Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 şimdi mesaj attı anerchy. yurdun bilgi işlemden 3 gün süre ile ban yemiş. ettiği küfürleri buraya koysam ben de ban yerim fdsfsd>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 olsun hacı belki onunda bi derdi vardı belki kafası bişeye bozuktu en iyimser halle düşündüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 adfjadgadnşon pm e isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 dedim ona ama çok film indiriyon yeter diye. dinlemedi banlandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hangi yurt ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 açtığın topaca koyim. nese yalwar yakar açtırdık neti geri. akdeniz yurdu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mütevazi_aristokrat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Anerchy kim ya bende gelip hacı maykıl altına etmiş diye topik mi açim.(Çok ciddiye almayın canım çok pis ayar vermek istedi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ben torrent kullanıyorum okulda. Bütün internet nanayı yiyor sonra okul sahibine küfür ediyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 CaNNi said: Ben torrent kullanıyorum okulda. Bütün internet nanayı yiyor sonra okul sahibine küfür ediyolar :D low id bile alamıoz. evet peach durumundayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 iyiymiş 3 gün. ben dl yapıyorum diye 1 ay kapatmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Metakuso said: iyiymiş 3 gün. ben dl yapıyorum diye 1 ay kapatmışlardı eheh hangi yurt, nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 mustahak dl yapana. 1 ay bile az .adam bir koyyor dlyi emiyor neti site bile acamiyorsun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bunlar özel yurt mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Özel yurtlarda yapmazlar. Bizimkinde serbest yani herşey, torrent falan kullanmamızı istemiyorlar, port kapatıyorlar. Yasaksa kapatsınlar, IT yeto mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Xaenin said: Özel yurtlarda yapmazlar. Bizimkinde serbest yani herşey, torrent falan kullanmamızı istemiyorlar, port kapatıyorlar. Yasaksa kapatsınlar, IT yeto mu? özel üni, özel yurt. hala ban yioz. ötesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 oha zengin bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3188656 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar