Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

quixef said:

Ya iyi de..

Sun ve Ben in geçmişe dönmemesinin sebebinin çocuklukları olduğu konuşuluyordu, Charlotte un kaybolması da ha keza. Eee şimdi ne oldu? Miles gayet güzel baktı kendi bebekliğine camdan?

Sun ve Ben'in geçmişe dönememesi gibi bir sonuca varacak bilgi görmedik. Geçmişe dönmemiş olmaları diyelim. Zaman yolculuğu aşırı kontrolsüz.

Faraday

Denizaltıdan çıktığını sanmıyorum. Sadece Dharma saflarına katılabilmek için öyle göstermiştir.

shadow of the statue
Bu elemanların Widmore'un adamları olmadığı belliydi (Oceanicçileri ve Ben'i tanımamalarından). Söyleme bakılırsa bunlar kült gibi birşey olsa gerek. İlginç :)

Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

lan şimdi sun ben adaya gelemiyor dedik neden
şunku adada varlar dedik
ee miles varda neden adaya geliyor

acil cevap verin ulen

sun 1977'de var diyen olmadıki? Benjamin bi ihtimal olduğu için gidemedi dedik öyle değilmiş demekki.

John Locke'a yardım etmesi için kaldılar belki:P

Sosyal ağlarda paylaş

DeBuffAndHeal said:

said:
"what lies in the shadow of the statue" muhabbeti "what did one snowman said to the other snowman" muhabbitini bir andırıyor bir andırıyor ki sormayın.

it smells like carrot olayı dharmanındı ama:), bu heykelin yalanını sevenler bence hiç yaşlanmayan Richard'ın ilk kabilesi çok eski devirlere dayanıyor yani(4 parmaklı heykeli ve tapınağı yapanlar). Aslında gerçek Others bence bu heykel manyakları. Şuandaki others Hanso'nun gemisi adaya çarptıktan sonra yönetimin el değiştirmiş hali bence.

Widmore ada'dan kovulduktan sonra niye Alvar Hanso'nun kurduğu Dharmayla bağlantılı bir şirket kurdu? Niye Hanso ailesiyle çalışsın yani? Yani eski Others geri almak istiyo adayı, son uçaktaki yolcularda bu eski others (heykel meraklıları). Yeni bi savaş gelicek her sezon olduğu gibi.

Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:
DeBuffAndHeal said:

said:
"what lies in the shadow of the statue" muhabbeti "what did one snowman said to the other snowman" muhabbitini bir andırıyor bir andırıyor ki sormayın.

it smells like carrot olayı dharmanındı ama:), bu heykelin yalanını sevenler bence hiç yaşlanmayan Richard'ın ilk kabilesi çok eski devirlere dayanıyor yani(4 parmaklı heykeli ve tapınağı yapanlar). Aslında gerçek Others bence bu heykel manyakları. Şuandaki others Hanso'nun gemisi adaya çarptıktan sonra yönetimin el değiştirmiş hali bence.

Widmore ada'dan kovulduktan sonra niye Alvar Hanso'nun kurduğu Dharmayla bağlantılı bir şirket kurdu? Niye Hanso ailesiyle çalışsın yani? Yani eski Others geri almak istiyo adayı, son uçaktaki yolcularda bu eski others (heykel meraklıları). Yeni bi savaş gelicek her sezon olduğu gibi.

mantıklı geldi :P
Sosyal ağlarda paylaş

bu hafta yokmuş :( bi özel bölüm olucakmış artık her neyse bilmiyorum ama bi sonraki bölüm öteki haftayaymış, ve 100. bölümmüş.

birden bire kalan bütün bölümler çıksın sabah oturayım bütün gün izleyeyim her şeyi öğreneyim istiyorum artık yeter
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bölüm

1- Bu bölümde, sınıfta Eski Mısır'la ilgili dersten kalma tebeşirle yazılmış yazılar vardı dikkatinizi çekti mi?

2- Bence Iliana ve takımı, ayrıca Miles'ı arabaya çekip konuşanlar bence ne Ben ne de Widmore'un adamı, bence onlar Sun'un babasının adamları.

3- Faraday'in adaya denizaltıyla dönmesi beni şaşırtmadı bu arada.

Sosyal ağlarda paylaş

bence

ben in geçmişe gidememesi blacksmoke ve tapınakla alakalı gibi.charlotte ise heykelin gölgesinden dolayı gidemedi bence.daha once charlotte ı kazı yaparken gormustuk adada.yine onla alakalıdır.sun da babasından dolayı dönememiş olabilir.kucuklugun ordaysa gidemezsin olayı değil gibi sanki.blacksmoke etkiliyor biraz olayları

Sosyal ağlarda paylaş

St_Dreamer said:
Pırokşi said:

Miles

İyide Miles geçmişe gittiğinde bebek yoktu ortada daha. Belki o şekilde oluyodur.

iyide o zaman da doğacak olan bebeğin zaten o zamanda büyümüş haliyle adada bulunduğu için doğamaması gerekemz mi?

bal gibi adada idi o bebek daha önceki bölümlerde beşikte gösterdi ya

Sosyal ağlarda paylaş

Mithr said:

yada

aslında her şey hugo'nun hayali :P

alıntıya spoiler

senaristlerden birinin bir radyo programında söylediğine göre aslında her şey bir köpeğin kafasının içinde geçiyormuş. hatta bu açıklamanın ardından black smoke aslında köpek vs. denmeye başlanmıştı. vincent yani hacım o köpek :)

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...