Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Fotoroman'dan ziyade SS konusu olacak ama olsun. NFS Underground oynayanlar bilirler, gerçek hayatta arabalarla zerre alakası olmayan bir insan olsanız dahi, araba modifiye etmek inanılmaz eğlenceli olabiliyor oyunda. Ben de oyunu 2 kere bitirdikten sonra güzel arabalar yapmayı denedim, baktım yapamıyorum, hayalgücümü konuşturuverdim. Buyrun efendim, naçizane Pimp My Car; İlk araba, Plymouth Hemi Cuda. Plymouth Hemi Cuda Arabanın Orjinali; Benim Modifiyem; İkinci araba Chevrolet Camaro. Chevrolet Camaro Arabanın Orjinali; Benim Modifiyem; Şimdilik 2 araba yeter, ileride daha da kıro arabalarla karşınızda olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Dostum playmotu çok güzel yapmışsınız fakat hani araba altı ışığı? Sizin nfsde yoksa bostancı oto sanayiden kapar yollarım bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bok gibi (tobe tobe) kaka bok got gibi ( tobe tobe arabaya dedim allam josjosa demedim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Bırak orjinal halinde kalsınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 axedice said: Dostum playmotu çok güzel yapmışsınız fakat hani araba altı ışığı? Sizin nfsde yoksa bostancı oto sanayiden kapar yollarım bi tane. Sanayiden renkli florasanları söyledik, haftasonunu bulur dediler, yoksa müşteri memnuniyeti bizim için kesinlikle ilk sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 iyi ki zenci degilsin ve atolyede mtv icin calismiyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 çok tırt olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ilk spo 2.resim çok şık duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 daha kötüsünü yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 o arabalara renk seçimleri çok tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 kusura bakma ama yeşilin tonu korkunç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bir storyboard hazırlarsan iyi olur. En azından Tokyo Drift çakması da olsa bir konu olsun, güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Yalnız olayı çözememişsiniz sanırım, olay zaten "Araba ne kadar çirkinleştirilebilir". Daha da çirkin arabalar gelecek yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 urmesque said: kusura bakma ama yeşilin tonu korkunç Arabaların ikisinde de yeşil rengi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 güzelim camaroyu kepazeye çevirmişsin komşu, elin nasıl gitti o fareye, nasıl tıkladı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 nasıl yeşil yok ya camaronun ön kısmı yeşil diil de ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Asteroth said: urmesque said: kusura bakma ama yeşilin tonu korkunç Arabaların ikisinde de yeşil rengi yok. ya sen renk körü ya ben. ama ben olmadığımı biliyorum. o zaman sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 nası yok lan yeşil bildiğin sarımsı hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Emaleth said: güzelim camaroyu kepazeye çevirmişsin komşu, elin nasıl gitti o fareye, nasıl tıkladı? :P vaaay. bunu beklemiyodum bak, petrolhead :D(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 mındar etmmişsin lan arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Emaleth said: güzelim camaroyu kepazeye çevirmişsin komşu, elin nasıl gitti o fareye, nasıl tıkladı? :P Hahaha sorma abla, bir anlık şeytana uydum, meyvası bu oldu =P Ama gerçek hayatta versen elime, çocuğum gibi severim, kıyamam orası ayrı. $450k+'lık arabayı "Al istediğini yap" diye verince, böyle oluyor sonra =P Mercedes Benz SLR McLaren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 [offtopic]bu oyuna sırf bu yüzden (bi de fizik modellemesi rezaleti var tabi) gıcığım. dünyada sayılı olan arabayı gidip böle şahin modifiye eder gibi modluyosun. oldu... ha bi de saçma sapan efekt karmaşası var oyunda. ben bu oyunu sevmiyomuşum ya :) Test drive unlimited iidir, nfs her ea serisi gibi yalan oldu artık...[/offtopic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 batmobile gibi olmuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 aga sen bu işi bırak bence : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 arabalar yok olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar