Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 noluyoruz patlama sesleri geliyo arada martılar çığlık atar gibi bağırıyolar falan alalaa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 O sesler ordan mı geliyo? bostancıda da var bisürü bi ses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Ben birşey duymadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mr_Hand said: noluyoruz patlama sesleri geliyo arada martılar çığlık atar gibi bağırıyolar falan alalaa :S Neden bu kadar ciddisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 nası ciddi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 http://popculturewilleatitself.com/wp-content/uploads/2007/12/dark-knight-why-so-serious.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mr_Hand said: nası ciddi ya? tüm gizemimin, havamın içine ettin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hahaha :) orjinal ikilemeyi severim. :P bundan pek umudum ve haberim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 valla ben de öyle düşünüyordum ama biraz kanıma girdi yeni joker abimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Asker uğurlaması vardı kurusıkı falan atıyorlardı paso. Polis geldi dağıttı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ABİ BENDE DUYDUM LAN kozyatağı pati team kuralım , counter team olarak assault edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Bizim sokakta atıldı , ben Pizza Hut'ın arkasında bizim evde. Gül gül öldük arkadaşlarla , ders çalıştırmadı hibineler. Neymiş askere gidiyomuş da muş muş. Ulan adam askere gitti geldi hala patlatıyolar ayıptır be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar