arcane Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Gazanfer said: ilk resimde niye karnini icine cekmis ablam? LOSTUN BUYUK SIRRI: YOKSA CULYETIN GOBEGI MI VAR???? KAÇIN! KATE FANCLUB GELDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 oh konu şenlenmiş :D @Emaleth sanırım bi bölüm eksik izledin hepsini anlattılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 BiTcH_oFBaT said: ne zaman böyle pozlar verdi bu kadın ne o beklemiyordun galiba :D hayallerin mi yikildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 special for pAti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bu arada öyle bi sahilde olsam bende o kadar seksi poz verirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 QARI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 şu karının nesi güzel... bariz mature/milf bozması. botoxtan mimikler sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Bence botox'tan degil, kadinin anatomisi oyle bariz. Daha evvelki filmlerinde falanda ayni ifade var. Botox icin bknz. Aysun Kayaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ultrAslan said: BiTcH_oFBaT said: ne zaman böyle pozlar verdi bu kadın ne o beklemiyordun galiba :D hayallerin mi yikildi haha benden habersiz olmuş. ayıp etmiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 LathspeLL said: Bence botox'tan degil, kadinin anatomisi oyle bariz. Daha evvelki filmlerinde falanda ayni ifade var. Botox icin bknz. Aysun Kayaci Sun için capon balığı gibi ifade var diyorsunuz ama bu Julietin de hep sırıtkan bi ifadesi var karsında silahla duruyorlar hala bi sırıtkanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 LathspeLL said: Bence botox'tan degil, kadinin anatomisi oyle bariz. Daha evvelki filmlerinde falanda ayni ifade var. Botox icin bknz. Aysun Kayaci Aysun Kayacı gayet hoş hatun şimdi. Tamam pek zeki olduğu söylenemez ama fiziksel açıdan başarılı gayet :P Ki sarışın sevmem ben genelde. Bu kadın çok yaşlı geliyo bana ya yüz olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 bence aysun kayacı emre aşık döneminde güzeldi.şimdi gerçekten itici bi tipi var ayrıca julietin bacaklar neymiş öyle.kadın kaç yaşında bilmiyorum ama milf havası sezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Şimdiki halini bilmiyorum zaten, uzun süredir TV de izleyemiyorum yurt falan. Ben de o döneminden bahsediyorum Aysun'un. Juliet'in bacaklar Roberto Carlos zaten :) Yanlız bu kadın diziye ilk katıldığından beri yaşlı kılıklıydı yeni mi farkettiniz yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Aysunun yuzunu kazimislar yerine plastik kaplama yapmislar, mimik sifir, bi izleyin, gulemiyor bile. Karsilastirmayin Juliet ile Aysun'u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Son halini bilmiyorum işte de, yapar yani şaşırmam. Yanlız Lost da ne süper diziymiş yahu, yayınlanmadığı hafta bile yayınlandığı kadar konuşuluyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 yaşlı dediğiniz kadın zaten 39unda. 70li. ayrıca Şenay Gürler biirrr Elizabeth Mitchell ikidir benim için artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 100. bölüm şerefine bişey yapmışlarmı bu adamlar böyle bişey okudum gibi hatta Lost - Oceanic 6 season 5 catch-up special S00E10 (2009) HDTV 720P AC3 DD5.1 [DgV] diye torrentte dolanıyormuş sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 100.bölüm şerefine pasta kesip yemişler işte daha nolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 fake çıktı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Chaotic said: ben bu kadının gençliğinin tıpkısının aynısıyla çıkmıştım.. o kadar da güzel diil.. efsane bi post oldugu icin alinti yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Emaleth said: QARI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Sun'i hic begenmiyorum. Genelde begendigim Asyali tarzi sudur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 bunun tarzı ne bana söler misin? haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Prawler said: Sun'i hic begenmiyorum. Genelde begendigim Asyali tarzi sudur: +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Mortis said: bunun tarzı ne bana söler misin? haha Tarzı güzel olması :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar