smash Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 BaaL said: orda ben lostu vuruyor falan ben lostu öldürmek istiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 losta dokunmayın!! :P locke demek istemiş arkadaş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 oha lostu vuruyo ne lan. ahah.locke olacaktı. gözüm beynim başka yerdeyken yazmıştım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 sun sun hamile olmadığı için 77'ye gidemedi diyenler var da, sun zaten adada hamile kaldı. çocuk jin'den. hatta juliet ultrasonla baktığında çocuk o kelden olmadığı için sevinmişti. hatta juliet eğer çocuk adada olduysa doğum yaparken sen ölebilirsin, adada hamile kalmadıysan sorun yok gibisinden bişi demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 çocuk kelden değil mi zaten abi. o yüzden ölmedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kelden kelden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 kel yok abi ya çocuk kelden değil. ultrasondan sonra sun sevinç göz yaşları dökmüştü hatta. e bi de adanın insanların hastalıklarını düzelttiği olayı var ortada, e jin de adaya düşmeden önce kısırdı. adada düzeldi amcamın tohumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Yok abi kelden diil. Baya terslediydi Jin hatta o kelden diye de, sonra bi şey oldu Jin'den olduu ortaya çıktı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 yanlıs hatırlıyorsunuzcocuk adada rahme düştüğü için kelden olmadığı ortaya cıktı ama sun yine de doğurdu çünkü hamile olarak adadan kurtuldu dışarıda doğurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 abi sun ölmicem oley diye sevindi. jinden filan değil çocuk. ama tam da emin olamıyorum kel bi de ne kelmiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 eagle_dnz said: yanlıs hatırlıyorsunuzcocuk adada rahme düştüğü için kelden olmadığı ortaya cıktı ama sun yine de doğurdu çünkü hamile olarak adadan kurtuldu dışarıda doğurdu o zaman şöyle bişey olabilir. ada, verdiğini geri isteyebilir. yani ilerleyen bölümlerde sun tekrar hamile kalır, çocuğu da ada alır bi şekilde. böyle bişey olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Kojiroh said: Yok abi kelden diil. Baya terslediydi Jin hatta o kelden diye de, sonra bi şey oldu Jin'den olduu ortaya çıktı falan. Birşey olmadı abi Juliette adada hamile kaldığını gördü ya test yapıp? O geyik işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 spo her zaman ölme riski vardı cocuğun jinden olduğunu rahme düşüş süresi adayla kaldıkları süreyle çakıştığından ortaya çıkmıştı sun adada doğmadı hatta adada doğmasın diye jin kastı bot yapımına yardım etti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 eagle_dnz said: yanlıs hatırlıyorsunuzcocuk adada rahme düştüğü için kelden olmadığı ortaya cıktı ama sun yine de doğurdu çünkü hamile olarak adadan kurtuldu dışarıda doğurdu aa evet en doğrusu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Hah evet Juliet götürüp bakmıştı, bebek rahme adada düşmüş demişti. Sonra adada doğuran kadınlar ölüyo diye Sun dışarda doğurmak istedi bebeği ve de öyle yaptı, tamam hatırladım ben de şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 geliyor bu gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Öyle çekim hatası olmaz :) Valla iyi yakalamışlar, ben hiç farketmemiştim ama epey zormuş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ginaly said: Sun'ın dönmemesi ile ilgili olayı hamilelik falan gibi bişeye bağlarlar diye zannediyorum. hamilelikle ne alakasi var bariz o senede adada yasadigi icin gidemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 yaşama değilde.babasıyla birlikte bi şekilde seyahate gitmiş olabilir o ara.orda dogdugunu sanmıyorum.chang le bi akrabalık olabilir.amcasıdır muhtemelen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 şöyle bir hata var aslında... Sawyer Dan'e bişi yapmalı mıyız dediğinde ne yapsan da birşey değişmeyecek dedi. Sawyer others'leri vurdu kadını kurtardı. Kadın dizide uçak düştüğünde zaten orada olan Ethan'ın annesi Amy idi. Rousseau geçmişte Jin ile karşılaştı ama bunu 1. sezonda hatırlamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 faraday Desmond da hatirlamadi Faraday'i sonucta. Belki Faraday yalan soyledi cunku gidip desmondin kapisini caldi kendisi. Simdi de ayrildi adadan buyuk ihtimalle charlotteun kucuklugune birdey soylemeden. Belki belli noktalarda degistirilebiliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 5x10 Sayid'in küçük Ben'i vurması ve Sayid'in sorgulanması dışında ilginç birşey olmadı, sönük bir bölümdü. Küçük Ben ^^ http://img258.imageshack.us/img258/741/goodbyeben.png Faraday'ın dedikleri doğruysa (You can't change the future; Whatever happened, happened.) Ben ölemez. Onu kim kurtaracak esas bunu merak ediyorum juliet mi yoksa jack mi ? Eğer juliet kurtarırsa bu durum juliete gelecekte ilgi duymasının arkasındaki nedeni anlamamıza yardım edecek. 5x11 Whatever happened, happened http://www.youtube.com/watch?v=xeP3-JXauhE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Keşke fazla uzatmadan bitirselerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sönük bölümdü, pek birşey olmadı yanlız küçük ben rolündeki çocuk cuk oturmuş konuşurken falan gözleri böyle bir garip oluyo piskopat gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bitirselerdi ? ara mı verildi dizi mi btti NOLUYOR CEVAP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar