ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Fin sen biraz gaz yapmışsın :) iyi niyetlisindir ama cidden rikke traji komik yazmış yoksa Rikkie yalamış yutmuştur warlocku. Ki hepimiz hergün ne nooblar görüyoruz başıma bugun şu geldi Ben druidim ile dungeonda tank dışarda dps gidiyorum bugun bir sta ve crit veren gem düştü ben ve rogue needledik adam sen nası need lersin tanksın dedi. Bende sonucta dungeondan çıkınca dps setimi giyip bg veya farm quest yapıyorum hani bu çok büyütülcek birşey değil adam kalktı bana noob fln dedi bende bastım hs yi. Bilmiyorum aslında kim daha haklı ama zaten hepimizin amacı girip gear up yapmak druid de öyle bir class ki en az 3 parça set toplaman lazım şimdi ben resto tank ve feral dps set item ve gemlerine ihtiyacım var nuub mu denilcek hep yoksa anlayan halimizi çıkıcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 rogue haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bana gore warlock için pvp de en kotu olay felpuppynin meleeler karşisinda acinacak halde olmasi.artik arenada en noob warriorda bile en kötü lolherald var. roglar 3 warriorlar 2 çekiyo felhuntera. onunda resilience dan faydalanmasi lazim bence. bişekilde bufflanmali. pve dede shard konusu :/ stacklensin artik şu meretler. artik dancin içindeykende summon oluyo nasilsa herkes rahat. summondi HSdi SSdi succu sacrifice derken soulshatter icin shard sorun olabiliyo uzayan ve trash kalmayan raidlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Gene warrior felan iyisinde ya bu rogue nedir 14k hp 494 resilin var muz soyar gibi soyuyor saçmalık derecesine geldi artıkın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Roguelar da sta crit veren itemleri pvp gearları için kullanırlar, yani bir nevi off-gear dungeonda gezinen rogue için. İkinizin de needlemesi normal bence. Çirkeflik yapmış adam xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Regalya said: Gene warrior felan iyisinde ya bu rogue nedir 14k hp 494 resilin var muz soyar gibi soyuyor saçmalık derecesine geldi artıkın. abi onu yapan adamda ne ap kalmıştır ne cirit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Benim warlockdan bahsediyorum ben 13.800 hp var 494 resil var 1175 dmg var trinketim yada deathcoilim CD deyse 70%-80% biçiyor Cd basher s3 Ud rogueler cs+ks+vanish+gorrate+clos~ .... gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 haa bende rogue da var sandım sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 4 ay aradan sonra ilk defa arenaya girdim 10 maç ettik 1900 e kadar düşdük.. 8 takım rogue druid roguemage vs 1 takim rogue warrior 1 takim hunter druid e VAY AK dedim yakında arena descriptionda:roguelerin birbirlerini eğlendirmesi için yapılmışdır diecek.. /edit:hakında ne ya :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 buda warlock nasil arena yapar ''blue post''u.. Quote from: Slorkuz (Source) I think that there are plenty of viable class setups for a warlock. Based off of personal experience, I think that the following combinations are some of the most common ones: Warlocks in 2v2: Warlock/Restoration Druid: This team relies on the longevity of the class combo, often outlasting all the opponents manawise. Also, when combining the powerful crowd control abilities of both the druid and warlock, this formation has the opportunity of taking one of the opposing team players "out of the fight" for a relatively long amount of time. Warlock/Rogue: This team relies on the tacting "kill before being killed". Between the utilities of the Rogue and stealth detection from the warlocks felhunter, this combination allows the rogue to very often get the opener on a stealthed target. Combining the warlock's survivability and CCs with a well timed rogue blind, this formation is considered one of the most potent "double dps" 2v2 teams. Warlock/Discipline Priest: By combining the healing power and survivability of a Discipline priest with the mana draining capabilities of both the priest and the warlock, this formation can put an end to the opposing teams healing capabilities very quick. When adding both defensive and offensive dispels to the mix, coupled with the priest and warlock CC abilities, this combination has the possibility to do very well if played right. If the priest is specced with Reflective Shield, it can prove very difficult for your opposing healer to keep up on both the damage and mana fight while eating mana drains at the same time. Warlock/Holy Paladin: Combining the mana efficiency of a paladin healer with the survivability of both classes and mobility thanks to cleanse and blessing of freedom, this combination can be particularly hard to run into when played well. Given the mana efficiency of paladin heals and the crowd control and kiting abilities of the warlock (doing damage on the run), any healer/dps combination where the damage dealer relies on mobility to keep the pressure up will find this combination a challenge. Warlocks in 3v3 Warlock/Warlock/Restoration Druid: This composition can be particularly tough to come up against. All three classes have reliable, ranged crowd control abilities. Couple this with the druid's naturally high survivability against melee teams, the warlocks function as an excellent support mechanism for eachothers' and the druid's survival. Adding a double mana drain and cyclone to the mix, this combination can easily run an opposing team out of mana while CC'ing one or more people at any given time. Warlock/Rogue/Restoration Druid: This composition, while similiar to the previous in the fact that all three classes have powerful CCs at their disposal, trades some of the draining power of a second warlock with the "lockdown and control" abilities of a good rogue. Use of coordinated CCs is a bit more required in this setup, but used correctly (after an opposing healer trinkets), a fear -> cylone -> blind -> sap combination is more than enough time to kill any player. Coordination and execution are keys for this combination. Warlock/Warrior/Discipline Priest: This team, basically adding a warrior to the Warlock/Disc Priest 2vs2 combination, can be a strong force when dealing with opposing melee teams. The warrior having the ability to keep opposing rogues and warriors snared at all times, combined with both offensive and defensive dispells and double mana drains, can make this combination hard to beat when played correctly. Warlock/Hunter/Discipline Priest: The traditional "drain team", where all three players have a mana drain of their own, can empty an opposing healer's mana bar in the matter of seconds. Combined with the hunters DPS, CC abilities and "Mortal Strike" shot, outlasting this combination is almost impossible. Opposing teams will have to kill quickly or face a loss. With two pets at your disposal, it will be extremely difficult for the opposing teams healer to get out of combat to drink. That being said, I will leave it to others to fill in other viable combinations for 2v2/3v3/5v5s, but suffice to say - I believe that there are plenty of very viable team setups for a warlock to take part in for all brackets. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Başlığı gear sormak için açmıştım, ağlama duvarına döndü resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bir dokun bin ah işit.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Warlock da ağlayabiliyormuş meğersem Yalnız güzel yazı olmuş hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 :( QQ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Bliz karakteri geri versin ben itinayla muz soyarım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Akerfeldt said: spell hiti caplemeden (202) criti de 24 falan yapmadan destruction olursan verim alamazsin yukarda da soylendigi gibi.shadoweave setle zaten destruction zor oynanir ama aff ile guzel damage yaparsin.armory acilinca bir bakayim talent falan yapayim kankacim Buyur yavrum, bekliyorum talent olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 http://www.wowhead.com/?talent=IiMriRfzVt0oZxx0tM hitin bekledigimden coktu o yuzden supression a 2 verdim, aff spellerin icin hit cap i asti biraz ama o spell hit veren gemleri damage verenlerle degistirip 3 verebilirsin supression a. 2 puan da bosta, raidin ihtiyacina gore imp hs ye ya da imp. impe 2 verebilirsn.tank dayak yemesin diye shadowembrace e de kaydirabilirsin lazimsa.malediction a da kaydirabilirsin cok shadow damage dealer oluyorsa raidlerde. arada pvp de yapmak istiorum ama respeclicek param yok ezigim baya diosan http://www.wowhead.com/?talent=IiMriRfzqtboZxx0pM bole bisi de yapabilirsn ihot + kite a dayali eger zerre umrumda deil raid kendi damage imi boostlayacagim onlar versin malediction a falan diyceksen , o hit gemleri degisitirip supression a ver. yanlisim varsa da duzeltsin arkadaslar cheers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 itemlara flm baktım sadece helm shoulder bracers enchantların yok. lightning cap ve timbal's crystali xi'ri's gift icon of silver la değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Göksu dediğin talentin biraz değiştirilmişini yaptım, aslında çok fark yok. Bir arkadaş yardım etti baya sağolsun =) Buradaki gibi yaptım, üstüne sadece fel con u üçledim. Bir de geardaki tüm gemleri değiştirdim, hepsine +9 spell damage taktım. Şu an 102 spell hit, 932 spell damage var. O kadar herkes affli ol affli, destro neyine o gearda dediler bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 malediction da iyi ama 10 man yapicaksan O KADAR da boostlamiyorum grubu.o vermediin 2 puani da imp drain soul a vermen lazim bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 imp drain soul, imp coa gereksiz talentlar. onların yerine 1 puan shadow embrace verip drain life'ı boostlayabilirsin. 2 puan da imp hs'a verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 fel conc. tan alinip shadow embrace e verilebilir belki ama 10% threat reduction nasi gereksiz oluyor ben pek anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Damage konusunda bir sorum vardı. Gear ı benden kötü olan lock benden fazla damage yapıyor bt de. Bu olayı anlamış değilim, quartz yükledim hiç farketmedi hani cast ederken hareket etme vs. Bu arada haste nin etkisi çok büyük mü? Çözemedim ben bu damage olayını, saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar