slickers Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 huylandırmak istemem ama bizim bi arkadaşın ağzına mı ne girmiş yüzündemi yürümüş hemde çocuk ranzanın üst kısmında yatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kafalarını kesince 1 hafta boyunca(daha doğrusu açlıktan ölene kadar) yaşamaya devam ediyolarmış, doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 abi yazmayın öyle abartmayn. sanmam odama kadar gelip atraksiyonlara gireceğini. zaten bizi rahatça hissediyorlar. kaçar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Benim bunlarla ilgili anım da var.Böceklerden oldukça huylanırım,görmek neyse de dokunmam hayatta.Her neyse, edremit yakınlarında dedemin evine gittik,gayet yeşillik yer vs,dedim kesin böcek vardır. Yolculuk üstüne yorgunlukla fazla düşünmedim ,direk yatağa zıpladım. Uykumda böyle bir kaşıntı hissediyorum,göğsümde göbeğimde, kaşıyorum aşağı yukarı gidiyor,kaşıntı geçiyor.Bu böyle 3-4 kere oldu ama uykudayım tınmıyorum.Her neyse kaşıntı bir ara fazlalaşınca elimi refleksle göğsüme doğru daldırdım. Işığı açıp tişörtü sıyırınca -evet tahmin edersiniz artık- 2 parça hamam böceği ölüsü çıktı. 5-6 cmlik bir şey bir de. Ondan sonraki 10 dk ve sabaha kadar ki halimi hiç sormayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Hayır bir de insanlar gelmiş,amaan ne var ki böcek işte diyor.Hıhı tabi peki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 detan sıkınca mutant olup büyüyorlarmış doğru mu? ayrıca nükler silahlardan etkilenmeyen hamam böceklerinin detanla ölmesi komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Detanı bırak terlikle ölüyolar, yani teknolojiyle pek alakası yok bunları öldürme tekniklerinin. Yalnız radyasyondan etkilenmemelerinin sebebi nedir hep merak etmişimdir. Evrimlerini filan tamamladıkları için DNA ları mı değişmiyo, mutasyona mı uğramıyolar nedir bu bağışıklık olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ShadowFury said: Detanı bırak terlikle ölüyolar, yani teknolojiyle pek alakası yok bunları öldürme tekniklerinin. old-school is the best diosun da. o nokta atışına giriyo arkadaşım. detan daha çok kitle imha olarak kullanılıyo(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mr_Hand said: elektrik süpürgesiyle höpürdet mükemmel sonuç veren bir tekniktir. yazın en sıcak günlerinde evden çıkmak istemeyen birkaç hayvani sinek tarafımdan elektrik süpürgesi ile höpürdetilmek suretiyle pofenklendi. o ucundaki kalın şeyi çıkarıcan sadece boru kalıcak, sonra höpürdeticeksin. kimyasal radyasyon falan hikkaayeee. ek olarak terlikle vurmak veya üstüne basmak geride kalan kalıntıları yüzünden oldukça iğrenç. üstüne bile basmak iğrenç ya kıtır kütür sesler geliyor. vıyy. tiksinç: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 böcüklere karşı nihai çözüm Marauder'dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 erkek arkadasini caar yok zaen erkeksen erkek adam ufacik bocekten korkmaz vurur yumurta topugu kafasina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 süper demiş bonepart cücük kadar böcüktenmi korkuyonuz birader cücük böcük kafiyeli oldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 2. sayfadan sonra okumadım da eğer hala öldürmediysen cesaretini toplayıp en kötü ihtimali düşün ne olabilir sen vurmaya çalışırken PRR VİYK diye kanatlanıp koluna konar o ince ve minik tüylü bacaklarıyla yürür, kafasındaki o anten gibi iğrenç şeyleri oynatır böyle yürür yürür omzuna gelir bakar sana böyle, meraba dünyalı biz dostuz gibisinden yani en kötü ihtimal bu bi de en fazla omzundan da sıçrayıp burnuna konabilir arka bacakları üst dudağına denk gelir filan bence bu yeni bi dostluğun başlangıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 server kapalı diye canın sıkılıyor deil mi yavuz, ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 realm realm char char gezmeye başladım zaten, elimde büyüteçle karınca yakmaya bile çıkabilirim bi süre sonra LEAVE FROSTMANE ALONE ;_; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 şimdi öğlen olsun önce kapıcıya, ardında kapısının ustundekı hamamböceklerini tınlamayan yöneticimize gidicem. birde evi ilaçlatabilirsem onu yaptırcam. acil durumlar için detan falan fistan alıcam. süpürgeyide cıkariyim. yerde filan değildi olsa basıp girişcektim, zor ulaşableceğim bir yerdeydi bok hayvan ya. ulan nerden girdi bizim eve. 2 sene oluyor buraya taşınalı. geçen yaz evde 1 tane ufak görmüştüm o kadar. diğer türlü akşam binada milletin kapısının ustunde fılan görürdüm. bir tek bızım evın ve yandakı dişçinin orda görmemiştim. kesın balkondan fılan gırmıstır. geceleri eve bile girmeden kapının etrafına fılan 2 saat bakıyorum ya. girmesi imkansız kapıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 dik duran mermere fln nasıl tırmanıyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Nick'ini bile okudmadim yazanin, sprey + cakmak kismini okuyunca direk gectim (nasil bir gerzeklikse yakmak, yakmayi dusunmek) ama sakin oyle birsey yapma. herseyden once canilik. bocekleri temizleyeceksen otur ilaciyla zehiriyle birseyiyle yap. hamambocegini yakan yarin oburgun onu bunu da yakar. neyse bu saga sola yerlestirilen zehirli yemlerden var. raid'in falan olmasi lazim. onlar isini gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Canilik degil, az bile o yavsaklara. Allah'tan korkmuyorum bocekten korkuyorum lan bu nasil bi kader. Cekirge, her turlu bocuk, hatta koca sinekler falan aklina ne gelirse gordugum anda titremeye basliyorum T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Tek geçerim. Detan maxi'yi bu konuda (tu) Sıkıyosun üstüne kaçmasını izliyosun gidiyo yuvasına arkadaşlarınada bulaştırıyo toplu katliyam oluyor. 4 yıl önce 2 tane hamam böceğine sıktım o gün bugündür hamam böceği fln cıkmıyor evden. Ondan önce hep olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Anerchy said: (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 yalnız bu kakalakların bir de uçan versiyonları var. onlara dikkat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Penthesilea said: Allah'tan korkmuyorum bocekten korkuyorum lan bu nasil bi kader. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 duvardaki böceğe tornado kick de çok etkili oluyor söylemeden geçemeyeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Spastik_Serce said: fistan alıcam. evet en iyi çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar