St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 3 sayfadır onu tartışıyo abi millet okumadın inşallah?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Llama said: St_Dreamer said: Pırokşi said: Miles İyide Miles geçmişe gittiğinde bebek yoktu ortada daha. Belki o şekilde oluyodur. iyide o zaman da doğacak olan bebeğin zaten o zamanda büyümüş haliyle adada bulunduğu için doğamaması gerekemz mi? bal gibi adada idi o bebek daha önceki bölümlerde beşikte gösterdi ya Miles geçmişe gittiğinde daha bebek doğmamıştı. Belki 77 yılında doğmak zorunda olduğu için şu an bebek haliyle aynı zamandadır. Ama yine de bebek Sun ı hala görmedik. Sun ı görmeden kesin konuşmıyım şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Sun ve Miles aynı babadan kardeş çıkacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bulunduki o:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ginaly said: Sun ve Miles aynı babadan kardeş çıkacaklar. annede aynı olmasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 spoylır faraday ve richards baş rollerde bence. ikisi de istediği gibi geçmiş-gelecek geçişini yapabiliyo gibime geliyo. ikisini de genel olarak aynı tipte görüyoruz, sadece birer kez daha uzun saçlı gördük ikisini de sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Faraday ya büyük ihtimal richard bu gidiş gelişleri ne bileyim ölümsüzlük tarzı birşeyi çözmüş bir eleman,Faraday'da bunu çözmüş olabilir.Yani adanın sırlarını bilen ikinci kişi olabilir çünkü Faraday üzerinden kesin bir olaylar dönecek,bekliyoruz ailecek asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 BiTcH_oFBaT said: dizinin en güzel hatunu Naomi :( oha direk sattın güzelim juliette'i.. yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ya söle en güzel kızı tartısmaları yapmayın bence. sonra savunulmaya ihtiyacı dahi olmayan güzellikte olan julieti savunmaya filan baslıcaz. olmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 MeSh said: BiTcH_oFBaT said: dizinin en güzel hatunu Naomi :( oha direk sattın güzelim juliette'i.. yazıklar olsun. o hiç olmaz juliet dediğin kadın anamız yaşında, ben rahmetli olan polis eskisi melez hatunu seviyodum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 ana lucia ama o kadın lost'taki gibi giyinmeli hep. böle tuvalet falan hiç yakışmıo ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 en güzeli sun üstüne tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Yalnız kimse Kate den bahsetmiyo belli ki seveni kalmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 seveni varmıydı,bana ilk günden beri çok itici geliyor o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Bende ilk bölümde Jack'in yarası için "Dikmeyi biliyo musun?" sorusuna "Şey, kendi perdelerimi kendim dikmiştim" demesinden beri tiksiniyorum Kate den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 claire i de unutmamak lazım tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 MeSh said: BiTcH_oFBaT said: dizinin en güzel hatunu Naomi :( oha direk sattın güzelim juliette'i.. yazıklar olsun. satmadım. sadece o 2. sırada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Luxor said: claire i de unutmamak lazım tabi :) clare'in cocugunun babası olup namusunu kurtarası geliyordu insanın güzelligi karsısında ahehae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 http://img7.imageshack.us/img7/6695/bengokcek.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 daha güzel olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 uğraşılmamış pek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Konsept çok iyi bence huehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 anatomi calismalisin. EHEUHUE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Hurley Star Wars scriptine bittim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar