Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

bu sayid kesin benjamin'i öldürmeye çalışıcak, öyle bir dediki "it's nice to meet you ben" diye:D

bu arada sağdan soldan teori okuyup yazıyorum genelde tabi olayların akışına göre en mantıklı şeyleri seçiyorum=). Dark Ufo adlı siteye bi göz atın meraklıysanız.

Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

.

sun neden 30 yil onceye donmedi ?

Sun ilk düşüşte hamileydi. Belki onunda bir etkisi olmuştur.

Ben

Ben heralde adaya yeni gelmedi yani onun flashbacklerde daha küçüktü adaya geldiğinde bu durumda Sawyer falanda tanıyordur heralde onu.

Eğer böyle ise normal zamandaki büyümüş Benjamin in bunları hatırlaması gerekmez mi?

Sosyal ağlarda paylaş

darkufo'dan:

Thus continues LOST's dance with duality, as Jack and Sawyer have now fully switched roles.

...

Examining LOST right now, this very episode, it's almost a mirror image of the original show. The 815'ers have now become the outsiders, sneaking into camp (almost in an Ethan-like way), with Sayid even having to flat-out admit that he's one of the Others. Sawyer's in charge, a character who originally used to shirk any responsibility whatsoever. Jack's role is now unimportant and carefree... not even his skills as a doctor are required. The change even trickles down to Kate; at one time such a vital character... yet anything important that she did seems such a very long time ago, in a galaxy far, far away.

Sawyer and Sayid have even physically switched roles: Sayid is now Sawyer's prisoner where once, during the torture episode, it was the other way around. The Swan hatch and the Flame Station - both with a lockable storage room, both harboring a captured 'Other'. Benjamin Linus has gone from omniscient super-character to getting blindsided by a woman with a canoe paddle... but hey, at least the island is helping heal up his arm. It's almost as if this 1977 Dharma setting is nothing more than an image we're watching through the mirror of LOST.

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:
GEd said:

.

Ben

Ben heralde adaya yeni gelmedi yani onun flashbacklerde daha küçüktü adaya geldiğinde bu durumda Sawyer falanda tanıyordur heralde onu.

Eğer böyle ise normal zamandaki büyümüş Benjamin in bunları hatırlaması gerekmez mi?

cevap

daha önce olmadığından şu an hafızası tazelenebilir belki

Sosyal ağlarda paylaş

progamer said:
GEd said:

.

Ben

zamansal şeyler

hatırlıyor ki ilk 815 grubundan yanına çağırdığı grubu hatırlayın bir. maykıl'ın ihaneti zamanı. jack+kate+sawyer+hurley. demek ki benjamin hatırlıyor onları ki sonradan yanlarına çağırdı.

Sosyal ağlarda paylaş

COK iyi gidiyo dizi de, nasil baglayacaklar bunlarin hepsini birinci soru o.
Ikinci soru da gereksiz uzatmislar gibi geliyor ilk 4 sezonu yani.

benim cikarimim

benim anladigim kadariyla, bi kisi eger o gecmiste bulunuyorsa gidemiyor.
ben ve sun ondan gidemedi yani ikisi de bebe olarak bulunuyor zaten o zamanda.

Sosyal ağlarda paylaş

abiii ahaha dikkat etmemisim bildigin oyuncak bebek cidden, ama daha onceki sahnede kadinin elinde canli bebek varken sonra niye oyle bisey yapsinlar ki? allah allah lan

bu arada, baska bi cekim hatasi daha vardi sanki:

Christian'in Ben ve Sun'a gosterdigi fotoda Hurley kameraya bakarken, gecmiste tam fotograf cekilirken Kate'e donup bisey soruyor. Geri aldim baktim herifler buna kasmislar mi cidden kafasi mi donuk diye, degil.

Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:
progamer said:
GEd said:

.

Ben

zamansal şeyler

hatırlıyor ki ilk 815 grubundan yanına çağırdığı grubu hatırlayın bir. maykıl'ın ihaneti zamanı. jack+kate+sawyer+hurley. demek ki benjamin hatırlıyor onları ki sonradan yanlarına çağırdı.

hiç aklıma gelmemişti. kesinlikle doğru bu. hatırlamasa neden böyle olsun ki :)

birde sun'ın babasından dolayı orda bi olaylar var zaten kesinlikle. ben şeyi anlamadım. nedne ethan'ı gözümüze gözümüze sokuyorlar?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...