Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

parasızlık

wEll

Öne çıkan mesajlar

parasızlık zordur. ama abartmamak lazım bu olayı. yani dışarıyla karşılaştırma yapmak, bunlara benımde sahıp olmam lazımdı normal şartlarda demek biraz bencillik olur. herkez herşeye sahip olucak diye birşey yok. bak bana benımde kız arkadaşım yok, nasıl üniversiteye girerim diye uğraşıp duruyorum.yani banada para lazım.

aylık 2000ytl + nasıl kazanabilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

uni okumadıysan mesleğin yoksa.garson olarka kazanabilirsin

fazla mesai yapıp kopek gibi calısman lzm.tiplerle beraber 2000 i bulabilir.ama ciddi anlamda gece gunduz calısırsan.

staj yaptıgım dönem ben maaşlıydım 700 ytl alıodum.arkadaşım 12 saat calısmayla falanla filanla 1600 fln kazanıodu :)
Sosyal ağlarda paylaş

bizimkilerde dün benim hesaba yatırcakları parayı gitmiş kendi hesabına yatırmıs yanlıslıkla.gittim atm ye bakıyorum 0 yazıyo dedim uyku sersemine mi 0 goruyorum baktım gercekten oyle.actım telefonu bastım kufuru rahatladım.5 kurus para kalmadı işin kotusu, simdi gidicem bide arkadastan borc alıcam.kredi kartına o kadar karsı olan biriyim ilk defa keske olsaydı dedim o denli
Sosyal ağlarda paylaş

LastManStanding said:
bizimkilerde dün benim hesaba yatırcakları parayı gitmiş kendi hesabına yatırmıs yanlıslıkla.gittim atm ye bakıyorum 0 yazıyo dedim uyku sersemine mi 0 goruyorum baktım gercekten oyle.actım telefonu bastım kufuru rahatladım.5 kurus para kalmadı işin kotusu, simdi gidicem bide arkadastan borc alıcam.kredi kartına o kadar karsı olan biriyim ilk defa keske olsaydı dedim o denli

e çüş.
Sosyal ağlarda paylaş

Redo said:
Anlıyorum dostum hem fakiriz , hemde alet büyük..

puahahaha bole bi mantık olamaz yahu.yani bence suyum buyuk buyum buyuk diyenler genelde olmayan seyleri var gibi gosterip eziklik duygusunu bastırma gudusu icindeler ne diim ya.ya hani konuyla alakası olsa o da deil...
cık cık cık
Sosyal ağlarda paylaş

şimdiki halinden dahada kötü bi durumda olabilirdin..şükretmeyi bil.

ben 19 yaşındayım ve 17 yaşında iş hayatına atıldım sayılır..
şimdi hem üni okuyorum hem 2 yerde çalışıyorum.okulumda devam zorunluluğu olmadığından hergün gitmek zorunda değilim..ama işe hergün gitmek zorundaym

ailemin durumu fena deil ama ben hedefime tek başıma ulaşmak istediğimden iki işte birden çalışıyorum ve çok yoğunum.bu hefef yaklaşık 15bin YTL lik bi hedef..bu parayı kazanmak için çalışıyorum..

özetle haline şükret ve bi işe filan gir derim ben..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...