Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finaller

Arma

Öne çıkan mesajlar

3/5'iz. salı perşembe kaldı. dün termo vardı. nasıl rahatladım çıkınca nasıl rahatladım oh. modern art güzeldi, çok dali sormasa daha güzel olucaktı. organik kimya'da hastaydım, bariz kötü geçti. şimdi salı biyoloji varmış, 40 soru sorucam dedi, 3 saat sınav zaten. sene başından itibarenmiş, garanti bir ordu enzim ismi, deney adı falan sorucak. zorlar sanki, bitkiler falan da var, amaan. sevmiyorum ben bitki falan. perşembe de c++ var işte. ona da 1-2 saat bakış atar girer çıkarım ve 4. dönemimi sona erdiririm o/
Sosyal ağlarda paylaş

3.sınıf derslerinden 2 tane verdim işte,dahasında gözüm yok onların açıkçası(zaten kafadan 5. sınıfım,6 olmamaya kasıyorum). ama alttan olan 5 dersi(en üstteki 5li) veririm diye düşünüyordum,hiç umduğum gibi geçmedi finaller.
bir de bizim dinamik tamamen kabus zaten.sözlükte de güzel bir yorum var adama(zaten tek yorum var sdf):sınavları kapalı gişe oynamaktadır.

örnek olarak adamın geçen seneki istatistikleri(sırasıyla ikinci öğretim,a sınıfı,b sınıfı):

Sosyal ağlarda paylaş

yıkılmadım...ayakdayım 5 bütle baş başayımmmmm.
vizelereee, finallereeee yenilmedim buradayımmmm
yıkılmadımmmmm
F1'lerden..... yıkılmadım....F3'lerden.... yıkılmadımmmm yıkılmadımmmm....

finaller bu kadar boka batmış olamaz...Mr.Hand kardeşiminde bildiği gibi zkü'de okumak bir ayrıcalıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...