aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 http://img.photobucket.com/albums/v423/tunasu/IMG_0067.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 quixef said: Ya iyi de.. Sun ve Ben in geçmişe dönmemesinin sebebinin çocuklukları olduğu konuşuluyordu, Charlotte un kaybolması da ha keza. Eee şimdi ne oldu? Miles gayet güzel baktı kendi bebekliğine camdan? Sun ve Ben'in geçmişe dönememesi gibi bir sonuca varacak bilgi görmedik. Geçmişe dönmemiş olmaları diyelim. Zaman yolculuğu aşırı kontrolsüz. Faraday Denizaltıdan çıktığını sanmıyorum. Sadece Dharma saflarına katılabilmek için öyle göstermiştir. shadow of the statueBu elemanların Widmore'un adamları olmadığı belliydi (Oceanicçileri ve Ben'i tanımamalarından). Söyleme bakılırsa bunlar kült gibi birşey olsa gerek. İlginç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lan şimdi sun ben adaya gelemiyor dedik neden şunku adada varlar dedik ee miles varda neden adaya geliyor acil cevap verin ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 O bebek belki miles deil bizi ters köşeye yatiriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Llama said: ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lan şimdi sun ben adaya gelemiyor dedik neden şunku adada varlar dedik ee miles varda neden adaya geliyor acil cevap verin ulen sun 1977'de var diyen olmadıki? Benjamin bi ihtimal olduğu için gidemedi dedik öyle değilmiş demekki. John Locke'a yardım etmesi için kaldılar belki:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Miles İyide Miles geçmişe gittiğinde bebek yoktu ortada daha. Belki o şekilde oluyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 evt doğru(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 said: "what lies in the shadow of the statue" muhabbeti "what did one snowman said to the other snowman" muhabbitini bir andırıyor bir andırıyor ki sormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Pırokşi said: Miles İyide Miles geçmişe gittiğinde bebek yoktu ortada daha. Belki o şekilde oluyodur. bu teoriye göre sun ın milestan en az 3 yaş büyük olması lazım. ki uzak bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 DeBuffAndHeal said: said: "what lies in the shadow of the statue" muhabbeti "what did one snowman said to the other snowman" muhabbitini bir andırıyor bir andırıyor ki sormayın. it smells like carrot olayı dharmanındı ama:), bu heykelin yalanını sevenler bence hiç yaşlanmayan Richard'ın ilk kabilesi çok eski devirlere dayanıyor yani(4 parmaklı heykeli ve tapınağı yapanlar). Aslında gerçek Others bence bu heykel manyakları. Şuandaki others Hanso'nun gemisi adaya çarptıktan sonra yönetimin el değiştirmiş hali bence. Widmore ada'dan kovulduktan sonra niye Alvar Hanso'nun kurduğu Dharmayla bağlantılı bir şirket kurdu? Niye Hanso ailesiyle çalışsın yani? Yani eski Others geri almak istiyo adayı, son uçaktaki yolcularda bu eski others (heykel meraklıları). Yeni bi savaş gelicek her sezon olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 DeBuffAndHeal said: O bebek belki miles deil bizi ters köşeye yatiriyolar. bence böyle olcak yoksa başka türlü bi açıklaması olmaz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Laorx said: DeBuffAndHeal said: said: "what lies in the shadow of the statue" muhabbeti "what did one snowman said to the other snowman" muhabbitini bir andırıyor bir andırıyor ki sormayın. it smells like carrot olayı dharmanındı ama:), bu heykelin yalanını sevenler bence hiç yaşlanmayan Richard'ın ilk kabilesi çok eski devirlere dayanıyor yani(4 parmaklı heykeli ve tapınağı yapanlar). Aslında gerçek Others bence bu heykel manyakları. Şuandaki others Hanso'nun gemisi adaya çarptıktan sonra yönetimin el değiştirmiş hali bence. Widmore ada'dan kovulduktan sonra niye Alvar Hanso'nun kurduğu Dharmayla bağlantılı bir şirket kurdu? Niye Hanso ailesiyle çalışsın yani? Yani eski Others geri almak istiyo adayı, son uçaktaki yolcularda bu eski others (heykel meraklıları). Yeni bi savaş gelicek her sezon olduğu gibi. mantıklı geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 brandon fraser oynicakmış dizide mumyalar cıkıcakmış onumuzdeki sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 bu hafta yokmuş :( bi özel bölüm olucakmış artık her neyse bilmiyorum ama bi sonraki bölüm öteki haftayaymış, ve 100. bölümmüş. birden bire kalan bütün bölümler çıksın sabah oturayım bütün gün izleyeyim her şeyi öğreneyim istiyorum artık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 breaking badde oynayan elemanı görmekte güzel bi süpriz oldu bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yeni bölüm 1- Bu bölümde, sınıfta Eski Mısır'la ilgili dersten kalma tebeşirle yazılmış yazılar vardı dikkatinizi çekti mi? 2- Bence Iliana ve takımı, ayrıca Miles'ı arabaya çekip konuşanlar bence ne Ben ne de Widmore'un adamı, bence onlar Sun'un babasının adamları. 3- Faraday'in adaya denizaltıyla dönmesi beni şaşırtmadı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Pırokşi said: Miles İyide Miles geçmişe gittiğinde bebek yoktu ortada daha. Belki o şekilde oluyodur. iyide o zaman da doğacak olan bebeğin zaten o zamanda büyümüş haliyle adada bulunduğu için doğamaması gerekemz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bence ben in geçmişe gidememesi blacksmoke ve tapınakla alakalı gibi.charlotte ise heykelin gölgesinden dolayı gidemedi bence.daha once charlotte ı kazı yaparken gormustuk adada.yine onla alakalıdır.sun da babasından dolayı dönememiş olabilir.kucuklugun ordaysa gidemezsin olayı değil gibi sanki.blacksmoke etkiliyor biraz olayları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bence boşuna teoriler üretiyoruz en sonunda richard uzaylı çıkıcak o ada amerikanın bi deney sahası olucak mısırlıların uzaylı olduğu açıklancak ayrıca shaggy tekrar dirilcek o adada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 yada aslında her şey hugo'nun hayali :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 St_Dreamer said: Pırokşi said: Miles İyide Miles geçmişe gittiğinde bebek yoktu ortada daha. Belki o şekilde oluyodur. iyide o zaman da doğacak olan bebeğin zaten o zamanda büyümüş haliyle adada bulunduğu için doğamaması gerekemz mi? bal gibi adada idi o bebek daha önceki bölümlerde beşikte gösterdi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Mithr said: yada aslında her şey hugo'nun hayali :P alıntıya spoiler senaristlerden birinin bir radyo programında söylediğine göre aslında her şey bir köpeğin kafasının içinde geçiyormuş. hatta bu açıklamanın ardından black smoke aslında köpek vs. denmeye başlanmıştı. vincent yani hacım o köpek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 @Llama Milesın geçmişe gittiği ilk dönemde mi diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 2 bölüm önce gösterdiler onu diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Dun yeni bolum varmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar