adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 destur de bre deyyuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Xo said: paticik gibi aydın kesimin oluşturduğu güzide sanal mekanda, neden yarının anaları olacak kızlar yer almasın :) ? Gerçek bir pati çağdaştır, kadının toplum içindeki statüsünün ne kadar önemli olduğunu bilir :) O yüzden neden aramızda bayan arkadaşlarımız olmasın ! lisedeki dersanemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
venom Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 dotaya +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Gideyim mi ha gideyim mi.. gidiyorum bak..yok mu gitme kal dicek olan asdafada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 erkeklerin abazalığı yüzünden kızları niye almıyoruz onu anlamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 PrudenT said: erkeklerin abazalığı yüzünden kızları niye almıyoruz onu anlamadım sdf artı 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 paticikte pozitif ayrımcılık yapalım kızların attığı 1 post 2 post sayılsın nasıl fikir?:D telefonumu isteyen kızlar pm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 gerek yok zaten yeterince ana-erkil takılıoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 synorin said: paticikte pozitif ayrımcılık yapalım kızların attığı 1 post 2 post sayılsın nasıl fikir?:D telefonumu isteyen kızlar pm atsın madalyası olmayana kız vermiyorlar patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Llama birini bana versene sende iki tane var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 fena fıkır deıl aslında bagyanlar olmadan her turlu emmelı gommelı muhabbetı yaparız rahat rahat kımsede ayıp oluyo forumda bagyan var dıyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 tıkladım zevkli bi deneyimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Anerchy said: 2pacAmaruShakur said: kızlarda askerlik yapsın eşit işe eşit maaş muhabbeti olmaya ßaşladı ama. eşit mi yaratıldık ki? o kadar ince zarif bişeyi elinde 6 kg silahla günde 10km koşturmaya gönlün el verir mi? heh ! Bilader bu kadar kalın hayvani ve ilkel yapıya, çuval çuval patates soydururken iyi ama di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kızlarda asker'e gitsin ama askerlik yapmasın nebilim dikiş nakış falan "ay ay ay vurdum adamı kııız" diyen tipler olmasın askerde:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Baluu said: Anerchy said: 2pacAmaruShakur said: kızlarda askerlik yapsın eşit işe eşit maaş muhabbeti olmaya ßaşladı ama. eşit mi yaratıldık ki? o kadar ince zarif bişeyi elinde 6 kg silahla günde 10km koşturmaya gönlün el verir mi? heh ! Bilader bu kadar kalın hayvani ve ilkel yapıya, çuval çuval patates soydururken iyi ama di mi ? Win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 oha! istemeden yapılabiliyomuş dememkki bi ara bunu topic'i vardı hayatta editlemem yaptım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 gızları önce askere alın.. sora kendileri gelirler patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anerchy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 eisenheim said: gızları önce askere alın.. sora kendileri gelirler patiye komando muydun yedek subay mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 adamınbiri said: kızlarda asker'e gitsin ama askerlik yapmasın nebilim dikiş nakış falan "ay ay ay vurdum adamı kııız" diyen tipler olmasın askerde:( senin imlana çakıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 hadi lehn:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 değeri azaldı, önceden nadir bulunurlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 kızlar paticikin gülüdür gülü soldurmayın onları bakim, sahip çıkın onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar