roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ekleme: capsler kurbağa olursa haber verin, imagevenue ye attım bazılarını da. Fotoğraflar biraz geç de olsa geldi :) Tamı tamına 1.3 megapiksellik ultra gelişmiş cep telefonumdan başka fotoğraf çekme aparatımız olmadıından bunla yetinmek zorundasınız. Kadro: Lettisanşayn, Tellos, Kutulu, DarkRideR, Tutsakemanet, Roket AdamTüm resimlerde kişileri soldan sağa sayıyorum ok. toplu foto - kubi bar (tutsakemanet, kutulu, lettisanşayn, DarkRideR, tellos) toplu foto - kubi (kutulu, lettisanşayn, DarkRideR, roket adam, tellos) aynı fotonun 3 kere çekilmesi sonucu sıkılmış bünyeler (DarkRideR, roket adam, tellos) lettisanşayn ın full metal jacket sevgisi ŞOK! seksi fotoğrafları için tıklayın (kutulu, lettisanşayn) zombar teras - rahatlamış darkrider. nası bi resimse artık. lettisanşayn ahahhah o kadar poz vermiştim, gidip bi tek tellosu çekmişsiniz. ayıp be. terasta bunalma dakikaları, aşırı sıcak hava. darkrider, kutulu lettisanşayn ve tellosun samimi pozları
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 lan!111 alttan dorduncu fotoyu hani silmiştin?? olm apachi saldırısı yapıcam sana!!11!!1
tellos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 zuahad =) feritle evrim in gaysal pozları süpermş kendinden geçmiş adam dil çıkartırken bu arada tlf pixeli çok kötü ya :/
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 herkes gibi cix diil olm ole 432543 megapikselli kamarası yok
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hahah sil mi demiştin valla hatırlamıyorum telefonn pikseli az ya yenisini almak lazım.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bi mani mi var selin? =)
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 aa evet yaa gecenin 3 ünde up ettim fotoları son fotonun kişilerini yanlış yazmışım. idare edin artık :) tellos değil o kutulu.
utopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 utopia said: evrim feriti yalamış:/ yok canım ben modern bir insanım, saygılıyım bu tip şeylere:/
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 roket adam said: aa evet yaa gecenin 3 ünde up ettim fotoları son fotonun kişilerini yanlış yazmışım. idare edin artık :) tellos değil o kutulu.yoo gayet de telloş? =) selin ben yalatmadım farkındaysan arkadaşı iplemiyorum..straightim ben artık abicim anlayın =/
utopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ama hep senin başına geliyor, düşündürücü:/
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aaa "Letsgetthesunshine" hatırladım seni, ultimayi hayatıma sokan yegane insanlardan... pişmanlıktan söylüyorum... harbi bak :)o...
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bLackcha0s said: İzmit merkez kafasına göre herkes. LOL
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 spompas said: aaa "Letsgetthesunshine" hatırladım seni, ultimayi hayatıma sokan yegane insanlardan... pişmanlıktan söylüyorum... harbi bak :)o...
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Şikayet edicem hepinizi. Bu ne arsızlık, ne terbiyesizlik.
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 @Emre bi de geth @spompas nası yani??
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 la pati gençliği haziranın sonuna kadar değirmenderedeyim ben bi izmit buluşması yapalım derseniz güzel olur über olur.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bizim okul yarın tamamiyle bitmekte yani gg =)
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hazırlık ekibinin okulu biteli 2 hafta falan oluyor, yokuz yani.
tellos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bana biri birşey ısmarlarsa biner efetura gelirim lan
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bütlere mi kaldın lan :S
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 teyyoş gel bira ısmarlııcam lan sana yalnız gelirsen almam eve
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o hep yanlız ama nası olcak =)
Öne çıkan mesajlar