Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 biris konuşsun şunla da geri gelsin.
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 sen tanıyodun git getir 1 adette vesikalık:D aaa patiye üyelik için foto mu istesek :D:D
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 yani arkadaşlık sitesi değil ki lan bura biz de bokunu çıkardık
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 epic fail toss ben yatar paticik ahali öperim
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 o zmn kızımıza bu hareketinden dolayı 100 de 100 bonus veriyoruz..
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 http://students.sabanciuniv.edu/~ilkekaya/bouncy.gif Topigi kitleyip yatayim ben de sdfs
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 veştitsa said: ya tamam arkadaşlar ben bu konuyu tartışmak maksatlı açmadım ama görüyorumki ipin ucu kaçtı artık takılmayacagım foruma siz de kurtulun ben de bysss bu son postum foruma hoşçakalın Birçok giden memnun ki yerinden Çok seneler geçti çok seneler geçti Dönen yok seferinden Biçare Gönüller Ne giden son gemidir bu Hicranli hayatin ne de son matemidir bu Dünyada sevilmis ve seven nafile bekler Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 lex doldur banada kolonyo vişne yapiyim:D
Osso Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Hiç tanımadığım birini Bana tercih ettin Bense hiç üzülmedim Kim neden ayrıldın diye sorarsa Ayıp ettim dersin sonra da çekip gidersin Olmaz aşık olan bunu yapmaz Hani biz olgunduk kocaman olmuştuk Kalmaz yaptığın yanına kar kalmaz Sana benim gibi sımsıcak dokunamaz göreceksin Affedemem üzgünüm affedemem Sen yoluna benim daha çok yolum var Affedemem üzgünüm affedemem Sen yoluna benim daha çok yolum var Affedemem üzgünüm affedemem Sen yoluna benim daha çok yolum var
Öne çıkan mesajlar