roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ekleme: capsler kurbağa olursa haber verin, imagevenue ye attım bazılarını da. Fotoğraflar biraz geç de olsa geldi :) Tamı tamına 1.3 megapiksellik ultra gelişmiş cep telefonumdan başka fotoğraf çekme aparatımız olmadıından bunla yetinmek zorundasınız. Kadro: Lettisanşayn, Tellos, Kutulu, DarkRideR, Tutsakemanet, Roket AdamTüm resimlerde kişileri soldan sağa sayıyorum ok. toplu foto - kubi bar (tutsakemanet, kutulu, lettisanşayn, DarkRideR, tellos) toplu foto - kubi (kutulu, lettisanşayn, DarkRideR, roket adam, tellos) aynı fotonun 3 kere çekilmesi sonucu sıkılmış bünyeler (DarkRideR, roket adam, tellos) lettisanşayn ın full metal jacket sevgisi ŞOK! seksi fotoğrafları için tıklayın (kutulu, lettisanşayn) zombar teras - rahatlamış darkrider. nası bi resimse artık. lettisanşayn ahahhah o kadar poz vermiştim, gidip bi tek tellosu çekmişsiniz. ayıp be. terasta bunalma dakikaları, aşırı sıcak hava. darkrider, kutulu lettisanşayn ve tellosun samimi pozları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 lan!111 alttan dorduncu fotoyu hani silmiştin?? olm apachi saldırısı yapıcam sana!!11!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 zuahad =) feritle evrim in gaysal pozları süpermş kendinden geçmiş adam dil çıkartırken bu arada tlf pixeli çok kötü ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 herkes gibi cix diil olm ole 432543 megapikselli kamarası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hahah sil mi demiştin valla hatırlamıyorum telefonn pikseli az ya yenisini almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 evrim feriti yalamış:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bi mani mi var selin? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 aa evet yaa gecenin 3 ünde up ettim fotoları son fotonun kişilerini yanlış yazmışım. idare edin artık :) tellos değil o kutulu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 utopia said: evrim feriti yalamış:/ yok canım ben modern bir insanım, saygılıyım bu tip şeylere:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 roket adam said: aa evet yaa gecenin 3 ünde up ettim fotoları son fotonun kişilerini yanlış yazmışım. idare edin artık :) tellos değil o kutulu.yoo gayet de telloş? =) selin ben yalatmadım farkındaysan arkadaşı iplemiyorum..straightim ben artık abicim anlayın =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ama hep senin başına geliyor, düşündürücü:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 izmit sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 i think so Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aaa "Letsgetthesunshine" hatırladım seni, ultimayi hayatıma sokan yegane insanlardan... pişmanlıktan söylüyorum... harbi bak :)o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bLackcha0s said: İzmit merkez kafasına göre herkes. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 spompas said: aaa "Letsgetthesunshine" hatırladım seni, ultimayi hayatıma sokan yegane insanlardan... pişmanlıktan söylüyorum... harbi bak :)o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Şikayet edicem hepinizi. Bu ne arsızlık, ne terbiyesizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 @Emre bi de geth @spompas nası yani?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 la pati gençliği haziranın sonuna kadar değirmenderedeyim ben bi izmit buluşması yapalım derseniz güzel olur über olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bizim okul yarın tamamiyle bitmekte yani gg =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 hazırlık ekibinin okulu biteli 2 hafta falan oluyor, yokuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bana biri birşey ısmarlarsa biner efetura gelirim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 bütlere mi kaldın lan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 teyyoş gel bira ısmarlııcam lan sana yalnız gelirsen almam eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 o hep yanlız ama nası olcak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar