Laorx Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 bu sayid kesin benjamin'i öldürmeye çalışıcak, öyle bir dediki "it's nice to meet you ben" diye:D bu arada sağdan soldan teori okuyup yazıyorum genelde tabi olayların akışına göre en mantıklı şeyleri seçiyorum=). Dark Ufo adlı siteye bi göz atın meraklıysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 oha bu uçak yoksa ilk bölümlerdeki uçakmı içinden kara duman çıkıyordu falan hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 GEd said: . sun neden 30 yil onceye donmedi ? Sun ilk düşüşte hamileydi. Belki onunda bir etkisi olmuştur. Ben Ben heralde adaya yeni gelmedi yani onun flashbacklerde daha küçüktü adaya geldiğinde bu durumda Sawyer falanda tanıyordur heralde onu. Eğer böyle ise normal zamandaki büyümüş Benjamin in bunları hatırlaması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Sağlam bölümdü. Şimdi sayid lan bunu yesemmi yemesemmi diye düşünüyor, bide sawyer jacki feci ezdi jackden yeni hamleler gelecek büyük bi ithimal, sonradan katılan bizim elemanlarda pasif kaldılar orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Mike said: heyt ağa sun demekki zaten kücükken ordaymış. daha neresini anlamadınız. Kücüklüğü orda olanlar dönemiyo ben de dönemicek. oha harbimi :s ee o halde bi kaç bölüm önceki çekik gözlü bebek sun o halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 hic bi tat alamadim nedense bu bölümden, 2 hafta bekledigime degmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 güzel bölümdü açıklamaya başladılar bazı şeyleri. sonu çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 e ben hiçbişey anlamadım hala ama sonu sonu çok belliydi horace getirmişti beni adaya zaten her an çıkıcak diye bekliyodum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Harry potter valla.. sdfgg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 darkufo'dan: Thus continues LOST's dance with duality, as Jack and Sawyer have now fully switched roles. ... Examining LOST right now, this very episode, it's almost a mirror image of the original show. The 815'ers have now become the outsiders, sneaking into camp (almost in an Ethan-like way), with Sayid even having to flat-out admit that he's one of the Others. Sawyer's in charge, a character who originally used to shirk any responsibility whatsoever. Jack's role is now unimportant and carefree... not even his skills as a doctor are required. The change even trickles down to Kate; at one time such a vital character... yet anything important that she did seems such a very long time ago, in a galaxy far, far away. Sawyer and Sayid have even physically switched roles: Sayid is now Sawyer's prisoner where once, during the torture episode, it was the other way around. The Swan hatch and the Flame Station - both with a lockable storage room, both harboring a captured 'Other'. Benjamin Linus has gone from omniscient super-character to getting blindsided by a woman with a canoe paddle... but hey, at least the island is helping heal up his arm. It's almost as if this 1977 Dharma setting is nothing more than an image we're watching through the mirror of LOST. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 progamer said: GEd said: . sun neden 30 yil onceye donmedi ? Sun ilk düşüşte hamileydi. Belki onunda bir etkisi olmuştur. Ben Ben heralde adaya yeni gelmedi yani onun flashbacklerde daha küçüktü adaya geldiğinde bu durumda Sawyer falanda tanıyordur heralde onu. Eğer böyle ise normal zamandaki büyümüş Benjamin in bunları hatırlaması gerekmez mi? cevap daha önce olmadığından şu an hafızası tazelenebilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 juliet - kate bu arada juliet kate e öyle bir welcome to the island dedi ki what the fuck are you doing here der gibi sawyer dan dolayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 "cat fight" ister deli gönül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 çekim hatası gibi geldi bana ama bu kadar açık bi hata olur mu ki? sahne 34:12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 LOL o ne O ne ya, çok bariz bi hata. Hata değilse de, kadından ziyade erkek de olabilir, sakal falan var gibi. Jacob? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 asda gereksiz ama, juliet bebegi anasina geri verdiginde de oyuncak bebek veriyordu bariz.o cocuk nasil birden oyuncak oldu anlam veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 adasdad hahahhaa baktım tekrar da cidden oyuncak bebekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 progamer said: GEd said: . sun neden 30 yil onceye donmedi ? Sun ilk düşüşte hamileydi. Belki onunda bir etkisi olmuştur. Ben Ben heralde adaya yeni gelmedi yani onun flashbacklerde daha küçüktü adaya geldiğinde bu durumda Sawyer falanda tanıyordur heralde onu. Eğer böyle ise normal zamandaki büyümüş Benjamin in bunları hatırlaması gerekmez mi? zamansal şeyler hatırlıyor ki ilk 815 grubundan yanına çağırdığı grubu hatırlayın bir. maykıl'ın ihaneti zamanı. jack+kate+sawyer+hurley. demek ki benjamin hatırlıyor onları ki sonradan yanlarına çağırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 COK iyi gidiyo dizi de, nasil baglayacaklar bunlarin hepsini birinci soru o. Ikinci soru da gereksiz uzatmislar gibi geliyor ilk 4 sezonu yani. benim cikarimim benim anladigim kadariyla, bi kisi eger o gecmiste bulunuyorsa gidemiyor. ben ve sun ondan gidemedi yani ikisi de bebe olarak bulunuyor zaten o zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ama neden? Juliet neden oyuncak bebek veriyor Amy'ye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 abiii ahaha dikkat etmemisim bildigin oyuncak bebek cidden, ama daha onceki sahnede kadinin elinde canli bebek varken sonra niye oyle bisey yapsinlar ki? allah allah lan bu arada, baska bi cekim hatasi daha vardi sanki: Christian'in Ben ve Sun'a gosterdigi fotoda Hurley kameraya bakarken, gecmiste tam fotograf cekilirken Kate'e donup bisey soruyor. Geri aldim baktim herifler buna kasmislar mi cidden kafasi mi donuk diye, degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Vingthor said: progamer said: GEd said: . sun neden 30 yil onceye donmedi ? Sun ilk düşüşte hamileydi. Belki onunda bir etkisi olmuştur. Ben Ben heralde adaya yeni gelmedi yani onun flashbacklerde daha küçüktü adaya geldiğinde bu durumda Sawyer falanda tanıyordur heralde onu. Eğer böyle ise normal zamandaki büyümüş Benjamin in bunları hatırlaması gerekmez mi? zamansal şeyler hatırlıyor ki ilk 815 grubundan yanına çağırdığı grubu hatırlayın bir. maykıl'ın ihaneti zamanı. jack+kate+sawyer+hurley. demek ki benjamin hatırlıyor onları ki sonradan yanlarına çağırdı. hiç aklıma gelmemişti. kesinlikle doğru bu. hatırlamasa neden böyle olsun ki :) birde sun'ın babasından dolayı orda bi olaylar var zaten kesinlikle. ben şeyi anlamadım. nedne ethan'ı gözümüze gözümüze sokuyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 juliet son bir kac bolumdur NE KADAR GUZEL yahu... hele bu bolumde herkesten guzeldi. Ah canim benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 azmo onun gülmesi yeter be mavi gözlerini ortaya koymuş zati katede verdiler maviyi direk gözler ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 juliet'i üzeni üzerim arkadaş! bu arada ee john sadece dirildi. o da zamanda geri gitmedi? o da küçükken ada da mı bulundu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar