Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kara no Kyokai / Garden of Sinners

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
her bolumu tekrar bastan izlemek istiyorum, ama bluray den tiriklanmis 1080p ler. Var mi duzgun kaynakli bir yer , seeder i bol ya da direk link de olur :D

tesekkur simdiden.
Mesaj tarihi:
baya ikiliemde kaldim simdi ahah
cok bos oldugum bir ara bakayim bari

draedan said:

her bolumu tekrar bastan izlemek istiyorum, ama bluray den tiriklanmis 1080p ler. Var mi duzgun kaynakli bir yer , seeder i bol ya da direk link de olur :D

tesekkur simdiden.

kalitesine bakamiyorum su anda da tokyotosho' da listelenen gg sublilar calisiyor ?
Mesaj tarihi:
Fly said:

baya ikiliemde kaldim simdi ahah
cok bos oldugum bir ara bakayim bari

draedan said:

tesekkur simdiden.

kalitesine bakamiyorum su anda da tokyotosho' da listelenen gg sublilar calisiyor ?

Animasyon çok kötü ondan anlaşılmıyor 720p ile 1080p arasındaki fark o yüzden önemli değil o kadar.

Yok şaka şaka, 1080p'ler 720p'den upsacle, gerçek 1080p değil, ondan bir fakr yok arada, 720p indirmek daha iyi bence.
Mesaj tarihi:
Ya giygiy hadi neysede, bide bi kari avaz avaz bagiriyor sarki diye yutturuyorlar bunu bize, verse aslinda teknoyu 300-500 izlesek full action ama ihh, ismini bile soyliyemedigim abuk subuk aletleri kullanmislar

Konuda cok sig, kimono giyen hagen dazs virali bi kiz var, surekli pet siseden su iciyo, arkada giygiy calio sende izliosun ole
Mesaj tarihi:
abi gıygıy dediğimiz samin zevksizliği ki sağır sultan duydu artık onu

http://www.youtube.com/watch?v=8XZ8IaDzzjI

budur yani KnK müziği
Mesaj tarihi:
demin karşılıklı konuştuk zaten onay verildi knk'nın fransız filmi ayarında olduğuna. gıygıy filan hatırlamıyorum bile hiphop mu çalıyordu enka mı. o denli etkilemiş.
Mesaj tarihi:
viktor

http://www.youtube.com/watch?v=Wz2WCzggwF0

tarzı şeyler dinleyip OMG OMG <3<3<3 tarzı takıldığı için bayağı invalid onun fikirleri, başarısız troll denemeleri dahil ;_;
  • 3 ay sonra ...
  • 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
2.filmden sonra droplamıştım sonra 5. ve 7. filmlerin puanlarına bakıp, ganbatte xenus modunda izledim. mirai fukuin'i de izleyin, onlar kadar iyi olmasa da iyi. herşey bağlanınca güzel oldu. ama yeni izleyecek olan varsa bence hikayenin kronolojik sırasına göre izlesin kesinlikle.

"kronolojik sıra" said:

#2 -> #4 -> #3 -> Extra Chorus 1 -> Mirai Fukuin 1 -> #1 -> Extra Chorus 2 -> #5 -> Extra Chorus 3 -> #6 -> #7 -> Epilogue -> Mirai Fukuin 2

normal sırayla seyircinin kafasını karıştırmaktan başka bir esprisi yok, seriye yeni giriş yapan adam için berbat bir yöntem olmuş. LN'de böyle çıkmış ama normal sırasıyla izlemenin hiç bir getirisi yok yani.
evet nasudan çok biliyorum dsdfg
  • Yeni Oluştur...