fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 repler havada uçuşmuş ama linkler gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 tüh yahu yetişemedik :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Gia adlı film işte gidin alın bi vcdciden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Yalnız o filmin de birkaç sahnesini gördüm şimdi meraktan arayıp da, oha be kardeşim, banlanmadığınıza şükredin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 desmond'a taciz davası açılmış. yok yere diziden çıkarırlarsa adamı yalan olcak senaryonun bi kısmı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Scheriff said: desmond'a taciz davası açılmış. yok yere diziden çıkarırlarsa adamı yalan olcak senaryonun bi kısmı gibi sadece dava var adam suçlu değil şimdilik, o yüzden şimdilik sorun oyk gibi. türkiye nin şimdi hali geliyor aklıma "aksi ispat edilene kadar suçlusun" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 alperozg said: Scheriff said: desmond'a taciz davası açılmış. yok yere diziden çıkarırlarsa adamı yalan olcak senaryonun bi kısmı gibi sadece dava var adam suçlu değil şimdilik, o yüzden şimdilik sorun oyk gibi. türkiye nin şimdi hali geliyor aklıma "aksi ispat edilene kadar suçlusun" adamın suçlu olduğuna dair bir şey demedim zaten yazımdan o anlam çıkmıyor sen türkiyenin haline fazla alıştırmışsın kendini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 yok biliyorum senin öyle demek istemediğini :) direk aklıma ergenekon geldi, konuya öyle gireyim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 desmond olayı hakkında ayrıntı bilen var mı? O değil de indirdim şu speacial şeysini bekle bekle hiçbişey çıkmadı sinir oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 special sadece bu sezonun ozeti arkadaslar gerekli bir bolum degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 bekleyiş bitiyor! 5x14 "Variable" Dizinin dönüm noktası olan 100. bölümde, Daniel‘in adaya ilişkin bildiği şeyleri itiraf etmesiyle hesaplaşma vakti gelir çatar. Daniel‘ıin adaya dönmesi kazazedelerin Dharma Girişim‘e söylediği yalanların ortaya çıkması tehlikesini doğurur ve Dharma Girişim içlerinden bazılarına yönelik şiddetli tepkiler doğuracak şekilde kendi içinde ayrılıklar yaşar. Desmond‘ın nasıl Daniel‘in sabiti olduğu ve kazazedelerin Desmond‘ı ilk buldukları yer olan gizemli ambarın The Varible‘dan nasıl etkilendiği de dahil olmak üzere Daniel‘in geçmişiyle ilgili daha çok şey açıklanacak. Daniel‘ın annesi Eloise Hawking ve Charles Widmore ile ilişkisiyle ilgili açıklamalarda bu bölümde yer alacak. Daniel: Dr Chang! Dr Chang! Bir dakikanızı alabilirmiyim, efendim ? Chang: Sanırım Daniel: Swan (Kuğu) takımıyla beraber az önce geldim, Biz aslında 3 yıl önce tanışmıştık. Ben Daniel Faraday. Chang: Evet, evet, sen Lafleurla gelmiştin hatırladım. Daniel: Aynen. Chang: Senin için ne yapabilirim? Daniel: Sizden adadaki bütün erkek, kadın ve çocukları tahliye emrini vermenizi istiyorum. Chang: Neden böyle birşey yapayım ki? Daniel: Çünkü o adam, aşağıda deldiğiniz yerden cıkan elektromanyetik aktivitenin dışarı sızması yüzünden o adam şu anda sedyede. Chang: Ama şu anda tekrar içeri bastırdık. (kapattık) Daniel: Aşağıda şu anda bastırıldı.Ama 6 saat içinde ,aynı şey Swan istasyonunda tekrar olacak, bu kez 30.000 kat daha fazla güçte olacak ,efendim.Ve sonucuda bir felaket olacak. Chang: Bu çok saçma. Böyle bir tahmini nasıl yapabilirsin ki ? Daniel: Ben… gelecektenim. ShiftDelete.Net'den alıntıladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 eh yani.sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Çok Pis merak ettim ama üstteki yazıdan sonraki yüz ifadesini Chang in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2009 heycanla bekliyorum yeni bölümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Yine çok güzel bir bölüm. Sonu bomba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 noluo laaan bu ne aman diyim şokşokşokşok he is my son too dedi bittim ahaha sonunda onu kimin vurucağı belliydide neden vurdu yani. çok güzel bölümdü. düşünmeden hareket ediyorlar yalnız. kendilerini kaybetmiş durumdalar. Faraday hepimize açıkladı düğme olayını hadi geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 faraday http://www.youtube.com/watch?v=PPM796z3Eoo adresinde cheng ile faraday'in bir konusmasi var, o yuzden olmeyecegini umuyorum. olmesin lan faraday.. lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 rahat o konuda bişey olmaz :) onu richard kurtarıcak. oğlu olduğunu söylediğiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Burada yazıldı mı bilmiyorum da, J. J. Abrams Wired dergisinin Mayıs sayısı konuk editörü olarak davet edilmişti. Abrams 514'te boş durmamış. Tık tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 hay ak, isteyim, eve gidip izlemek icin sabirsizlaniyorum :/ Bu sezon komple kral gidiyor yalniz, farkettiniz mi bilmiyorum. 3. Sezonu dusunup o donem "ya bu dizi de bok gibi, izlemem artik" falan dedigimi hatirladikca ahi ahi diye guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 çok güzel gidiyor dizi ya. gene mükemmel bir bölüm olmuş bence. çabucak bitti. 1 hafta bekle gene pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 spoiler HAAAAAAAAAAAAAAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR spoiler yalnız kurtulsun falan diyosunuz da çocuk resmen öldü gözleri böyle boş boş baktı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 rahat olun temple ilerden sağa döndün mü orda duruyor işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Wildmore Faraday'a deseydi "I'm your Father Daniel" daha bomba olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 dan iyileşecek. daha chang'in kaydedeceği videoda arka planda dan'in sesini duyacağız dan ölürse de geleceği değiştirdiler demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar