Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ağacı var onun. ondan fındık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Cons said: brokoli götüm gibi bokuma benzer ya ne iğrenç bişi brokoli nası yiyorlar anlamadı ben hakkaten artı bir cons a gelsin +++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 roket adam said: Cons said: brokoli götüm gibi bokuma benzer ya ne iğrenç bişi brokoli nası yiyorlar anlamadı ben hakkaten artı bir cons a gelsin +++ oha brokoli sevilmez mi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sevilmez tabi sevilmesi için tek bi sebep göster? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sesu hazır ol :D flames inc X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adamınbiri said: sevilmez tabi sevilmesi için tek bi sebep göster? yararlı ? hemen pişiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 valla birkaç sefer brokoli yedim ama pek beğenmedim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sesu said: adamınbiri said: sevilmez tabi sevilmesi için tek bi sebep göster? yararlı ? hemen pişiyo :) hamburger'i daha çabuk şeklde yaparım ben *acayip bi smile işte* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 roket adam said: valla birkaç sefer brokoli yedim ama pek beğenmedim açıkçası haşlanmışını yoğurtlu ve üzerinde zeytinyağı gezdirilmiş şekilde yicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adamınbiri said: sesu said: adamınbiri said: sevilmez tabi sevilmesi için tek bi sebep göster? yararlı ? hemen pişiyo :) hamburger'i daha çabuk şeklde yaparım ben *acayip bi smile işte* e zaten hamburgeri tercih ederim her şekilde..ama seninkini yer miyim bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 brokoli kız yemeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 @sesu yok sana hamburger falan gidip brokoliye yiyeceksin sen şişko:D sesu msn'i boşver artık burdan konuşalım hafyuaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mortis said: brokoli kız yemeği. hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?62,3207003,3207522#msg-3207522 brokoli, roka, lahana ve karnıbahar daha fazla yazmıycam bunları kendi isteğiyle yiyen şov yapıyodur, sağlıklı yaşıyorum radikal okuyup cnbce izliyorumdur. gazetede vitaminli yazdıklar kaçırmıyorumculuk oynuyodur lahana karnıbahar gerçi damak zevki eksikliğinden daha çok ya tamam yenir bişey dmeiyorum ama bari güzel dmeeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 adamınbiri said: @sesu yok sana hamburger falan gidip brokoliye yiyeceksin sen şişko:D sesu msn'i boşver artık burdan konuşalım hafyuaeh:D yok ben süper tutuyorum kendimi valla yoksa dünyaları yerim de..spora da başlıyorum yarın :D şişko olmicam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 brokoli yerine whooper yemeğe devam edin zaten. duba olana kadar; durmak yok, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 pes oyna sen pes:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 pes diil daoc'a tutuldum tabii ki..bu arada sen hakkaten abarttın artık burdan muhabbeti ediyosun resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mortis said: brokoli kız yemeği. u are right bro (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 sesu said: pes diil daoc'a tutuldum tabii ki..bu arada sen hakkaten abarttın artık burdan muhabbeti ediyosun resmen :D kim msn'e acıcakta seni orda bulucakta pencerene tıklıyacakta ohooooo bi kıpraştırsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kabuk Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 tavada zeytinyağı ve tuzla hafif kavrulmuş üzeri yoğurtlı brokoli iidir baya. güzel yapmayı bilene denk gelmemişsiniz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 antepe gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yahu brokoli şu iğrenç yeşil sebze değil mi ? ondan yemek yapsan ne yapmasan ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yemek değil, salata yapıcaksın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar