bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Nasıl bir eğlencedir bu ya =) Stratosphere Tower Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 abi süper bir olay ki.bilet ne kadardır kim bilir =) edit:ana 10 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oha canım çekti şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Hakatten cesaret ister , tam adrenalin tutkunları için , birebir olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oha oha o get down olayi nedir oyle olurum ben orda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 CthuLhu said: abi süper bir olay ki.bilet ne kadardır kim bilir =) edit:ana 10 k ana 10 k yazınca ben de 10.000 dolar sandım, "nasıl olur lan çok pahalı" falan diye düşünüyodum, sonra bi anda aydınlanma geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben 3cu kattan aşağıya bakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 karpuz said: CthuLhu said: abi süper bir olay ki.bilet ne kadardır kim bilir =) edit:ana 10 k ana 10 k yazınca ben de 10.000 dolar sandım, "nasıl olur lan çok pahalı" falan diye düşünüyodum, sonra bi anda aydınlanma geldi :) benide aydınlat hemen... =) bana hala düşmedi jeton. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Manyakmış :D Denemek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 10 kaat mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yok be ahah o mesajla 10k madalyası aldım sevindim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 heeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oha oha ohA bende gitmek istiom oraya )= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 get up çok fecidir ya. ben gençlik parkındakine bile binememiştim. bu ondan kat kat yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ya boyle seylere binmek zor gercekten ama soyle bir guven oluyor en azindan bir bokluk olup olurseniz turkiyedeki gibi yok yere gitmis olmazsiniz.. Hele boyle biryerde olurseniz turkiye cumhuriyetine yeticek tazminat kazanir geride kalanlar genc yasinizda birseyler yapmis olursunuz :) Ben ablamla island of adventure da bu mantik uzerine hareket edip birsure ride lara tek tek bindik :P sonra baktik olmuyor kimse beraber bindik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 beni hiçbir güç oraya çıkaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oha hic tribe girmiyim, direk hayatta yapmam ben onlardan herhangi birini eheh =), hele altı bos olanlar cok feci ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ben bunlardan herhangi birine bir tur binsem kutuplarım şaşar ehueh, kalsın eğlence falan, almiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Yukardakiler kussa acaba aşağıda yansıması nası olur. 350m den inene kadar dağılıp zerrecikler halindemi iner, aşağıdaki insanlara yazık değil mi, hiç bunları düşündüler mi? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ya direk binerim amerikada lsam ha bak donuyosa binmem 350 metreden asagi kusarsam birileri olebilir cunku ama sanirim su arabali olan drek bole bosluga dogru iniyo ona kesin binerm deli yukseklik korkum war bole bayilirim felan efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 30 dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spacecake Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 abartmıyorum ağlarım ben onda kesin:D..yükseklik korkusu olan biri için ölüm bile olabilir sonu yani..off içim kalktı lafından bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Spacecake said: beni hiçbir güç oraya çıkaramaz aynen (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ben vegastayim, gelmeden once gidip biniyip bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Allahım sen koru yarabbim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar