smash Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ama Laorxun dedikleri üzerine Neden illa birilerini simgelemeleri gerekiyo? Neden illa jack'in dönmesi gerekiyo ve jackin babası da locke da nası canlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Locke Hakkında Locke önemsiz değildir ya, daha önce söylendimi bilmiyorum, ya burda ya da ekşi de okudum. Locke ilk defa kulübeye girdiğinde sallanan sandalye de biri oturuyodu ama Locke göremiyodu oturanı. Hatta Ben sandalye de oturanı görmüyo musun diye sorup şaşırıyodu. Kulübe falan sallanıyodu hatta, nerde okuduysam artık Locke'ın Jacob olabileceğini söylüyodu. O yüzden de fırtına falan çıkıp kulübe sallanıyodu ve kendisini göremiyordu. Bana mantıklı geldi. Tabi lost bu belli olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 spoiler Ben'in adaya donmemesinin sebebi adada zaten bir ben in olması bence sun icinde aynısı olabilir yada tohumları daha atılmamısdır :) yada bebeklerden biri sun çokmu kısaydı banamı oyle geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 BaaL said: lost sinema ve dizi tarihinin en fiyasko finalini yaşatıcak. herkes dizinin "kanka adalı madalı garip bi dizi yapalım" la başlayıp böyle time travel falan senaristlerin doğaçlama saçmaladığını öğrenicek. aha da buraya yazıyorum seneye okuruz burdan.bende öyle düşünüyordum ama sonlara doğru güzel bağlıyolar bence. şu an gayet memnunum lost tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Chang'in oğlu kim Şimdi, bi tarihte bi karakter değişik yaşlarda aynı anda bulunmuyor anladığım kadarıyla. Yani şu an 1977 de kimler var, Bütün tayfa, sawyer dır, jackdir katedir, jinndir, sayiddir ve MİLES Da var. Chang de onlarla beraber aynı dönemde ve çocuğu da var. Dier gelecekte kalmış tayfada Ben var, Sun var. Ben'in çocukluğunu gördük , sayid i ziyaret eden çocuk, Sun da tahminen Chang'in çocuğu olacak hatta o yüzden o tarihe ışınlanmamış olabilirler. Yani gidip geçmişinle aynı zamanda var olamiosun o tarihte. Miles'ın chang in çocuğu olma şansı yok gibi gelio. Çünkü şu an aynı dönemde olurlardı bebeklik dönemiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Chang'in bebeği büyük ihtimal Miles. Sun olması imkansız arkadaşlar, sun'ın babasını biliyoruz zaten. Geçmişe gidip aynı zamanda eski halinde aynı ortamda olmamak koşuluyla aynı zamanda yaşayabilirsin bence, çünkü Sawyer zamanda yolculuk yaşarken Kate ve clair'i görmüştü,, sonuçta o zamanda kendisi zaten vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Doğru , o da var. peki anlamadığım kısım, Ben ve pilotu anladım da, Sun neden geçmişe dönemedi dierleriyle. O da uçaktaydı ilk başta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 sonunda lost oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Sun'ın dönmemesi ile ilgili olayı hamilelik falan gibi bişeye bağlarlar diye zannediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 chang mortisin açıklaması mantıklı geldi bana aynı zamanda tek kişinin bulunması küçüklüğü varsa dönememesi bence de sun laorx üvey baba falan olabilir sonuçta bilemeyiz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 chang kim ya ?.yani isim olarak hiç aklımda kalmamıs.videolarda oynayan adammı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Laorx said: Chang'in bebeği büyük ihtimal Miles. Sun olması imkansız arkadaşlar, sun'ın babasını biliyoruz zaten. Geçmişe gidip aynı zamanda eski halinde aynı ortamda olmamak koşuluyla aynı zamanda yaşayabilirsin bence, çünkü Sawyer zamanda yolculuk yaşarken Kate ve clair'i görmüştü,, sonuçta o zamanda kendisi zaten vardı. Bence de... Hatta ve hatta Hatch'ten isik cikmisti gecmise donduklerinde. Locke orayi yumruklamisti ve orada kendiyle karsilasmamak icin uzun yoldan gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yazıldı mı bilmiorum ama.. sıpoylır 33-34 dakikaları civarında sun ile christian konuşurken kapı açılır ve sanırım black smoke içeri girer :) ayrıca 34:14 'te sun ın sağ omzunun arkasında bir kadın bulunmakta.çekim hatası mı kurnazca bişi mi çözemedim ayrıca christ.in gösterdiği resimde hurley dümdüz bakıo, ama resim çekilirken "nama..what?" diyip kate'e dönüo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 oha çekim hatasıdır kesin ya da kakasını yapıyor black smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bence Charlotte'a benzettim ben onu. Cunku Faraday cesedin kayboldugunu soylemisti. Madem eskiden adada bulunanlar gecmise gidemiyor, 70lere gidemedi charlotte'un cesedi ve sun ile ayni zamana gitti ve aynen jack ve christian gibi hayata geri dondu. gene baktim da... simdi bir daha izledim gercekten kapi acilip black smoke giriyor arkalarindan iceri. ve bir insan seklini almis arkada ya charlotte ya claire diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ya bernard ve rose gitti asıl,severdim ben onları asdfsad yazık oldu o karakterlere de ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 aaa ben böle şeyleri izlerken yakalayamıyorum ya.çok barizmiş :) ve kesinlikle o kız charlotte.ama neden orda bilmiyorum.bi sebebi vardır.claire saçlarını öle yapmamıştır sanmıyorum. resim çekilirken evet hurleyin kafası düz sun ın baktıgı resimde. ama çekilirken sağına bakıo öle çekilio resim.hani bu çekim hatasımı anlamadım ama orda nama what? diyerek döndüğü için varıdr bi iş.çekim hatası değildir.maksat biz kafamızı yoralım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Lopeth said: oha çekim hatasıdır kesin ya da kakasını yapıyor black smoke Haha supermis ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 yok ya öyle bir hata yapmazlar ya bariz charlotte duruyor orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 eagle_dnz said: yok ya öyle bir hata yapmazlar ya bariz charlotte duruyor orada tekrar tekrar baktim kesinlikle haklisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ohanes hakkaten kızıl orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bana cekim hatası gibi geldi yada ısık ile alakalı birşeyde olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yahu dizi çekilirken kocaman insan nie orda dursun :) öle hata mı olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Film hatası değil bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar