Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 işi tatlıya dökerseniz.. Tek geçerim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reb1rth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Lahmacun da Whooper'da sucks ikiside yeşillik olmadan birşeye benzemiyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bu topic iice zararlı olmaya başladı. bu ne lam!?! X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X(X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 dondurmali irmik helvasi adi bilem erotic yerken bole kizgin kunlardan serin sulara atliyorsunuz agizda bi lezzet patlamasi oluyo bolee oyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 lahmacun ezer hem whopper e göre hayli hafif bişey cal değeri olarak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Hatırlayan vardır belki, eskiden Ankara Ulus'ta Lahmacun Ofisi vardı. İşte oranın lahmacunu burger kingi tek elle döver boşta kalan elle her türlü kebabı pataklardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mr_Hand Abi o nasıl bir göz saldırısı yaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 lahmacun döver, lahmacunsever mahalle esnafı Whopper sever gençliği döver, o yüzden bu kanıya vardım, zaten nefes lahmacun sonrası biber gazı gibi oluyor, hem lahmacun bizdendir, hastır, özdür, Double Whopper ne hem, We’re all living in Amerika gönderiyorum size :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 abicim diyetteyim ben neler yapıyorsunuz siz ya. irade testi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Sen de brokoli vs. bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir kapışması yap o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 evet abv sizin :( yiyecek bişey bulamadım keten tohumu boşalttım ağzımdan aşağı ffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 PrudenT said: abicim diyetteyim ben neler yapıyorsunuz siz ya. irade testi resmen deadwoll said: Sen de brokoli vs. bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir kapışması yap o zaman :D haşlanmış brokoli üzerine sarımsaklı yoğurt ve çok ince bi zeytinyağı gezdirdin mi var yaaa oyoyoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 brokoli götüm gibi bokuma benzer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 brokoliyi yemem için üç gün tamamen aç kalmalıyım heralde. bakla, kereviz, enginar da böyle benim gözümde. elma yer su içerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 [anne-baba modu]olm yedin mi böle diyosun, bak bi dene, beğenmezsen yemezsin[/anne-baba modu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 böyle diye diye hayatımda 5 kilo yemişimdir sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Brokoli kraldır ya, özellikle haşlanmış tavukla falan kombo oluştururlar protein almak için beyni bırakan insanların öğünlerinde. Ben yoğurtla ve zeytin yağıyla seviyorum. Bir de kızartıyorlar onu böyle garip unlu bir sosa batırıp, o ağır oluyor gerçi pek yemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Brokoli, umm <3 Kapari, mısır, soya fasulyesi, brokoli, zeytinyağı, limon, tuz, sarımsak çeşnisi, domates süpppppper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Pru'ya gelsin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 diğerlerini de unutmadım. inegöl köfte X(X(X(X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 beyti sarma sevilmez mi burlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ayıbettinmuhittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ya zamanında bi yemek topii vardı zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 sen istersin de gelmez mi ? buyur; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar