Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 @Laorx Desmond Radzinsky'i tanıyamaz çünkü onu hiç görmedi dizide şu ana dek de Radzinsky -bildiğim kadarıyla- gösterilmedi Desmond'un öldürdüğü kişi Kelvin Inman'dı o da muhtemelen purgatory'den sonra gelmişti yanılmıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Laorx siyirmis en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 3. sezonda bırakmıştım baydıydı. Nasıl şimdi iyileşti mi zevkle izlenebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 4.te bayağı bayık ama 5. sezon şimdiye kadar çok iyi gidiyor,umarım bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bu hafta var mıydı bu ya? denk gelemdi hiç bi stream sitesinde ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 DarKRideR said: 4.te bayağı bayık ama 5. sezon şimdiye kadar çok iyi gidiyor,umarım bozulmaz 4de de çok baba bölümler var mesela Constant gibi ama genele vurursak 5. sezon daha iyi gibi huun said: bu hafta var mıydı bu ya? denk gelemdi hiç bi stream sitesinde ne iş? geçen hafta yeni bölüm yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Laorx, bunların bi kısmının bilgi olduğunu varsayıyorum, yani hepsini kafadan atmıyosun herhalde.. nerden buluyosun? yani ben arıyorum tarıyorum neti hiç böyle şeyler okumadım görmedim etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bugun lost cikmayacak miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Çarşamba geceleri, Perşembe yani bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 hep karisiyor yahu. sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bir şey dicem. bu lost zaten önceden çekilmiyor mu? hani 8 ay ara filan veriyorlar. o arada hazır çekilip şimdi yayınlanmıyor mu? bu ara verme olayı nerden çıkıyor? bunlarda da mı şark kurnazlığı var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Çekimlere önceden başlıyorlar tabii ama tamamen sezonun çekimlerini bitirip yayınalmıyorlar. Önceden bi kaç bölüm çekip yayınlamaya başlıyorlar bir yandanda çekiyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ara olayi genelde tvde baska bisi varsa ortaya cikiyor. Mesela Superbowl, mesela Amerikan secimler, bu aralar da march madness yani ncaa sampiyonasinin finalleri var, ara ara diziler gidebilir heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Azmodai said: hep karisiyor yahu. sagol. karışmasın diye myepisodes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 yeni bölüm torrente düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Süper gidiyor :) Yine ağaçları salladılar ne siren sesi var ne de duman. Ömrümden yiyorsun Lost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ben benin çocukluğuda ben'e benziyor valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 güzel bölümdü. sonunda da böyle birşeyle karşılaşacağımızı umuyordum. yanıtlmadıda. kafalardaki sorunların hepsi tek tek cevaplanıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Süper bölüm ama niye bu kadar çabuk bitiyo ben de onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 . sun neden 30 yil onceye donmedi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 güzel bölümdü, taşlar yerine oturuyor gibi ama ben de bundan korkuyorum zaten, gene karıştıracaklar bişeyleri demek ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Laorx said: Ağır Spoiler içerebilir emin değilim Diğer yönden 2007'de olan vatandaşlarımız Sun, Ben ve Pilot amcamız Fedon'a benzerliğiyle beğendiğimiz Frank. (Sun niye time travel yaşamadı en küçük bir fikrim yok, belki Ajira'nın uçağında onun eski Oceanic tayfasından birini simgelememiş olmasıdır.) Aynı zamanda 2007'de Jack'in babası Christian Ben, Sun ve Pilot Fedon'a 1977'den bir fotoraf göstericek(Sizce kim var fotorafta:)), burdan Sun jin'in yaşadığına inanıcak. 8'inci bölümde Amy'nin doğurduğu çocuğun kim olduğu birçoğumuz tarafından tahmin edilmeye çalışıldı(acaba locke'mu acaba ben'mi), çocuk Ethan arkadaşlar(İlk sezonda Claire'ı kaçırıp sonra artisliğine Charlie'yi ağaca asıp öldürmeye çalışan others'ın doktoru). Amy ablamızda bu arada 3. sezon ilk bölümdeki kitap kulübündeki Amelia(en azından 4 bölüm daha izlicez Amy'i). Jack, Hurley ve Kate Dharma Initiative'ın bir parçası olucaklar ayrıca. Bildiğimiz gibi Sawyer, Jin ve Miles Güvenlik olarak çalışmaktaydılar. Hurley şef olarak işe başlıcak(acaba neden:D), Jack ve Kate Workman lakabıyla amele eleman gibi bir işte başlıcaklar. Benden bukadar. yok abi seni kazandırmak lazım senarist camiasına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Laorx olm bir yerden falan alıon di mi bilgileri, oha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 heyt ağa sun demekki zaten kücükken ordaymış. daha neresini anlamadınız. Kücüklüğü orda olanlar dönemiyo ben de dönemicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 sun bu dharma videolarındakı uzak doğulu amca sun'ın gerçek babası falanmı acaba o bebeğin kim olduğu açıklanmadı bildiğim kadarıyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar