Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

alperozg said:
Scheriff said:
desmond'a taciz davası açılmış. yok yere diziden çıkarırlarsa adamı yalan olcak senaryonun bi kısmı gibi

sadece dava var adam suçlu değil şimdilik, o yüzden şimdilik sorun oyk gibi. türkiye nin şimdi hali geliyor aklıma "aksi ispat edilene kadar suçlusun"

adamın suçlu olduğuna dair bir şey demedim zaten yazımdan o anlam çıkmıyor sen türkiyenin haline fazla alıştırmışsın kendini:)
Sosyal ağlarda paylaş

bekleyiş bitiyor!

5x14 "Variable"

Dizinin dönüm noktası olan 100. bölümde, Daniel‘in adaya ilişkin bildiği şeyleri itiraf etmesiyle hesaplaşma vakti gelir çatar.
Daniel‘ıin adaya dönmesi kazazedelerin Dharma Girişim‘e söylediği yalanların ortaya çıkması tehlikesini doğurur ve Dharma Girişim içlerinden bazılarına yönelik şiddetli tepkiler doğuracak şekilde kendi içinde ayrılıklar yaşar.
Desmond‘ın nasıl Daniel‘in sabiti olduğu ve kazazedelerin Desmond‘ı ilk buldukları yer olan gizemli ambarın The Varible‘dan nasıl etkilendiği de dahil olmak üzere Daniel‘in geçmişiyle ilgili daha çok şey açıklanacak.
Daniel‘ın annesi Eloise Hawking ve Charles Widmore ile ilişkisiyle ilgili açıklamalarda bu bölümde yer alacak.

Daniel: Dr Chang! Dr Chang! Bir dakikanızı alabilirmiyim, efendim ?
Chang: Sanırım
Daniel: Swan (Kuğu) takımıyla beraber az önce geldim, Biz aslında 3 yıl önce tanışmıştık. Ben Daniel Faraday.
Chang: Evet, evet, sen Lafleurla gelmiştin hatırladım.
Daniel: Aynen.
Chang: Senin için ne yapabilirim?
Daniel: Sizden adadaki bütün erkek, kadın ve çocukları tahliye emrini vermenizi istiyorum.
Chang: Neden böyle birşey yapayım ki?
Daniel: Çünkü o adam, aşağıda deldiğiniz yerden cıkan elektromanyetik aktivitenin dışarı sızması yüzünden o adam şu anda sedyede.
Chang: Ama şu anda tekrar içeri bastırdık. (kapattık)
Daniel: Aşağıda şu anda bastırıldı.Ama 6 saat içinde ,aynı şey Swan istasyonunda tekrar olacak, bu kez 30.000 kat daha fazla güçte olacak ,efendim.Ve sonucuda bir felaket olacak.
Chang: Bu çok saçma. Böyle bir tahmini nasıl yapabilirsin ki ?
Daniel: Ben… gelecektenim.

ShiftDelete.Net'den alıntıladım

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...