aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 o resimden esinlenilirse evde herkes pesinden kosar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 HI HI :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 niye bağrıyon ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 :D olduu için suratı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bensiz olmaz o ev :( kaçırdım final dönemi die :P azmo eklesene beni de:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Geç kalmışım, olsun. Bu da bulunsun, kullanırsın illa sdf -Asteroth Sloppy Shy Lazy Playful Nice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ya ühühühühühüüü... bi gece geç saate kadar çalışıyoz, hemen eğlence kaçırıyoz ya. beni de ekleyin yakarım kendimi!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben yine ofişıl başvuru yapiym, bi dahaki sefere şey ederiz belki ühühü... nik: Ema foto: sen zaten biliyon neye benzediğimi, yap bişeler azmocan. kişilik: neat outgoing Lazy Playful grouchy hayatımda sims oynamadım lam, tuhaf bişey yazmadım inşallah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ok Ema apla da basvurdu, evi yapacam birazdan. Ilk duzenlemeler bitince post ederim buraya, tipleri, evimizi vs. sonra ilk gunu aksama yazarim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 azmo hane kilibiktin pisiriktin yetersizdinde sims 2 oynucak kadar homoseksuel bi sahis oldugunu bilemiyodum ya gay misin olm ne simsi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 -alatariel- neat outgoing active orta playful orta nice aspiration: fortune =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Homoseksuellik sadece kendine guveni az olanlara veyahut oyle dogmus olanlara has bir olaydir. ben ne oyle dogdum, ne de kendime guvensizim :P Oyun en guzel interaksyon saglayacak oyun ve eglenceli olacak. Sinirlendirme Gay Prens olarak seni de eklerim oyuna, neye ugradigini sasarsin. bu arada biraz torpil yapip evde 3 kiz olsun diye basvuran 3 hanimkizimizi da aldim, 3 tane de erkek alacam ve oyunu kurup evi mevi yapacam, 1-2 saate initial post gelir :) Cok fazla basvuru oldugundan belki ileride yeni bir ev falan kurarim. Odak yine bu evde olacak ama diger eve de arada bakariz, onlar da bizim evi kesin basar zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Karşı çıkıyorum ben kardeşim! Gece açılmaz bu topicler, gündüz olsun, herkes başvursun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Azmodai said: Homoseksuellik sadece kendine guveni az olanlara veyahut oyle dogmus olanlara has bir olaydir. ben ne oyle dogdum, ne de kendime guvensizim :P Oyun en guzel interaksyon saglayacak oyun ve eglenceli olacak. Sinirlendirme Gay Prens olarak seni de eklerim oyuna, neye ugradigini sasarsin. bu arada biraz torpil yapip evde 3 kiz olsun diye basvuran 3 hanimkizimizi da aldim, 3 tane de erkek alacam ve oyunu kurup evi mevi yapacam, 1-2 saate initial post gelir :) Cok fazla basvuru oldugundan belki ileride yeni bir ev falan kurarim. Odak yine bu evde olacak ama diger eve de arada bakariz, onlar da bizim evi kesin basar zaten :P ya gorduk ne kadar yetersiz olduunu her turlu ortamda aman kizlar kizar son derece homosexuelsin azmo ben diyorum warhammer beta chaos marauder dark elf witch sen diyosun bana sims 2 ya bi git kendinide ac dynayla evlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ben gangrenle aynı bedeni paylaşabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Dyna basvurmadi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 iyi OrÇun la sevis o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Azmodai said: Dyna basvurmadi :( Ben görmedim ama bi önceki gibi kel dişi biracı dwarf karakteri vericem diye kasıp kalitenden ödün verme yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Arkamdaki artis garson kızımızı da istiyorum ben. Neşeli Bira manyagı Dizi vb izlemeyen, wow oynamayan yani unique bir karakter olsun headbang yapıp saçı olanlardan daha cok kafa salladıgı halde daha az takdir edilen bir karakter olmalı kesinlikle hiçbişeden anlamayan ama herseyden anlayan olsun evet bunu verebilir misin bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ee denerim... belki seni tekil, arada cameo yapacak sekilde arada bir gozukecek bir sahis olarak seyedebilirim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Farklı bir imaj çizelim der isen şu da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 rofl dynacandan impossible brief geldi!! kıskanma bone valla, negzel eğleşicez işte. sims is so gay, orası ööle ama işte neşeli anlamındaki gay bu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Dyna, kusura bakma, az cok taniyorum seni, gordum de yani... bildigim gibi yapacam seni siran gelince ehueh. update: bu arada halen oyunu kuruyorum, 30 tane expansion pack ve 32932 tane stuff paketi de cikarilmaz ki oyun icin yahu :o. soru: link alip direkt istedigim bir post'a yonlendirmek mumkun mu? bazen msnden gelen pati linklerde mesaja direkt link geliyor da, ben yapmayi ogrenemedim sdf. Ona gore en basta kolay takip edilsin diye Table of Contents yapacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Beni iyi tanı azmocum, ben senin bildigin e(ü)rkeklerden değilim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 soruya cevap: o mesajın yanındaki özel mesaj düğmesine tıkla, forumdaki mesaja hitaben in yanındaki link o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar