nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Liverpool taraftarı gibi olsak ne kral olurdu bee.. Hatta daha da güzeli Manchester taraftarlarını örnek alsak her pozisyondan sonra "Aaaaaaoooo" "Uuuuuuuuu" falan desek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 eet o olay cok süper.ama şimdi ingiliz aksanı ile o ses öle güzl cıkıo :) bizde anca ahhhhhh mnı skm :) adamların tribün kültürü o.bu saatten sora bizim tribün kültürü anca sahaya madde atılmaz bide küfür edilmez.anca bu yonlerde gelişme olur.tezahurat kültürü pek sanmıyorum deişsin.belki bizim cocuklarımız.hatta torunlar :) mesela spikerler.asla ingilz spikerleri gibi olamicaklar.bi ercan tanerimiz vardı oda ntv de.adam ne gs-fb maçları anlatıodu ya.gözümü kapasam yine yaşıodum o anı.hele bu son derbiden once eski maçları verirlerken ercan taner ile o anları tekrar yaşadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ulahn amma meraklıymışsınız ingiliz futbol kültürüne yürüyün gidin ozaman adamlara bak! 5 dk daha konuşsalar zaten türklerden bi halt olmaz diyip vatandaşlık değiştircekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 dunyanın en iyi ligi suan.şamp ligi kurallarını deiştirten bi lig.örnek almamız gereken bi lig.gerçek bu.yapıcak bişi yok oturarak futbola karşıyım sadece.onnu harici asla onlar gibi olamayız herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 YASEVYATERKET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Birisini geçmeye çalışırsan herzaman önüne bi başkası daha çıkar... Türk taraftarının kendine özgün bi kültürü var bu da kolay kolay değişmez. Futbol anlayışı olarak diyosan eyvallah derim ama taraftarlık bakımından maçtan önce deli gibi bira içip maç sırasında oturup maçtan sonra deli gibi bira içmek bence taraftarlık değil haftasonu vakit geçirmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Red said: eet o olay cok süper.ama şimdi ingiliz aksanı ile o ses öle güzl cıkıo :) bizde anca ahhhhhh mnı skm :) adamların tribün kültürü o.bu saatten sora bizim tribün kültürü anca sahaya madde atılmaz bide küfür edilmez.anca bu yonlerde gelişme olur.tezahurat kültürü pek sanmıyorum deişsin.belki bizim cocuklarımız.hatta torunlar :) mesela spikerler.asla ingilz spikerleri gibi olamicaklar.bi ercan tanerimiz vardı oda ntv de.adam ne gs-fb maçları anlatıodu ya.gözümü kapasam yine yaşıodum o anı.hele bu son derbiden once eski maçları verirlerken ercan taner ile o anları tekrar yaşadım :) Ertem şener mesela.. Gözünü kapa dinle; kimin dayısı ne iş yapıyor, kim kimin akrabası, kimin babası kime hayran, kim hangi yemeği daha çok seviyor, kim çocukken hangi hastalıkları geçirmiş, maçla alakasız ne varsa öğren. Ercan Taner efsane yaw. Yarın galiba ntvde roma-inter italya kupası finali var, belki o anlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adamınbiri said: Birisini geçmeye çalışırsan herzaman önüne bi başkası daha çıkar... Türk taraftarının kendine özgün bi kültürü var bu da kolay kolay değişmez. Futbol anlayışı olarak diyosan eyvallah derim ama taraftarlık bakımından maçtan önce deli gibi bira içip maç sırasında oturup maçtan sonra deli gibi bira içmek bence taraftarlık değil haftasonu vakit geçirmektir. yahu yazdım dedim ya.onların tribü kültürü o.bizim de böle.asla aooo uuuu yapıp oturarak maç izleyemeyiz.lig olarak örnek almamz gerekn bi lig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 burda taraftar böle olr diye racon kesen adam hayatnda maça gitmemiştir daha sanal taraftarlar sizii adam gibi oturun maçı izleyn lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yani? adam gibi bişi konusuyoruz.derdin nedir onu söyle.gereksizsin en acı olanıda gerçeğini bildiğin birşeyin aksini idda ederek şov yapıosun.tamam fenerlisin.ve fener taraftarı mukemmel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Abi valla, ben gayet güzel oturup çekirdeğimi çitleyip maç izleyebiliyorum, 2 kale arkasında da Saraçoğlunda.. Yani kimse de hoplıcan baarcan demiyor.. Ha yeri geliyor baarıyoruz ( gol oluyor ) yeri geliyor hop oturup hop kalkıyoruz ( önemli pozisyonlar vs.. ) Ama yani geri kalanda zaten istediğimizi yapıyoruz.. Diğer stadları bilmem tabi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 saracoglunu fenerliler bilir.ama samiyenin kapasitesi belli.