Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 hayır gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Üfff bittim ben :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 DR lere gelmişmidir acaba gidip baksammi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 git bak, bize de haber ver, iki de ekmek kapiver donuste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yok gelmemiş boşuna gitme aradım hepsini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 aral sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Ulan bi taraftan sendit, bi taraftan aral canıma okudu. Finaller öncesi oyunu oynama ümidim suya düştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 iyi bir haberim var. suadiye d&rdaki arkadaşa göre. saat 11 den sonra yapılacak mış dağıtım aral tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 şu an itibari ile dosta gelmemiş.. bi bilgisayar oyunu gelicekti bugun dedim kadın direkt atladı aoc mu die way be.. gelirmi dedim, bugun dağıtımı olucaktı ama şu an daha yok dedi, bilemicem ne zaman gelir, gelirmi gelmez mi die de ekledi :/ ama isim aldı ayırtıcak gelince(en azından iyi haber sayılır).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Greeny said: iyi bir haberim var. suadiye d&rdaki arkadaşa göre. saat 11 den sonra yapılacak mış dağıtım aral tarafından. Abi bir zahmet arkadaşına sorsana arayıp, bütün Türkiye için mi böyle olacakmış? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Mavishop ile görüştüm, saat 11:30 gibi ön-sipariş vermeyenler gidip alabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 vay be hızlı cıktı mavi shop :) tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 11'de bir daha arıyorum, gelmediyse canı cehenneme oyunun. Derse girmem lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Saat 10 gibi D&R Erenköy'e baktım, yok, saat başı arayacağım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ya bu aral'ın sitesinden alan kimse var mı? öbür sitelerde hep tükenmiştir yazıyor aral hariç? oradan alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ankaradan herhangi bir yerden alan olursa haber versin plxx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Bursada alabilen var mı :D dr lerde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 d&r ve bimeks'lere gelmemiş bimeks hatta yarına sarkabilir henüz hiç bir haber gelmedi ithalatçıdan dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pied Piper Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 mavishopta 'tükenmiştir' yazıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exciting Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bursada hic 1 yerden aLamadim üstüne üstLük d&r da caLisan kadin diyorki siz nasiL girdiniz buraya daha acilmadiki heuaheua :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ, SİTEMİZE VE AGE OF CONAN ÜRÜNÜNE GÖSTERMİŞ OLDUĞUNUZ İLGİYE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ. SİTEMİZDEN VERİLEN TÜM ÖN SİPARİŞLER GÖNDERİLMİŞ OLUP ,OYUN SINIRLI ADETTE GELDİĞİNDEN 23/05/08 TARİHİNDEN İTİBAREN İSTANBUL CEVHAİR A.V.M. İÇİNDEKİ MAĞAZAMIZDAN SATILACAKTIR. daha açık ne desinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Greeny said: iyi bir haberim var. suadiye d&rdaki arkadaşa göre. saat 11 den sonra yapılacak mış dağıtım aral tarafından. Tek umudum bu haber :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 valla mavi'nin o yazısından sonra başka yere güvenemedim, aral'dan sipariş ettim. bodrum d&r'a gelene kadar ohooo zaten, işim yoksa bir de oraya gideceğim dünyanın öbür ucu neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 mavi shopdan cash para aldım geldim kuruyorum simdi ön sipariş filan yalan direk gidip alıcaksın :D herkese hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 forme buddy key pls:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar