Llama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ayaklarınlamı yazıyorn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hayır başka bi yerimle. burnumla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Oper hastayım sana zuhauzasadhus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 gay değilim ben plx.. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 param yok laaaağğğn böhürühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Slat said: Bir çaya 5YTL abartı olmuş ama, İstanbuldaki asıl sorun mekanların pahalığı değil (açlara uygun çok mekan var zira), yol parası.. Günde 10YTL fix yol parasına gidiyordu :( aktarma çaktarma var akbille öyle bi uçtan diğer uca yaklaşık 3 liraya gidiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 calisin kazanin ben universitedeyken adam akilli uyudugumu bilmem, aglayarak olmuyor bu isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ivy said: odtü-teknokentte Seneye geleyim odtüye ne işi bu teknokentte kalıcı birşey mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ivy, odtü-teknokentte iş ne işi ? ben gelem. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 koluna kızı takmayı biliyorsunda, ekmeğini taştan çıkartmayı mı bilmiyorsun? ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 kim? ben mi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Baluu said: Ankara'da çoğu yerde fiyatlar aynı arkadaşım :D o zaman sen Ankara'da da çıkmıosun hiç dışarı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 parasızlık zordur. ama abartmamak lazım bu olayı. yani dışarıyla karşılaştırma yapmak, bunlara benımde sahıp olmam lazımdı normal şartlarda demek biraz bencillik olur. herkez herşeye sahip olucak diye birşey yok. bak bana benımde kız arkadaşım yok, nasıl üniversiteye girerim diye uğraşıp duruyorum.yani banada para lazım. aylık 2000ytl + nasıl kazanabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 uni okumadıysan mesleğin yoksa.garson olarka kazanabilirsin fazla mesai yapıp kopek gibi calısman lzm.tiplerle beraber 2000 i bulabilir.ama ciddi anlamda gece gunduz calısırsan. staj yaptıgım dönem ben maaşlıydım 700 ytl alıodum.arkadaşım 12 saat calısmayla falanla filanla 1600 fln kazanıodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bizimkilerde dün benim hesaba yatırcakları parayı gitmiş kendi hesabına yatırmıs yanlıslıkla.gittim atm ye bakıyorum 0 yazıyo dedim uyku sersemine mi 0 goruyorum baktım gercekten oyle.actım telefonu bastım kufuru rahatladım.5 kurus para kalmadı işin kotusu, simdi gidicem bide arkadastan borc alıcam.kredi kartına o kadar karsı olan biriyim ilk defa keske olsaydı dedim o denli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 LastManStanding said: bizimkilerde dün benim hesaba yatırcakları parayı gitmiş kendi hesabına yatırmıs yanlıslıkla.gittim atm ye bakıyorum 0 yazıyo dedim uyku sersemine mi 0 goruyorum baktım gercekten oyle.actım telefonu bastım kufuru rahatladım.5 kurus para kalmadı işin kotusu, simdi gidicem bide arkadastan borc alıcam.kredi kartına o kadar karsı olan biriyim ilk defa keske olsaydı dedim o denli e çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 istanbul'da parasızlık boka benzer. yapabileceğin çok şey var ama hepsi için para lazım. bok ne alaka anlamadım hiç benzemedi boka. ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Anlıyorum dostum hem fakiriz , hemde alet büyük.. Birçok kişi bu dertten muzdarip sıkma canını :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kafan mı güzel ne diyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Redo said: Anlıyorum dostum hem fakiriz , hemde alet büyük.. puahahaha bole bi mantık olamaz yahu.yani bence suyum buyuk buyum buyuk diyenler genelde olmayan seyleri var gibi gosterip eziklik duygusunu bastırma gudusu icindeler ne diim ya.ya hani konuyla alakası olsa o da deil... cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 ama 30-40 kuruşa çay veren yerler süper diilmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 öğrencilik bana gore parasızlıktır ne bilim ole sartlamısım heralde kendimi koymuo bana..su uniden bi mezun olabilirsem o zmn bu parasızlık gunleri gecicekmis gibi gelio bilmiom hayırlısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 parasızlık çok kötü:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 hehe biz zenginiz sürünmeye devam edin gençlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 şimdiki halinden dahada kötü bi durumda olabilirdin..şükretmeyi bil. ben 19 yaşındayım ve 17 yaşında iş hayatına atıldım sayılır.. şimdi hem üni okuyorum hem 2 yerde çalışıyorum.okulumda devam zorunluluğu olmadığından hergün gitmek zorunda değilim..ama işe hergün gitmek zorundaym ailemin durumu fena deil ama ben hedefime tek başıma ulaşmak istediğimden iki işte birden çalışıyorum ve çok yoğunum.bu hefef yaklaşık 15bin YTL lik bi hedef..bu parayı kazanmak için çalışıyorum.. özetle haline şükret ve bi işe filan gir derim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar