toggie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 toggie said: wireless communications network supply chain management electronic circuits lab communication electronics fransızca communications in management digital communication electronic circuits bi sürpriz olmazsa hepsinden geçtim. ve finallerim de bitti. çok mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Fizikte 59da kaldı notum, normal geçme notu 60. Hayırlısı artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 erucalavera said: hay.. makine mühendisliğine giriş d+ gelmiş, adam çan yaparım diyordu etrafımdaki notları gördükçe yapmadığını anlamış olduk. of. Krediye giriyor mu o ders sizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 bizde giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 şemsiyeler fora oldu bu sene de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 CthuLhu said: bizde giriyor Bizde girmiyordu haha. Zaten seminer gibi her hafta 1 gün dışarıdan insanlar getirip konuşturuyorlardı. Herkesi BB ile geçirdiler ama nota dahil olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 giriyor bizde de, 2 kredilik ders. bu arada fizik1'den B yi çakmışım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Pyro said: CthuLhu said: bizde giriyor Bizde girmiyordu haha. Zaten seminer gibi her hafta 1 gün dışarıdan insanlar getirip konuşturuyorlardı. Herkesi BB ile geçirdiler ama nota dahil olmadı.bizde kredisiz ders kavramı yok hiç.ben makine mühendisliğine girişi ikinci sınıfta verdim heh.hala alan arkadaşım bile var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 fortran da bitti bugun,soyle bb gelirse bomba olur,bir tek nümerik kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 kuğantum mekaniği BB gelmiş :/ aslında üçüncüyüm ama hoca çan yapmamış gerçi tam katalog da yapmamış karışık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 yarın medyadan finalim var... ondan çıkcam cumartesi günü photoshop dan... az kaldı... dayan buğra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 medya finaline mi dayanıyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2009 hayır tatil gelio, finallerin bitmesine az kaldı... sık dişini gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 iktisat ögrencisiyim makro mikro rokko iktisata girişI hepsi büte kalırmı ya niye okuyorum ben bu bölümü o zmn 3 burdan bide zorunlu dersim 1 tane var oda ingce a2den de kaldım etti 4 ben genel ortalamam 1.74 daha 2.sınıfım ve okul 7 senede bitmeyince ne oluyo onu araştırmaya başladım ben admin olsam bu cocuk salak diye forumdan uzaklaştırırdım beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Uyg. istatistik sınavım efsane geçti, 80+ bir ortalama düşebilir her an. Uyg. ekonometri ödevim için de birisi, böyle böyle ödev vermediğiniz bir arkadaşımız var demiş, hocayı bulursam onu da verdim. Cumaya c+ var, ilki 75 aynı performansı gösteririm büyük ihtimalle. Pazartesi korku filmi gibi, 3 in 1. İlk sınavım 15.00'da başlayacak, son sınavdan 18.00'da çıkacağım, ara yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 aferin aferin çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 bitti bütünlemeye girip girmeyeceğimi tahminen büt haftasından bir gün önce öğrenecek olmam ise işin trajikomik boyutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 25 sayfa makalem oldu pazartesiye yetiştirmem gereken süper. Aynı gün 3 sınavım olması daha da güzel oldu. Hangisine çalışayım lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 ECON 102 Introduction to Economics II => D ECON 221 Introduction to Probability and Statistics I => D+ HCIV 101 History of Civilization I => B+ HISTR 201 History of Turkish Republic I => B ITA 111 Basic Italian I => A- MAN 213 Principles of Financial Accounting => C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Muhasebe - BA İkt. Giriş - DC sana ve sınavına kafam girsin iktisat! girdim sonunda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 çok özendim ben de yazıcam. Listening - 39 Writing - 51.8 Grammar - 88 Reading - 98 Ort: 92.xx Hazırlıktan bildirdim. Sevgiler, başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 mak müh giriş hariç mis gibi bir ilk dönem geçirmişim, mutluyum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 business law C marketing B+ corporate finance A org. theory A production man. A azıma sçtılar. dönemi 3.46, kümülatifi 3.62 ile kapattık. önümüzdeki dönem Viyana'da bunun acısını çıkarcam. pass/fail sistemli erasmusun gözünü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2009 pass faildan not ortalamana katkı gelmiyo acısını çıkaracağım dediğin oysa. yok dağıtıcam viyanayı diyosan iyi eğlenceler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar