erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Hep oyun Hep oyun....Peki filmlerini varmı seyetmeyen yada oyunu oynayım önce sonra seyredirim diyenlermi var :) bende yalan yok yeni seyretcem aha yeni indirdi torrentten 2 filimide :=) Mübarek Rahmetli Yılmaz güney Conan Baba
Slat Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Filmden ziyade Savage Sword of Conan biriktir ebaydan.. İnanılmaz güzel bir seri =)
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 tamam onuda lısteye ekleyelım gecıkmeden saolasın ;)
capul Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 İlk resimde çok mülayim bakmış hehe.. Neise,filmleri sindirdikten sonra ayrıca soundtracklerini dinlemeni öneririm...Arada kaynayan ne şaheserler var onların içinde...
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 adamda zamanında ne vücut varmış peeeeh.. yaşlanınca iğrenç oluo o kaslar.. gerçi normalde de pek hoş deil
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 adam onlara yatırım yapmış işte ;)
allezz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oyunu almadan önce izlemekte fayda var. özellikle babasının conan'a çeliğin sırrından bahsettiği sahne çok güzel.
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oyundan sonra belki bir gaz king conan'ı da çekerler.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 baya iyi filmlerdir aslinda yane komik belli noktalari war konanin sikertirim haa tadinda laflari war bole bole avusturya kirosu
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 doğruya doğru, conan karakterine vücut olarak benzeyebilen başka aktör olmadı hollywood tarihinde. (:P) yeterince iyi canlandırmıştı bana göre bone'un dediği olaylar olsa da eheh
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Conan diyince benim aklıma hep arnold geliyor zaten , adamın vücudu ile karakter kalıplaşmış.
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 bugun seyredem sunun 2 serisinide :P
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yanarım yanarımda arnold yaşlanmadan yeni teknolojilerle bir Conan The King çekmediler ona yanarım.
apple Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oyundan sonra buyuk ihtimal cekerler tabi %90 arnold olmaz artık :D
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 aslında conan hikayesinin devamında conan ın 2 oğlu olur, birisi kayıp diyarlara gider yarı iblis gibidir ondan pek ses seda çıkmaz ama diğer oğlunun hikayeleri devam eder. arnold yaşlanmış king conan olup oğlunun hikayesini film yapsalarda razıyım battalgazinin oğlu gibi :P
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Şu video'yu koyalım ozm hemen. Adam hayvanoglu hayvanmış zamanında söyleyecek söz bulamıyorum. Boşuna gelmiş geçmiş en büyük vücutçu seçilmedi.
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 arkadaşımın dedıgı gıbı orantı var biraz evet cok guzel ;)
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Evet 7 defa mr.olympia oldu. ve Kendi adına yarışmalar düzenliyor. Bir emeli var. o da USA başkanı olmak. Şu aşamada mümkün değil gibi duruyor ama. Çok hısrlı bir adam. O da olur. * Birde Red-Sonja ile çevirdiği bir film daha var. orada Conan adı ile anılmıyor ama Conan dan farkı yok :)
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 gidin conanın cizgi romanlaırnı bulun onları okuyun o zaman conan dünyasını daha iyi anlarsınız
maxrep Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 hozceri said: gidin conanın cizgi romanlaırnı bulun onları okuyun o zaman conan dünyasını daha iyi anlarsınız +1 Kitaplarımı bulamadım. Kesin annem yakmıştır. (Gerçi o da okuyordu) Şimdi aradım kocaeli de bulamadım. .( Cumartesi arayacağım yine heryede. Kaybetmeseydim bir sandık dolusu olurdu :(
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Çizgi filminide izleyin o bile çok eğlenceli. Tabi romanı kadar brutal değil =)
apple Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 maxrep said: hozceri said: gidin conanın cizgi romanlaırnı bulun onları okuyun o zaman conan dünyasını daha iyi anlarsınız +1 Kitaplarımı bulamadım. Kesin annem yakmıştır. (Gerçi o da okuyordu) Şimdi aradım kocaeli de bulamadım. .( Cumartesi arayacağım yine heryede. Kaybetmeseydim bir sandık dolusu olurdu :( bende 3 gb civarı conan romanı var bilgisayarda rapid accountumu acınca koyabilirim isterseniz
erkanb007 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 apple said: maxrep said: hozceri said: gidin conanın cizgi romanlaırnı bulun onları okuyun o zaman conan dünyasını daha iyi anlarsınız +1 Kitaplarımı bulamadım. Kesin annem yakmıştır. (Gerçi o da okuyordu) Şimdi aradım kocaeli de bulamadım. .( Cumartesi arayacağım yine heryede. Kaybetmeseydim bir sandık dolusu olurdu :( bende 3 gb civarı conan romanı var bilgisayarda rapid accountumu acınca koyabilirim isterseniz SİZ baya sarmışısınız olaya yanlız :=)
Öne çıkan mesajlar