LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Yalniz goz ardi edilen konusulmayan bir konu var. Ucak kazasindan kurtulan yeni ekibin davranislari nedir? Neden Lapidus'a "what lies in the shadow of the foot of the statue?" diye sordular? O kutuda ne var vs vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 onların wildmore'un adamları olması çok olası. bence ceasar'da ölmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 cok sahane bolumdu. sezon sonuna kadar bu tempoda gider diye umuyorum. john locke the white olarak geldi adam resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 dumanın istediği kişiye istediği gibi gözüktüğü ortaya çıktı tamam da claire e ne oldu? kız kayıp yok ortalıkta, 2 bölüm önce kate demişti kızını bulucam fln diye claire in annesine, bi ara jakob un klubesinde oturuodu yanlış hatırlamıyosam bi dahada gözükmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 biz buna layikmiyiz ulan :D kafayı yedirttiler adama en richard dünyayı istila etmek istiyen bi uzaylı çıkıcak bende onun kulu ve elçisi peeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 claire ve ceaser claire christianla takılıyo bi yerlerde ikisi de yaşıyo ama ne yapıyolar bilmiyorum ceasera gelince bence de ölmemiştir ada kurtarır, kesin widmore'un adamları, statue'nun shadowunda ne var nerden bilsinler yoksa. danielle danielle'in sevgilisi black smoke'un çukuruna düştükten sonra onu öldürmeye çalışmıştı.. sonra da charles widmore bene danielle'i öldürmesini söylüyor. yani ada danielle'in ölmesini istiyor nedense. hatta alex'in doğmasını bile istemiyordu danielle'in ölmesini istediğine göre. neden böyle önemli danielle'in ölmesi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 what lies in the shadow of the foot of the statue? En çok bunu merak ediyorum. Off yeni bölüm çıksın heme. Bu sezonki en keyifli bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Carrots....it smells like carrots! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 asd caesar kesin ölmemiştir, o kadar bölüm çat diye ölsün diye oynatmamışlardır. Bi de widmore un adamları kesin bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 madem bu kadar çok mısır göndermesi var o zaman o gara dumanın yazar kasa sesi hani bu tomb raider da akrep kralda faln küçük siyah böcekler varya onların sesi oalbilr miki, onlardakutsaldır ya mısırda falan?bide penny nin bence hala ölmüş ya da başına bişiler gelmmiş olabilme ihtimali var yoksa ben neden özür dilesinki desmond dan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Desmond'a ateş etti ve orada olma nedeni Penny'i öldürmekti fakat bundan charlie'yi görünce vazgeçti ve o arada des bro Ben'i hakladı. Bu düşünceden rahatsız olduğu ve yargılandıktan sonra yaşamasının çok zor olduğunu düşündüğü için böyle söylemiştir. Özür dilemek, pişman olduğunu belirtmek için oldukça iyi nedenler, daha ne yapması lazım ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Dead is dead Miles yatan bi bedene bakıyodu o kim acaba,bide İlana mıdır nedir uyuz oldum o karıya.Heykeller kesin Mısır ile bağlantılı bişiler çıkacak.Süper bölümdü heheyt be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 sağlam bölümdü.ilana güzel bi bayan arkadaşımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Neresi güzel ya biraz pofuduk sıradan bir hatun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 aha yazıyorum tüm güzemlerin ardında... adanın taşınmasını da iyileşmeleri de incident sonrası adada çocuk doğmamasını da richard'ın hedehödelerini hatta zaman yolculuklarını bile herbişeyi nano makinelerle açıklayacaklar şikayetçi miyim tabii ki hayır o değil de CHARLOTTE! KADINIMDIN ULEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 St_Dreamer said: madem bu kadar çok mısır göndermesi var o zaman o gara dumanın yazar kasa sesi hani bu tomb raider da akrep kralda faln küçük siyah böcekler varya onların sesi oalbilr miki, onlardakutsaldır ya mısırda falan?bide penny nin bence hala ölmüş ya da başına bişiler gelmmiş olabilme ihtimali var yoksa ben neden özür dilesinki desmond dan? benle desmand klisede denkg eldiler eğer pen ölse idi kesin klisede dest bişeyler yapardı bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Ben Penny yi öldürmeye gitmeden önceydi o karşılaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 kol gibi bölümdü. net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 atlantis bu olay atlantise bağlanıcak ahada görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Bu bölümde de Ben'in eskiden Hitler olduğunu öğrenmiş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 höst alakaya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 saçtan dolayı dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 fdgfdgdfg harbi iyi benzetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Buldum :P Bence bu adaya yeni gelenler dediğiniz gibi cidden charlesın adamları olabilir. Ve aklıma bişey geldi. Charles bu bölümde anladıkki çocuklara yada adada çocuklara karşı yada istemiyo. Jacobın dememesine rağmen alexin ölmesini istemesi gibi.. Bu gelen grupta statue nun ne olduğunu vs. yi biliyo konuşmadan anladığımız gibi. Belki biraz uçuk gelicek ama statue yu havaya uçuranın charles olduğunu ve gelen o ekibin o koca sandıkdağın içindeki patlayıcılarla(başka ne olcak içinden pistol ve 100 tane şarjor çıkmaz heralde onun lol) uçuracaklarını ve böylece adada doğumu engelliyceklerini düşünüyorm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 hmmm Gerçi sonradan farkettim yukardaki teorim pek mantıklı olmayabilir çünkü oceanic düştüğünde heykel zaten yıkıktı ama kesin olarak bilmiyoruz yeni düşen uçağın oceaninc den sonraki bir yılda düştüğünü(ki başka kimseyi falan bulamıyolar belkide onlardan önce düştü cidden..) buda bi teori tabi yukardakini desteklio ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar