Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kocaeli Buluşması

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

İzmit'te okuyan veya evi orada olan birkaç Pati var bildiğim kadarıyla,tellos'la geçen bahar şenliklerinde de konuşmuştuk yapalım böyle birşey :) Kimler gelir ?

Roket adam,ben,tellos,cthulhu olarak bulunuruz herhalde :) Dragonmax,Letsgetthesunshine,spompas'ta sanırım İzmit'teydi :) daha adam vardı da hatırlamıyorum nickleri,Ayrıca dışarıdan gelebileceklere de açığız,istanbul'dan trene atlayıp gelinebilir.

İzmit'te herhangi bir Burger King'te buluşur oradan herhangi bir bara kayabiliriz falan :)

dp:
Ayrıca 10 erkek kontenjanımız vardır,bayan kontenjanımız ise sınırsızdır.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet beklenen topic geldi sonunda.

Şimdii kim kim yapılacak onu çözebilmek için üstün casusluk teknikleri kullanıp ortaya yem topicler attık :) İzmit li Apaçiler Masum Patilere Saldırdı konusundaki cevaplardan az çok anlaşılıyordu zaten kim izmitli.

Neyse, okullar bitmeden güzel bi izmit buluşması yaparsak hoş olur. Final dönemi de yaklaşıyor, bi an önce karar vermek lazım.
26 Mayıs - 1 Haziran haftası gayet uygun gibi gözükmekte benim için. Ondan sonraki haftalar da olabilir.

Ya biz hazırlığız siz kafanıza göre bi tarih seçin geliriz :)

Haftasonu olmasa daha iyi olur, çoğumuz İstanbul'a geri gidiyoruz çünkü.

Mekan olarak da BK seçersek apaçiler içinde oluruz diye tahmin ediyorum, daha güzel yerler seçmek lazım. Yürüyüş yolundaki BK da milyonlarca liseli var, kızlar falan asılyor rahatsız oluyoruz :)
Sosyal ağlarda paylaş

3 sınav sadfsda

o çay bahçesinin çayı iyi değil,burger en mantıklısı bence,

önce Big King XXl menu,sonra BCool dondurma,en son kahve

bu hafta sonu eve gitmeyi düşünüyordum bende,onun dışında da full ders çalışmayı planlıyorum gelecek hafta,ayıptır söylemesi ingilizceyi bilipte hazırlık sınıfında kalma durumum varda asdfsda

dp:Tamam belki intermediate seviyesinde ingilizcemiz var ama olsun,sınavları önemsemeyi öğrendim asdf
Sosyal ağlarda paylaş

haftasonu olmazda
hafta içi finallar başli
sınav çıkışı olabilir
hazırlık team umuttepeye gelin
evrim totoşu zaten gelir
sina zaten yok
feritcim sen gelirsin zaten başka kimse bilmiom zaten izmitten
çamlıbele gidelim 70cl rakı 30 milyonmu ne ben açtırcam söz
fasıl gibi çok güzel bi yer

istemessniz jovene gidelim izmitin havelkası:P orda toplaşırız
hrekes kendi kampüsünden karı getirsin bide