Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lost 5. sezon

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

Laorx said:

Ağır Spoiler içerebilir emin değilim

Diğer yönden 2007'de olan vatandaşlarımız Sun, Ben ve Pilot amcamız Fedon'a benzerliğiyle beğendiğimiz Frank. (Sun niye time travel yaşamadı en küçük bir fikrim yok, belki Ajira'nın uçağında onun eski Oceanic tayfasından birini simgelememiş olmasıdır.) Aynı zamanda 2007'de Jack'in babası Christian Ben, Sun ve Pilot Fedon'a 1977'den bir fotoraf göstericek(Sizce kim var fotorafta:)), burdan Sun jin'in yaşadığına inanıcak.

8'inci bölümde Amy'nin doğurduğu çocuğun kim olduğu birçoğumuz tarafından tahmin edilmeye çalışıldı(acaba locke'mu acaba ben'mi), çocuk Ethan arkadaşlar(İlk sezonda Claire'ı kaçırıp sonra artisliğine Charlie'yi ağaca asıp öldürmeye çalışan others'ın doktoru). Amy ablamızda bu arada 3. sezon ilk bölümdeki kitap kulübündeki Amelia(en azından 4 bölüm daha izlicez Amy'i).

Jack, Hurley ve Kate Dharma Initiative'ın bir parçası olucaklar ayrıca. Bildiğimiz gibi Sawyer, Jin ve Miles Güvenlik olarak çalışmaktaydılar. Hurley şef olarak işe başlıcak(acaba neden:D), Jack ve Kate Workman lakabıyla amele eleman gibi bir işte başlıcaklar.

Benden bukadar.

yok abi seni kazandırmak lazım senarist camiasına :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...