çekirdek çitleticek yerler belli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 adamınbiri said: Birisini geçmeye çalışırsan herzaman önüne bi başkası daha çıkar... Türk taraftarının kendine özgün bi kültürü var bu da kolay kolay değişmez. Futbol anlayışı olarak diyosan eyvallah derim ama taraftarlık bakımından maçtan önce deli gibi bira içip maç sırasında oturup maçtan sonra deli gibi bira içmek bence taraftarlık değil haftasonu vakit geçirmektir. Sana mi soracaz nasil taraftar olunacagini breh adam. Saygi duy yerindem ac izleyen adamlara... ne kadar antipatik bir adamsin yahu, bagiran taraftar belli zaten, biz laf etmiyoruz, onlarin da laf etmeye hakki yok. bu kadarini diyorum. Sen mac boyunca bagirip cagirip sefayla ayni kareye girdigin icin taraftar oluyorsun da biz mi olmuyoruz adam gibi izledigimiz icin? Birak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 sen hangi takımın taraftarısın bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Fenerbahceliyim, ankara takimlari arasindan da Gencleri tutarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kargaşa var,kitlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 E aga, Fenerbahçe Tribünlerinde bu durum gayet normal. Yani kimse karışmıyor, ben çok rahat maç izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 laf eden olmadi evet, ama bu forumdaki arkadaslarin tutumlari beni deli ediyor. Kendinizden baska insanlara da saygi duymak lazim, taraftarligi bir tek siz bilmiyorsunuz bu ulkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Anladım şimdi. Yani sen fikirlere karşısın, ne bilem, öyle bir yazıyorsun ki, ben de her okuyan adam gibi sandım ki, taraftarı bulunduğun takımın stadında rahat maç izleyemiyorsun. Meğer durum öyle değilmiş. Verdiğim rahatsızlıktan ötürü özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Migros tribünü gayet de hayvan dolu.. Kıçları maça dönük BAĞORUN LA şeklinde anıran sevimsiz insanlar mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 çok maça gittim, ama bugüne kadar rastlamadım valla. Hem migrosta hem telsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bana göre dünyadaki en ateşli taraftar kitlesine sahip 3 ülkeden biriyiz. arjantin - yunanistan ve türkiye. ingilizler sadece izlemekte iyiler yani o kadar. bu kültür değişmez. aziz yıldırım taraftarını adam etmek için de bu stadı yaptırdı ve başardı. 50 bin kişilik stadın olunca bağıran kitle azmış gibi gözüküyor. gs ve bjk stadlarıda büyütülünce böyle olucak. bu atmosfer hava olmucak yani. liverpool - bjk maçındaki o taraftar 40k lıık 50k lık stadlarda olabilir mi? o maçta neydi ya ofofofof hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 BiTcH_oFBaT said: bana göre dünyadaki en ateşli taraftar kitlesine sahip 3 ülkeden biriyiz. arjantin - yunanistan ve türkiye. ingilizler sadece izlemekte iyiler yani o kadar. bu kültür değişmez. aziz yıldırım taraftarını adam etmek için de bu stadı yaptırdı ve başardı. 50 bin kişilik stadın olunca bağıran kitle azmış gibi gözüküyor. gs ve bjk stadlarıda büyütülünce böyle olucak. bu atmosfer hava olmucak yani. liverpool - bjk maçındaki o taraftar 40k lıık 50k lık stadlarda olabilir mi? o maçta neydi ya ofofofof hahaha akustiği sağlarsan neden olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 demek istediğim o değil. yani herkes aynı anda her zaman bağırmaz. mesela eskiden 20 lık stadda atıyorum 10 lık seyirci bağırıyordu deliler gibi. ama şimdi 50 lık stadda sadece 15k lık seyirci bağırıyor. oran düşünce bağırmayanların sayısı çoğalmış oluyor ve eski hava ortam yaratılamıyor. demek istediğim bu. aziz yıldırım'ın yaptığı buna benzer bişey işte. herkesi o stada sokabiliyor artık. ailecek gidebiliyorsun maça. seyirci düzgünmüş gibi gözüküyor ki öyle de oluyor çoğunluk sayesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 baluu tam gfbnin ortasına girmemişsindir maçlarda. ne yazık ki bu böyle. hatta bunu diyen tipler genelde sete çıkar kıçlarını size dönüp bağırmadan maçı izlerler. beşiktaşta da böyle bu neyse konuya dönersek; benim bildiğim kadarıyla gfb telsime geçiyor. unigfb maratona geçiyor bu arada liverpool taraftarı oturarak maç izliyor vs denmiş de kop forumlarına bir girip sorun bakalım. adamlar eski günlerini özlüyor. şu anda ayağa kalkmıyorlarsa bu yasak olduğu için bir de ben anlamıyorum bu ingiliz taraftar hayranlığını. yahu liverpool taraftarının öve öve bitirilemediği cl finalinde liverpoolluların arasındaydım ben. ve kale arkasının %90'ı zil zurna sarhoştu zaten. saçma sapan alakasız şeyler söyleyip duruyorlardı. muhtemelen you'll never walk alone'u söyledikleri sırada da maçın 3-0 olduğunun farkında değillerdir :D ha milan taraftarı daha feciydi orası ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar