Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Finaller

Arma

Öne çıkan mesajlar

Haftaya başlıyor finallerim, 1. sınıf mat var korkulu rüyam. İşin komiği son senem (evet 3 senedir 1. dönemin matematiğinden kalıyorum, 2. dönemi ise 80'le geçtim...) ve yine geçemezsem senem uzayacak, evde maskara oldum zaten. Bilmediğim birşey olmadığı için çalışamıyorum da. Sınav başlayınca hoca gelecek, lan "kaç senedir burda oturuyosun seneye de oturuyor olacaksın kehkeh" diyecek, daha sonra çözdüğüm bir soruyu gözüne kestirip, "onu yanlış yapıyorsun" diyecek, doğru bir sorumu görürse "çocuklar xx sorusu çok kolay iptal ediyorum" diyecek ve bir şekilde kalacağım yine.

(Hepsi yaşandı geçmiş 3 senede)
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın: Veri iletişimi finali ve proje sunumu
Salı, çarşamba günlerinki çok abartı zor değildir tahmin ediyorum ama;
Cuma: İşletme ekonomisi... Mustafa Ateş...

Abi, perşembe gününe kadar birileri bi şekilde zaman makinesini bulup evlerde kullanılır hale getirsin, gidip alayım da cuma gününü direk atlayıp cumartesiye geçeyim. OFF adam kitap önerdi sene başında 407 küsür sayfalık, en son derse "o kitabın tamamından sorumlusunuz" dedi LOL
Sosyal ağlarda paylaş

yarın açılışı yapıyorum hadi hayırlısı...

-Neiloth- said:
final mazeret diyo ama.mazeret sınavına girmek için rapor gerekir mi? rapor verirsem bugün girdiğim güzel geçen bi finalim de yanar.rapor veremem.

hayda fail olmuşum.sadece beden eğitiminin mazeret sınavı varmış.
neyse seneye kaldı.

derse hangi hoca geliyor bilmiyorum ama bi tane basket hocası olan orta yaşlı kır saçlı hoca geliyorsa git konuş başka grupla final yapabilir seni geçen sene bi arkadaşı başka grupla sınav yapmıştı o hoca.
Sosyal ağlarda paylaş

Yarın: Sayısal İşaret İşleme
Hocanın soruları belli tarzda gerçi, 2005, 2006, 2007, 2008, 1. öğretim 2. öğretim pek farketmiyo. Hadi hayırlısı sdfdhfgj
Bi de proje sunumu olcaktı güya bu pazartesi, okula erken gittim sırf o yüzden. Ama bi gittim ki "bugün almicam sunumu yarın alcam 13:30'da okulda olun" yazmış kapıya. Nası sövdüm of.
Sosyal ağlarda paylaş

yarından itibaren baslıyo.

carsamba - wireless communications network
persembe - supply chain management, electronic circuits lab
cuma - communication electronics
cumartesi - fransızca
pazar - boş ^^
pazartesi - communications in management
salı - digital communication, electronic circuits

her sınavdan sonra gelip tik atıcam, bunu hallettim sıradaki vs diye. ugurlu gelir paticik insallah =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...