maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 haftalık yayın yapacaksın diye üzülmüştüm tam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sinavlarim isim gucum olmadigi surece haftada 1-2 yayin anca cikar. Sinavlar falan varken (ki yakinda cok fazladan bastiracaklar temmuza kadar) en fazla 1 cikaririm, oda belki. Ama temmuzdan sonra guzel randiman tutariz. Acelemiz yok zaten, ailelerimiz bir yere gitmiyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 gitmiyomu? biz tatile cıkıcaklar alışveriş merkeine cıkcaıklar, perili eve cıkıcaklar gibi şeyler bekliyoduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 asosyaller çünkü -.- :p yoksa öyle bi aileyle uğraşmanın zevki nedir ki ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 azmooo noldu bizim ev (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 universiteden mezun olmaya calisiyorum, o yuzden az araliklarla gelir bu updateler, ama gelecektir, merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ehue slickers bbg beklicem derken yörünge dışına uçmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 süper olmuş ya, helal azmo. devamını sabırsızlıkla bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 evet bu gece gelecek yeni episode. Sinavlarimin bitmesiyle iyice bosalan vaktim el verecek buna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 heyecanla bekliyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 SSleri aldim ama duzenlemeler yarina kaldi malum cok uykum var ve kafam iyi biraz :P bugun sinavlar bitince costuk. az kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 of gözümden yaş geldi resmen..süpermiş =) "++rep;" 2.evi mi açıcan?Diğer ev dediğiniz ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ahahah süpermiş ya ben de katılmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Bizim sndk evi noldu amzo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Bugün ayın 14'ü yahu, 1 bölüm daha koyda, kendimize gelelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Evet bu gece koy bi bölüm daha össden önce moral olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 yalan olmadi bisi, uzayan sinavlar ve bitmek bilmeyen okulun esiriyim, bi bitsin rahatlayacam toptan arka arkaya cikaracam. sizden ozur diliyorum beklettigim icin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Finaller bitti diye artislik yapıyordun ama bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 bitmedi iste, 2 dersin durumu kritik tekrar sinava girecem :( ayrica 9 tane sinav hakkim var. BOHU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Beter ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2008 Of süpermiş hepsini okudum baştan itibaren. 3.bölümü bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Haydi Azmo haydi Azmo haydiiiii!! Tam zamani tam zamani simdiii!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 abi tuvalette kendini yikama ve sansur olayina bittim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 off kaç zamandır görüyodum bu topic'i hiç bakmamıştım neki la bu diye, yarım saattir gülüyorum hastası oldum. çok kral olmuş azmo, devam pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2008 Azmo unuttu herhalde : ) 3.bölüm diyoruz ya 3.bölüm. Grev mi yapıyorsun azmo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar