Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 İzmit'te okuyan veya evi orada olan birkaç Pati var bildiğim kadarıyla,tellos'la geçen bahar şenliklerinde de konuşmuştuk yapalım böyle birşey :) Kimler gelir ? Roket adam,ben,tellos,cthulhu olarak bulunuruz herhalde :) Dragonmax,Letsgetthesunshine,spompas'ta sanırım İzmit'teydi :) daha adam vardı da hatırlamıyorum nickleri,Ayrıca dışarıdan gelebileceklere de açığız,istanbul'dan trene atlayıp gelinebilir. İzmit'te herhangi bir Burger King'te buluşur oradan herhangi bir bara kayabiliriz falan :) dp: Ayrıca 10 erkek kontenjanımız vardır,bayan kontenjanımız ise sınırsızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 bu hafta yaptık yaptık sonrası finaller yalanlar gibi.. hatta çarşamba dışında hafta içi hergünm gene yalanım.hafta sonu olursa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Evet beklenen topic geldi sonunda. Şimdii kim kim yapılacak onu çözebilmek için üstün casusluk teknikleri kullanıp ortaya yem topicler attık :) İzmit li Apaçiler Masum Patilere Saldırdı konusundaki cevaplardan az çok anlaşılıyordu zaten kim izmitli. Neyse, okullar bitmeden güzel bi izmit buluşması yaparsak hoş olur. Final dönemi de yaklaşıyor, bi an önce karar vermek lazım. 26 Mayıs - 1 Haziran haftası gayet uygun gibi gözükmekte benim için. Ondan sonraki haftalar da olabilir. Ya biz hazırlığız siz kafanıza göre bi tarih seçin geliriz :) Haftasonu olmasa daha iyi olur, çoğumuz İstanbul'a geri gidiyoruz çünkü. Mekan olarak da BK seçersek apaçiler içinde oluruz diye tahmin ediyorum, daha güzel yerler seçmek lazım. Yürüyüş yolundaki BK da milyonlarca liseli var, kızlar falan asılyor rahatsız oluyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 İzmit merkez kafasına göre herkes. olsam gelirdim ama yokum olunca yahyakaptan a gelin lokal de içelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 senin önerilerin geçersiz,starbucks falan diyorsun çünkü edit:roket adam'ydı bu asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 starbucks demiyorum, o topicte de orayı önermişlerdi nezih bir mekan diye. ben de izmitli patiler orada takılıyo demek diye genellemişim :) herhangi muhabbet edilecek mekan da olabilir. halkevindeki çay bahçesi bile ok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 susun lan pis hazırlıklar 26sında başlıyor finaller herkes sizin gibi 2 sınav olmuyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 BK neresi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 burger kingi diyordk BK diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 3 sınav sadfsda o çay bahçesinin çayı iyi değil,burger en mantıklısı bence, önce Big King XXl menu,sonra BCool dondurma,en son kahve bu hafta sonu eve gitmeyi düşünüyordum bende,onun dışında da full ders çalışmayı planlıyorum gelecek hafta,ayıptır söylemesi ingilizceyi bilipte hazırlık sınıfında kalma durumum varda asdfsda dp:Tamam belki intermediate seviyesinde ingilizcemiz var ama olsun,sınavları önemsemeyi öğrendim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hafta sonu uyar bana dediğim gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 aynen h.sonu yapın ama baştan diyim tellos gay i gelmez.. yine bulur bi bahane.. yalan mı kutulu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2008 adı üstünde gay.ne beklersin ki?liseli olm o hala başlayamadı hala üniversiteye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 26 Mayıs akşamı nasıl ? tellos'ta okuldan kaçar gelir :) Haftasonu biraz zor gibi ama belki ayarlanır. edit:uykudan yeni kalktım da safd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 mümkündür. roketten onay geldiğine göre buluşalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2008 benim yalan olabilir yeri meri ayarlayın dark sana haber ederim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 bana da uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 abi yer burger asfs herhangi birine dalar otururuz,pek mekan bilmiyorum izmit'te daha ilk senem yani :D finaller bitene kadar da 3 hafta boyunca izmit'te durmaya karar verdim,yani hergün bana da uyar. Biri tellos'u çağırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 yahu 5 senedir izmitteyim taşındığım zaman buluşma yapılıyor hehe finaller geldi sizin aklınıza yeni mi geldi yahu , daha önce aklınız neredeydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 ya aslında benim aklımda hep vardı,şenilklerde tellos'la buluşunca o da dedi bir ara yapalım diye,işte olur falan ancak konu açabildik :) Okul bitmeden yapsak iyi olur yada istanbul'daki lan party'e gelsek falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 haftasonu olmazda hafta içi finallar başli sınav çıkışı olabilir hazırlık team umuttepeye gelin evrim totoşu zaten gelir sina zaten yok feritcim sen gelirsin zaten başka kimse bilmiom zaten izmitten çamlıbele gidelim 70cl rakı 30 milyonmu ne ben açtırcam söz fasıl gibi çok güzel bi yer istemessniz jovene gidelim izmitin havelkası:P orda toplaşırız hrekes kendi kampüsünden karı getirsin bide evrim sen getirme ama yaş sınırı falan sorun olur sonra puahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2008 olur hepsi olur da tepede ne edeceeez? fasıl falan olabilir, joven de okey, muhabbet edilecek düzgün bi mekan en azından ama kız meselesi bilmiyom yani en son bakıştığım kız nişanlı çıktı ake kız görmek istemiyom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 talat kendi gayliğini bana vurma. artı zaten o rakı sozu 1 senedir ortada hala anasonu goremedik o ayrı mesele. artı anacım soyle bir durum var benim getirdiğim hatunlar senin class ını aşar...gotcha ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 bırakın onu ben en uzağa işerim de yapıyor muyuz yapmıyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2008 benim babam senin babanı döver ama... yapıyoruz olm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar