıkladı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 bizim daha bu cumaya kadar süre var, not girişinde. hepsini de beraber açıklıyorlar ne hikmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 perşembe-cuma bekle sen notların %80inini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 yok yok direk cuma saat 18.00 den sonra filan hepsi bir anda açıklanıyor. öyle teker teker açıklanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 vay anam finaller nasıl patladı ya, bu harf notlarını düşürmeyen bi finalim yok açıklanan pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Benim de kalan notlar beklediğim gibi geldi bir tek inkilap açıklanmadı, AA bekliyorum ama ters köşeye yatabilirim. Adamın MITli olduğundan şüpheleniyorum çünkü; 1- adama ulaşmam gerekti acilen ve bölüm dahil hiç bir yerden iletişim adresini alamadım 2- hep siyah giyiniyor 3- 1950-70 arası ap/dp hükümetlerini savunuyor 4- kanaat notu vermemesi ve öğrencilerin ismini ezberlemeye çalışmamasına rağmen sene başında üstünde herkesin resim, isim ve bölüm bilgilerinin olduğu bir kart topladı. Eğer öyleyse benim hakkımdaki gerçekleri öğrenebilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 universite hayatimin son notlari, gerce 1 ay oldu biteli ama yazmamisim. SOFTWARE DSGN METH------B- ARTFICIAL INTEL---------C CLASSICAL MYTH----------B INTRO VIS STUDIES-------B CINEMA ART--------------B SNOWBOARDING------------A BASIC PROB OF PHIL------C+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Aa ben bu konuyu unutmuştum. Hiçbi dersten büte bile kalmadan, üstelik alttan dersim olan fiziği de vererek geçtim. İşin ilginci, okula hiç gitmedim nerdeyse sdfdf - Fizik II: E - Sistem Programlama: C - Veri Yapıları ve Algoritmalar: B - Elektronik Devreler: A - Bilgisayar Donanımı: E (LOL!) - Veritabanı Yönetimi: B - Nesneye Yönelik Programlama: A - Mantıksal Tasarım II: B - Programlama Laboratuvarı: son projeyi verdiğim hocanın insiyatifine kaldı biraz. 20 puan garanti, eğer 20 verirse C gelir, ama yok, önceki projeleri de hesaba katar(onlar 100dü) da 60 falan verirse B gelme ihtimali bile var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Okul bitti. Oley lan. Çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Millet okula gitmeden nası böyle notlar alıyo kafayı yicem ben okula gidipte bunları alamıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Administrative Law II B Criminal Law-General Provisions II B+ Commercial Law II B+ Civil Procedure Law II D Criminal Law-Special Provisions B- Introduction to U.S. American Law A- götü boklu 1. sinif derslerinden hep e sinavlarina kalarak d yle geçtim. Aldiğım seçmelilerden d+ üstü not görmedim. Bu dönem ilk dönemlerini almadan ikinci dönemlerini aldiğim 3 ders vardi, onlara rağmen en iyi dönemim bu. P.s: Çalişan gerçekten kazaniyormuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 asinanyavuz said: bizim daha bu cumaya kadar süre var, not girişinde. hepsini de beraber açıklıyorlar ne hikmetse. O zamana kadar yalvarıyorsun işte hocalara. Şu anda baya bir mail trafiğindeyim ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar