_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 aa yazmayı unutmuşum bitti benim finaller falan. zaten sadece 2 finalim olduğunu söylemiş miydim? söylememiştim sanırım ama artık biliyorsunuz. bir an gıcıklık yapasım geldi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 toggie said: wireless communications network supply chain management electronic circuits lab communication electronics fransızca communications in management digital communication electronic circuits kaldı 4. yarın fransızca var, kafa rahat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 BITTI! ama odevler hala var :/ pazara kadar 3 kitap okuyup raporu nasil yazacagimi bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 BİTTİ HEHE. evimdeyim. Finali olan arkadaşlar için yazayım , yemeğimi bi güzel yaptım yedim. nar ekşili salatalar ve baklavalar içerisindeydi . üstüne çayımı koydum , yanında fındık . size de afiyet olsun hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 102 soruluk multiple choice olur mu lan. çöş. said: 73) Each year, _______ percent of new developed products fail. a)50 b)60 c)80 d)92 e)95 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2009 92-95 yalnız şıklar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 BİTTİ! ilk hafta kötü geçse de ikinci haftada koydum çocuğu, lineer ve mat efsanevi geçti. ikisi de a gelcek sanırım hehe artık kendimi sokaklara atabilirim, tabi önce uyumam lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 3/5'iz. salı perşembe kaldı. dün termo vardı. nasıl rahatladım çıkınca nasıl rahatladım oh. modern art güzeldi, çok dali sormasa daha güzel olucaktı. organik kimya'da hastaydım, bariz kötü geçti. şimdi salı biyoloji varmış, 40 soru sorucam dedi, 3 saat sınav zaten. sene başından itibarenmiş, garanti bir ordu enzim ismi, deney adı falan sorucak. zorlar sanki, bitkiler falan da var, amaan. sevmiyorum ben bitki falan. perşembe de c++ var işte. ona da 1-2 saat bakış atar girer çıkarım ve 4. dönemimi sona erdiririm o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 ginaly said: 102 soruluk multiple choice olur mu lan. Selam iktisat hocamız 50 soruluk test yapıyor. 6 şık var her soruda. ve sorular "aşağıdakilerden hangileri doğrudur/yanlıştır?" tarzında. İşaretlediğin her yanlış şık, 1 doğru şıkkını götürüyor. NERF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 oha. beterin beteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 yuh hoca farmlamış resmen sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 hakkaten agercekten beterin beteri bi durumdaymis. kolay gelsin size. o hocadan da cacik olmaz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 pazartesi dinamik salı fortran persembe nümerik analiz,az kaldı bitecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 makine mi okuyorsun? benim açıklananlar.. 4te 2 yaptık bakalım haftaya bütler var Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 çok fenaymış bizde büt de yok ne rahatmış öyle. neyse ki bitti gibi benim bazılarından 2 kere geçtim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2009 enee nota bak pekiyi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 3.sınıf derslerinden 2 tane verdim işte,dahasında gözüm yok onların açıkçası(zaten kafadan 5. sınıfım,6 olmamaya kasıyorum). ama alttan olan 5 dersi(en üstteki 5li) veririm diye düşünüyordum,hiç umduğum gibi geçmedi finaller. bir de bizim dinamik tamamen kabus zaten.sözlükte de güzel bir yorum var adama(zaten tek yorum var sdf):sınavları kapalı gişe oynamaktadır. örnek olarak adamın geçen seneki istatistikleri(sırasıyla ikinci öğretim,a sınıfı,b sınıfı): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Ardeth said: enee nota bak pekiyi hehe midterm falan yok bizde misal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Yarın son 2 finale giriyorum. Birisi seçmeli ders, Organizasyonda Davranışlar, öteki Kontrol Sistemleri. Eğer ilkinden CB, ikinciden de DC alabilirsem okulumu 5.5 yıl sonunda Makina Mühendisliği bölümünü bitiriyorum. Acaip gerginim şu anda. Off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 bi ben bitiremiycem şu makineyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 CthuLhu said: makine mi okuyorsun? benim açıklananlar.. 4te 2 yaptık bakalım haftaya bütler var evet 2. sınıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atsumichi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 yıkılmadım...ayakdayım 5 bütle baş başayımmmmm. vizelereee, finallereeee yenilmedim buradayımmmm yıkılmadımmmmm F1'lerden..... yıkılmadım....F3'lerden.... yıkılmadımmmm yıkılmadımmmm.... finaller bu kadar boka batmış olamaz...Mr.Hand kardeşiminde bildiği gibi zkü'de okumak bir ayrıcalıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Oha hoca psikopatmış sizin. Şuraya bak ya. Yazık hakkaten. Bu arada ingilizce eğitim yapmayan bi üninin midterm kelimesi kullanması da saçma olurdu herhalde :) Hazırlıkta var bi tek midterm falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ohoo herkesin finaller bitmiş bnm daha yarın ilk finalim war. eminim cok sikko bi final donemi beni beklior. en buyuk umudum(hayalim) kimyadan geçmek. bana şans dileyin yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar