Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 guild üyelerine dalabilyorsan süper bişi olur. Eskiden wow da ninja üyeler olurdu sırf aynı serverdeki ally arkadaşlara söyleyip kestirirdik artık kendimiz kesebiliiriz :P
draedan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 su an itibariyle guild uyelerine dalabiliyorsun, sadece grup elemanlarina dokunamiyorsun.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 PEki dalmadan evvel yani ilk dalan sensen bi uyarı veya onay işlemi var mı yoksa harala gürele dalabiliyor musun?
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Darksun said: Fatalityler ne manyak ya, barbarınki ilk kolları kesiyor, sonra bacakları en son geri kalan şeye tekmeyi basıyor, harbi barbar işte =p benim karakter dişi ise ? :P
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Geri kalan şeyden kasıt "gövde" Xo. Sen hep çıkıntı olan uzuvları düşünmüşsün :P
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bu tarz şeyleri konuşmak için bayağı erken değilmi ? max lvl olmadan ? ne söylense boş :)
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 en başta yazdım zaten, bugün yazılamıyorsa önümüzdeki günlerde yazılır diye. çünkü ciddi bilgi eksikliği var bu konuda, dişe dokunur çöp göremedim yabancı forumlarda ya da okuyucu incelemelerinde.
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 axedice said: Geri kalan şeyden kasıt "gövde" Xo. Sen hep çıkıntı olan uzuvları düşünmüşsün :P huahu anlatışa baksana ama :D Darksun said: Fatalityler ne manyak ya, barbarınki ilk kolları kesiyor, sonra bacakları en son geri kalan şeye tekmeyi basıyor, harbi barbar işte =p
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Absolut said: PEki dalmadan evvel yani ilk dalan sensen bi uyarı veya onay işlemi var mı yoksa harala gürele dalabiliyor musun? arkadan selektör yapıosun, sağa çekip başlıosunuz lol yok abi işaretti prompttu falan. istediğin adama şehir dışı herhangi bir yerde istediğin şekilde dalabiliyorsun. party'deki adama dimec veremiyorsun ama kılıcını sallayabilirsin protesto amaçlı ehueh. guild denemedim, ben bilmem.
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Senin için fena ise ben ne yapayım =D Xo said: axedice said: Geri kalan şeyden kasıt "gövde" Xo. Sen hep çıkıntı olan uzuvları düşünmüşsün :P huahu anlatışa baksana ama :D Darksun said: Fatalityler ne manyak ya, barbarınki ilk kolları kesiyor, sonra bacakları en son geri kalan şeye tekmeyi basıyor, harbi barbar işte =p
Elufulec Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 oyunda pvp gayet dengesiz su anda. combolardan cok rahat kaciliyor. charge bugli. o kadar bugli ki bazen charge yaptiktan sonra geriye dogru oldugun yere dönüyosun. bazen de bosa salliyor ilk vurusu. guardian'daki manevralar bazen bastiginda calismiyor, ona ragmen cooldown bastan sayiyor. healer classlari su anda gayet overpowered (özellikle Temple of Set), iki saat dövüyorsun direk full health oluyor birden, dmgleri buna kiyasla cok fazla, manalari da bitmiyor. daha oyunun basi tabi süre vermek lazim.
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ranged dps oynadım ben, yakalayan melee öpüyo. çılgın demo burst üne de maruz kaldım ama rogue talentlarını almış bi barbar/assassin falan rencide ediyo resmen. bunların dışında reskil di, onmob du gankti hepsinden çok var. hatta bugünkü patchten önce wowdaki gyler yerine uo daki shrine sistemi vardı; başka yerde res olmayı seçmezsen loadscreen dışında pek bişey göremiyodun ama artık invul buff verdiler yeni res olanlara, kaçmayı deneyebilirsin :p 12sec in altında cd görmedim daha oyunda, snareların falan en hızlısında 30sec cd var. melee class a avantaj olmayı geçtim lvl37 de arka arkaya bikaç melee kesemiyorum rest etmeden ehuh
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 ehe warhammer çıkana kadar oynarım diye tam almayı düşünüyordum ki birdenbire soğudum. neyse dur bakalım..
Forme Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yazılanlardan anlaşılana göre kimi adamın birisi gelip çok fena kestiyse o class çok güçlü diyor :D
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Absolut said: Ben pvp sistemini bi anlasam gersisi teferruat zaten :) Kim kime dum duma mı pvp yoksa Ally horde gibi bi mantıgı mı var nedir ne değildir? kim kime dum duma bile değil, kim hem kime hem duma o derece.
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Tuttuğunu öpyorsun veya öpyorlar :) İlginç bi tecrübeolacak bi acc alabilsem :)
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 şunu sorucam pvp de dışarda bi adama dalmanın herhangi bi götürüsü var mı uo daki crim olma şehire girememe gibi?
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yok, bazı şehirlerde de dalabiliyosun hatta =P
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Sam said: ehe warhammer çıkana kadar oynarım diye tam almayı düşünüyordum ki birdenbire soğudum. neyse dur bakalım.. nesinden sogudun be kesin kopek hayvani sogutmustur en kotu ihtimal sam buddy keyle falan denersin iste DL yapip
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 yok doggy ile görüşmedim henüz, niyetim yoktu hiç zaten ama neyse işte yarına kadar karar vereceğim. (:P) yukarıda "pvp şöyle şöyle dengesiz" yazmış bir arkadaş da o soğuttu beni eheh
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Biraz LvLanın da boost yaparsınız bize :)
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Sam said: yok doggy ile görüşmedim henüz, niyetim yoktu hiç zaten ama neyse işte yarına kadar karar vereceğim. (:P) yukarıda "pvp şöyle şöyle dengesiz" yazmış bir arkadaş da o soğuttu beni eheh sam adam temple of set falan diyor bu kadar ciddiye alma bence =P
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Ya dengeli bi PvP diye birşey yok kaldı ki daha 3 günlük oyun yani illaki dengesizlikler olucak. Önemlio lan dengesizliğin güçlü tarafında olan charları seçebilmek :)
Öne çıkan mesajlar