Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finaller

Arma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aa yazmayı unutmuşum bitti benim finaller falan.
zaten sadece 2 finalim olduğunu söylemiş miydim? söylememiştim sanırım ama artık biliyorsunuz.
bir an gıcıklık yapasım geldi ehe
Mesaj tarihi:
toggie said:

wireless communications network
supply chain management
electronic circuits lab
communication electronics
fransızca
communications in management
digital communication
electronic circuits

kaldı 4. yarın fransızca var, kafa rahat :)
Mesaj tarihi:
BİTTİ HEHE.
evimdeyim.

Finali olan arkadaşlar için yazayım , yemeğimi bi güzel yaptım yedim.
nar ekşili salatalar ve baklavalar içerisindeydi .

üstüne çayımı koydum , yanında fındık .
size de afiyet olsun hehehe.
Mesaj tarihi:
3/5'iz. salı perşembe kaldı. dün termo vardı. nasıl rahatladım çıkınca nasıl rahatladım oh. modern art güzeldi, çok dali sormasa daha güzel olucaktı. organik kimya'da hastaydım, bariz kötü geçti. şimdi salı biyoloji varmış, 40 soru sorucam dedi, 3 saat sınav zaten. sene başından itibarenmiş, garanti bir ordu enzim ismi, deney adı falan sorucak. zorlar sanki, bitkiler falan da var, amaan. sevmiyorum ben bitki falan. perşembe de c++ var işte. ona da 1-2 saat bakış atar girer çıkarım ve 4. dönemimi sona erdiririm o/
Mesaj tarihi:
ginaly said:
102 soruluk multiple choice olur mu lan.

Selam

iktisat hocamız 50 soruluk test yapıyor.

6 şık var her soruda. ve sorular "aşağıdakilerden hangileri doğrudur/yanlıştır?" tarzında.

İşaretlediğin her yanlış şık, 1 doğru şıkkını götürüyor.

NERF
Mesaj tarihi:

3.sınıf derslerinden 2 tane verdim işte,dahasında gözüm yok onların açıkçası(zaten kafadan 5. sınıfım,6 olmamaya kasıyorum). ama alttan olan 5 dersi(en üstteki 5li) veririm diye düşünüyordum,hiç umduğum gibi geçmedi finaller.
bir de bizim dinamik tamamen kabus zaten.sözlükte de güzel bir yorum var adama(zaten tek yorum var sdf):sınavları kapalı gişe oynamaktadır.

örnek olarak adamın geçen seneki istatistikleri(sırasıyla ikinci öğretim,a sınıfı,b sınıfı):

Mesaj tarihi:
Yarın son 2 finale giriyorum. Birisi seçmeli ders, Organizasyonda Davranışlar, öteki Kontrol Sistemleri.

Eğer ilkinden CB, ikinciden de DC alabilirsem okulumu 5.5 yıl sonunda Makina Mühendisliği bölümünü bitiriyorum.

Acaip gerginim şu anda. Off :(
Mesaj tarihi:
yıkılmadım...ayakdayım 5 bütle baş başayımmmmm.
vizelereee, finallereeee yenilmedim buradayımmmm
yıkılmadımmmmm
F1'lerden..... yıkılmadım....F3'lerden.... yıkılmadımmmm yıkılmadımmmm....

finaller bu kadar boka batmış olamaz...Mr.Hand kardeşiminde bildiği gibi zkü'de okumak bir ayrıcalıktır.
Mesaj tarihi:
Oha hoca psikopatmış sizin. Şuraya bak ya. Yazık hakkaten.
Bu arada ingilizce eğitim yapmayan bi üninin midterm kelimesi kullanması da saçma olurdu herhalde :) Hazırlıkta var bi tek midterm falan.
Mesaj tarihi:
ohoo herkesin finaller bitmiş bnm daha yarın ilk finalim war. eminim cok sikko bi final donemi beni beklior. en buyuk umudum(hayalim) kimyadan geçmek. bana şans dileyin yaw.
  • Yeni Oluştur...