deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Haftaya başlıyor finallerim, 1. sınıf mat var korkulu rüyam. İşin komiği son senem (evet 3 senedir 1. dönemin matematiğinden kalıyorum, 2. dönemi ise 80'le geçtim...) ve yine geçemezsem senem uzayacak, evde maskara oldum zaten. Bilmediğim birşey olmadığı için çalışamıyorum da. Sınav başlayınca hoca gelecek, lan "kaç senedir burda oturuyosun seneye de oturuyor olacaksın kehkeh" diyecek, daha sonra çözdüğüm bir soruyu gözüne kestirip, "onu yanlış yapıyorsun" diyecek, doğru bir sorumu görürse "çocuklar xx sorusu çok kolay iptal ediyorum" diyecek ve bir şekilde kalacağım yine. (Hepsi yaşandı geçmiş 3 senede) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 inikilap tarihi yarın bilim tarihi yarından sonra moleküler biyoloji yarından sonradan sonra kuantum yarından sonradan sonradan sonra cebir yarından sonradan sonradan sonradan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 yarın color analysis salı quality control in clothing çarşamba consumer information perşembe textile printing technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Yarın: Veri iletişimi finali ve proje sunumu Salı, çarşamba günlerinki çok abartı zor değildir tahmin ediyorum ama; Cuma: İşletme ekonomisi... Mustafa Ateş... Abi, perşembe gününe kadar birileri bi şekilde zaman makinesini bulup evlerde kullanılır hale getirsin, gidip alayım da cuma gününü direk atlayıp cumartesiye geçeyim. OFF adam kitap önerdi sene başında 407 küsür sayfalık, en son derse "o kitabın tamamından sorumlusunuz" dedi LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Salı:Ağ tabanlı programlama Perşembe: Discrete(ezmode= haftaya Pazartesi: Data Structures Çarşamba: Digital design Perşembe:Bilgisayar bilimlerine giriş(daha once kaldım evet salagım) Salı gununden sora rahatlıcam ama bundan da kalıcam galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 tarih finallerinden tiksindiğimi belirtmiş miydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 simdi ben buraya yazmıyorum tarihleri,gireyim cıkayım acıklansın,hepsini yazıcam,niahah evet sıyırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 15 yıldır eğitim sisteminin içindeyim, ilk kez bir dersten ve hocasından bu kadar tiksinti ve korku duyuyorum. business law. 12.00de final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 46 dk sonra elektronik finaliyle açılışı yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 uykum var, gözlerim acıo, ilk gunlerde boyleysem 2 hafta sora vay benim halime.Son gune nie bırakırım ki sanki pft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 yok böle bişi ya.sınavı öğleden sora sanıyorum,sabahmış ya. girilemeyen finale sonradan girmenin bi yolu varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 büt varsa onda şansını deneyebilirsin yoksa telafi sınavı olmaz sanırım, en azından bizde yok finaller için ; finale girmeyenin vizeler mükemmel olmadığı sürece zaten f gelir , direk büte girer oradan geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 final mazeret diyo ama.mazeret sınavına girmek için rapor gerekir mi? rapor verirsem bugün girdiğim güzel geçen bi finalim de yanar.rapor veremem. hayda fail olmuşum.sadece beden eğitiminin mazeret sınavı varmış. neyse seneye kaldı. Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ginaly said: 15 yıldır eğitim sisteminin içindeyim, ilk kez bir dersten ve hocasından bu kadar tiksinti ve korku duyuyorum. business law. 12.00de final. başaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 gidip gelip bakıyorum hala anlamadım başaldım ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 yarın açılışı yapıyorum hadi hayırlısı... -Neiloth- said: final mazeret diyo ama.mazeret sınavına girmek için rapor gerekir mi? rapor verirsem bugün girdiğim güzel geçen bi finalim de yanar.rapor veremem. hayda fail olmuşum.sadece beden eğitiminin mazeret sınavı varmış. neyse seneye kaldı. derse hangi hoca geliyor bilmiyorum ama bi tane basket hocası olan orta yaşlı kır saçlı hoca geliyorsa git konuş başka grupla final yapabilir seni geçen sene bi arkadaşı başka grupla sınav yapmıştı o hoca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 mazeret için rapor istenir genelde 3-4 gün içinde ama şansın pek yok gibi maalesef, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Ardeth said: gidip gelip bakıyorum hala anlamadım başaldım ne demek? aldım işte abi. kötü geçti. illa hatırlatıyonuz bu kara günü bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ne aldın ne aldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 afedersin insan pisliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 1 tane kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 ulan insanın finali olmamsı ne güzel bişey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Yarın: Sayısal İşaret İşleme Hocanın soruları belli tarzda gerçi, 2005, 2006, 2007, 2008, 1. öğretim 2. öğretim pek farketmiyo. Hadi hayırlısı sdfdhfgj Bi de proje sunumu olcaktı güya bu pazartesi, okula erken gittim sırf o yüzden. Ama bi gittim ki "bugün almicam sunumu yarın alcam 13:30'da okulda olun" yazmış kapıya. Nası sövdüm of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 yarından itibaren baslıyo. carsamba - wireless communications network persembe - supply chain management, electronic circuits lab cuma - communication electronics cumartesi - fransızca pazar - boş ^^ pazartesi - communications in management salı - digital communication, electronic circuits her sınavdan sonra gelip tik atıcam, bunu hallettim sıradaki vs diye. ugurlu gelir paticik insallah =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 70 80 sınava girdim bu öğrencilik dönemimde, finallerden sonra aha geçtim diyemedim hiç birinden. Hepsi mi muamma hepsi mi heyecan olur. Kalp yetmezliğinden ölecem bitiremeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar