Arma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Burax said: Arma said: Yarın Soyut Cebir var. Tey tey tey. cebirin somutu var mı ki :]. Yok tabi. Lineer Cebir, Soyut Cebir.... Başka ne cebir vardı ben bile unutmuşum. Sınav 15.00 da ben gidip daha çalışmalıyım. Evet evet öle yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 lineer algebra doğrusal cebir değil mi Türkçesi =))) kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 4 Haziran'da basliyor. Az kaldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 evet bizimde 4 haziran:( 17sine kadar fullll sınav. büte kalırsam artık temmuza kadar yolu var.. ahh ahh off offf daslhfhwesıg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Dört buçuk saat sonra ilk finalime giriyorum. Bu cumayı atlattım mı geriye 2 sınav kalıyor, ha gayret :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 yarın başlıyor yaw ilk finalim physics 101 ehe ehe sonra engl191 var çarşamba cumartesi discrete math pazartesi calculus perşembe cmpe 101 10unda da ecology var sonra dönüom türkiyeye eki eki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 bugün history of civilizations finaline girdim. arkadaş 8 sayfa esey yazdım valla kolum ağrıdı. ne güzel abimizdin sen adam smith. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 finansal yönetim 2 ye girdim bugün. fcfe ile fcff yi karıştırmasaydım formül bazında über geçmiş olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2008 Heyoo. Yardırdım. 80-90 gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 şuan itibari ile son final'ime de girip eve geldim ve okulum bitti saygılar eylülde görüşürüz yeditepe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Benim başlamadı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 bugün başladık bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 15.00'da MAT440 KOMP.FONK.TEORİSİ II Az kaldı az. Sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 benim daha az kaldı saat 10daymış 9da sanıodum gerçi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 3 günde 6 sınav var şimdi 2 sine girmeye gidiyorum, yarında 2 tane var oh oh beyin amcıklaması sendromları başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 2 haftaya da bütünlemeler bitiyor sonra tatil ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bana şans dileyin birazdan çıkıp son finalime gidicem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 sans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 son 2.vizeme 2 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Hadi bugünkü final önemli diil, nesneye yönelik programlama, bildiin C#. Dün ve ondan önceki günküler de önemli diildi, sistem programlama (sene boyunca hiç girmedim, ödev verdi yapmadım, 3-4 tane quiz yaptı birine girdim) ve elektronik devreler (transistör ağırlıklıydı zaten). Ama önümüzdeki pazartesi hem alttan aldığım fizik 2, hem de bilgisayar donanımı dersi var. İkisi de baba gibi. Sonraki gün veritabanı yönetimi var, sene boyunca 1 kere bile girmedim. Ondan sonraki gün boş. Perşembe günü mantıksal tasarım dersi var. Cuma da veri yapıları ve algoritmalar sınavı var, ona da 1 kere girdim o da ilk hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 ohş bitti benim de finaller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 gg rahatım artık gidim priestimi kasim bari =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 benim 3-10 haziran arası bütün finallerim :/ oh herkesin ne güzel bitti rahatladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 40 sayfa içinde 3 önemsiz sayfa var 3 sorununda ordan gelmesi hocanın gaylıgıne baglıyorum hani cocuklar nerelere çalışmamıştır diyip ordan sormuş final gibi bütlere gtcem hiç sevmiyorum lan sıcak hava püf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Mortis said: benim 3-10 haziran arası bütün finallerim :/ oh herkesin ne güzel bitti rahatladı. of aynen 2-12 haziran. pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar